Skócia!
---
Public Health Scotland COVID-19 Statistical Report as at 08 November 2021,
Publication date: 10 November 2021
---
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A fertőzések számára az adatokból látszólag nem sok hatása van az arrafelé osztogatott oltásoknak.Skócia!
---
Ezt miért éppen az oroszoktól kellene megtudnunk, ráadásul éppen attól aki a portéka nemzetközi értékesítésében leginkább érdekelt!Az orosz egészségügyi miniszter elárulta, milyen a Szputnyik V hatékonysága Magyarországon
Kiderült, milyen adatokat küldenek a magyar hatóságok az orosz kormánynak: 4 ezrelék alatti az orosz vakcinával Magyarországon beoltottak körében a megbetegedések aránya.m.hvg.hu
Az nem passzol, ha ilyen adatokat kiad, akkor az összes oltára ki kell adnia. És hogy hogynem kiderülne, hogy a nagy nemzeti szittya elölt kórokozós kínai oltás, ami a nagy nemzeti szittya debreceni vakcinagyárban majd gyártva lesz, nem éppen a legjobb. Ez meg nem fér bele a fúj nyugat, éljen a kelet narratívába.Ezt miért éppen az oroszoktól kellene megtudnunk, ráadásul éppen attól aki a portéka nemzetközi értékesítésében leginkább érdekelt!
Miért nem bír a Tisztelt Magyar Kormány előállni időszakos , részletes tájékoztatással hiszen kiemelten közérdekű adatkoról beszélünk!
Valami nem passzol.
Azt nem tudod véletlenül, hogy szifilisz elleni oltással kombináltat adnak?Ha olyan neked van mint Colombonak akkor rajtam ne múljon íme a cím:
Wien Vakcina strasse 33.
A fertőzések számára az adatokból látszólag nem sok hatása van az arrafelé osztogatott oltásoknak.
A kórházi kezelés elkerülésére valamint a végzetes kimenetel ellen pedig valahol ~30-50% körüli hatékonyságúnak látszik.
Recent studies have been released by the UK Health Security Agency, formerly Public Health England (PHE), looking into the effect of vaccination against mild and severe COVID-19. UKHSA analyses show vaccine effectiveness against symptomatic disease with the Delta variant to be approximately 65 to 70% with AstraZeneca (Vaxzevria) and 80 to 95% with the PfizerBioNTech (Comirnaty) and Moderna (Spikevax) vaccines. Data from the UKHSA shows that vaccine effectiveness is waning, but remains high, against hospitalisations and deaths.
In the latest week there has been a 2% decrease in the number of new admissions, those aged 80+ years having the highest number of admissions. Also, in the latest week more than 50% of the hospital admissions related to patients aged 60+.
öszeadtam az oltatlan %-ok 4 sorát és lett egy átlagértékem: 0.36%
Nem lenne itt az ideje, egy kis vakcina módosításának? Egyre nyílvánvalóbb, hogy nem működnek. Kissé által lettünk dobva a palánkon... De nem gond...A megfertőződés ellen az oltás kevésbé véd. A főbb feladata az, hogy csökkentse annak esélyét, hogy a fertőzésből súlyos betegség legyen. Ebből a szempontból jó hír, hogy most több a fertőzött mint egy éve, de kórházban egyelőre kevesebben vannak
Olyat kapsz elölről hátulról alulról felülről amilyet csak akarszAzt nem tudod véletlenül, hogy szifilisz elleni oltással kombináltat adnak?
Szerintem a tisztánlátáshoz életkori bontásban kellene nézni. Jellemzően az idősebbek nagyobb arányban vannak beoltva, és nekik gyengébb a szervezetük is.öszeadtam az oltatlan %-ok 4 sorát és lett egy átlagértékem: 0.36%
öszeadtam a2x oltott %-ok 4 sorát és lett egy átlagértékem: 0.2825%
Na ennyire hatékony (feltéve ha tényleg olyan sokan be vannak oltva mint amit mondanak)
Több hiba is van azzal, amit PPE csinált.Szerintem a tisztánlátáshoz életkori bontásban kellene nézni. Jellemzően az idősebbek nagyobb arányban vannak beoltva, és nekik gyengébb a szervezetük is.
Csudálatos, hogy abszolút számokkal dolgozol és az sugallod, hogy semmi eltérés nincs.öszeadtam az oltatlan %-ok 4 sorát és lett egy átlagértékem: 0.36%
öszeadtam a2x oltott %-ok 4 sorát és lett egy átlagértékem: 0.2825%
Na ennyire hatékony (feltéve ha tényleg olyan sokan be vannak oltva mint amit mondanak)
Nem lenne itt az ideje, egy kis vakcina módosításának? Egyre nyílvánvalóbb, hogy nem működnek. Kissé által lettünk dobva a palánkon... De nem gond...
viszont a mechanizmus ami emögött lakozik az fontos:
Kiderült, miért ússzák meg egyesek a koronavírust
A közönséges náthát okozó szezonális koronavírus az oka.index.hu
ezeknél az emberkéknél még antitest se lesz!
Hozzátette ugyanakkor, hogy reméli, hogy a számok további romlása esetén a kormány bevezeti azokat a korlátozó intézkedéseket, amelyeket korábban is alkalmaztak már a járványgörbe ellaposítása érdekében.