Holnap megkeresed a magán rendelésén , tolsz egy kis lóvét és 2 hét múlva ha kell már meg is műtöttek !2+ éve 6 hónapra adott időpontot az ortopédorvos.
Mármint itthon.
Van még kérdésed?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Holnap megkeresed a magán rendelésén , tolsz egy kis lóvét és 2 hét múlva ha kell már meg is műtöttek !2+ éve 6 hónapra adott időpontot az ortopédorvos.
Mármint itthon.
Van még kérdésed?
Hölgyeim!!!Kötelező oltás: az Alkotmánybíróság lesöpörte az asztalról a beadványokat
Az Alkotmánybírósághoz a COVID-19 elleni védőoltás egészségügyi dolgozók számára való kötelezővé tétele miatt nagyszámú (közel 300), különböző indítványminták alapján előkészített, de lényegében azonos szövegű alkotmányjogi panasz érkezett. Az Alkotmánybíróság úgy ítélte meg, hogy az előírt...www.portfolio.hu
Igen, ez aztán az ellátás. Nem, a magánegészségügy az magánegészségügy.Holnap megkeresed a magán rendelésén , tolsz egy kis lóvét és 2 hét múlva ha kell már meg is műtöttek !
TB????En is maszekba gyogyittatom magam,ha baj van.De akkor minek is fizetem a TB-t??Holnap megkeresed a magán rendelésén , tolsz egy kis lóvét és 2 hét múlva ha kell már meg is műtöttek !
Mert urizálsz! Meg mert túl jól vagy megfizetve kamionsofőrként.TB????En is maszekba gyogyittatom magam,ha baj van.De akkor minek is fizetem a TB-t??
Mert kell ! A sok léhűtőt el kell tartani ! Többlépcsős fix biztosítás kellene ahol tudod mit fizetsz meg nem ilyen eszetlen tömegfaszság amit mi TB-nek hívunk ! Most is zsebbe nyúlós !TB????En is maszekba gyogyittatom magam,ha baj van.De akkor minek is fizetem a TB-t??
Én önt nem ismerem és nem is állok szóba magával ! Rgo kár erőlködni !Igen, ez aztán az ellátás. Nem, a magánegészségügy az magánegészségügy.
Aki meg hálapénzt ad, vagy elfogad, az mehet recskre rezet bányászni.
Kamionsoforok tobbsege minimalberre van bejelentve.Spec en nem,450re.de ez mos mellekes.Az allam nem ismeri el meg szakmunkanak sem.Kozben 5 evente kotelez kemenyen penzert,hogy megujitsam a nemzetkozi sofori szakvizsgamat.....Na,ez a magyar allamMert urizálsz! Meg mert túl jól vagy megfizetve kamionsofőrként.
Csakhogy it mar fizettel a jegyert,de csak akkor ulhetsz fel a vonatra,ha elobb ujra fizetsz...Meggyógyulni akarsz, vagy politizàlni? Én meggyógyulni. Ha a gyors kezeléshez az kell, fizetek. Még a vonaton is fizetni kell a helyjegyèrt...
Meggyógyulni. Ehhez a hálapénz rendszer teljes, könyörtelen kiírtása kell.Meggyógyulni akarsz, vagy politizàlni? Én meggyógyulni. Ha a gyors kezeléshez az kell, fizetek. Még a vonaton is fizetni kell a helyjegyèrt...
Hogy te elmész, és miért fizetsz, az a te bajod.Elmegyek es fizetek azert,amiert fizetek adot.Legalabb reszben akkor fizethessek TB kartyaval,ha mar fizetem
Mert ha nem fizeted, tartozol valakinek pusztán amiatt, hogy létezel.TB????En is maszekba gyogyittatom magam,ha baj van.De akkor minek is fizetem a TB-t??
Kulonben csak mondom,hogy most kb 1 milka korul van egy sima kamionos jogsi.Enyem kb duplaja,ADR-rel es egyebb cullangokkalMert urizálsz! Meg mert túl jól vagy megfizetve kamionsofőrként.
Minfig is tartoztam.A szuleimnek,az osoknekMert ha nem fizeted, tartozol valakinek pusztán amiatt, hogy létezel.