Huszarom,ez most egy nagyon pocs hozzaszolas volt.Felesegem meghalt volna,ha a TB rendszerre varok.Masfel milkaba kerult a mutet maszekbanHogy te elmész, és miért fizetsz, az a te bajod.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Huszarom,ez most egy nagyon pocs hozzaszolas volt.Felesegem meghalt volna,ha a TB rendszerre varok.Masfel milkaba kerult a mutet maszekbanHogy te elmész, és miért fizetsz, az a te bajod.
Mi volt a baja, ha nem vagyok indiszkrét?Huszarom,ez most egy nagyon pocs hozzaszolas volt.Felesegem meghalt volna,ha a TB rendszerre varok.Masfel milkaba kerult a mutet maszekban
Cisztat vettek le a gerincerol.Egyebkent nem csak gyorsabb volt a maszek,hanem sokkal modernebb is.Mi volt a baja, ha nem vagyok indiszkrét?
1.134.869 fertőzött (+10.143)
7.463 kórházban (+13)
566 lélegeztetőgépen (+16)
189.002 aktív eset (+1.207)
910.745 gyógyult (+8.745)
35.122 elhunyt (+191)
6.145.984 kapott oltást (+7.099)
2.665.330 kapott harmadik oltást (+55.945)
8.559.975 mintavétel (+43.276)
60.555 hatósági házi karanténban (+962)
„Az én pácienseimen azt veszem észre, hogy fogékonyak a koronavírus elleni vakcinára. Eleve, ha a szülő megkapta az oltást, akkor általában beadatja a gyermeknek is. Akinek kérdései vannak, az sem oltásellenes, sokan inkább attól félnek, hogy hosszú távon lehet-e valamilyen hatása a gyermekre a vakcinának, de ha elmagyarázom a részleteket, akkor általában hallgatnak rám” – mondta egy budapesti gyermekorvos.
Vidéki kollégája ugyanakkor amiatt aggódik, hogy a rendelői oltás miatt még több konfliktust kell felvállalnia. „Az oltás elleni hisztéria hatványozódik, ha gyerekekről van szó” – mondta.
A mieink "krémjéhez" képest?És Angolnál vagy Spanyolnál ? Mert az a viccc !
Igen, lehet. Bármelyiknek lehet.Alvaszavar lehet hosszutavu utohatasa a Deltanak?
Gyerekkoromban szörnyen csalán kiütéses voltam. Nyaranta a nagymamánál voltam "nyári táborban". Egyik évben a Nagyi az egy hónap alatt minden reggel belém erőltetett egy szelet szalonnát. Utáltam, de nem volt menekülés. Mire eltelt a hónap és a szüleim jöttek értem, azt látták, hogy két pofára eszem az epret, málnát, lágy tojást, csupa olyan dolgot amitől addig a kiütések csak gyarapodtak és semmi bajom nem lett. Azóta sincsen csalánkiütésem, a szalonnát pedig megszerettem.Nézd, a barátnak június óta van kiütése. Nem folyamatosan, hanem visszatérően és jellemzően eltérő helyeken (ritkán ugyanott) jó nagy foltokban.
Szedi a doki által felírt szteroidot és így elvan. Van amikor hetekig semmi aztán hetekig szívás. Vakaródzna mint a rühes kutya, de nem lehet, mert annál rosszabb. Az orvosa egyébként semmit nem hajlandó leírni azon kívül, hogy ismeretlen eredetű csalánkiütés + a gyógyszer. Hiába mondja, hogy neki a büdös életben soha nem volt ilyen, csak mióta megkapta a Pajszert, a dokit nem lehet elmozdítani semleges álláspontjáról. A barát egyébként nem Magyarországon, hanem Ausztriába él már 30 éve.
De csak is eperrel és málnával eszed meg a szalonnátGyerekkoromban szörnyen csalán kiütéses voltam. Nyaranta a nagymamánál voltam "nyári táborban". Egyik évben a Nagyi az egy hónap alatt minden reggel belém erőltetett egy szelet szalonnát. Utáltam, de nem volt menekülés. Mire eltelt a hónap és a szüleim jöttek értem, azt látták, hogy két pofára eszem az epret, málnát, lágy tojást, csupa olyan dolgot amitől addig a kiütések csak gyarapodtak és semmi bajom nem lett. Azóta sincsen csalánkiütésem, a szalonnát pedig megszerettem.
Nem.Az a rossz lelkiismereted.Alvaszavar lehet hosszutavu utohatasa a Deltanak?
Ugye, szalonna, disznózsír, pálinka, szigszalag. Kb mindent megold.Gyerekkoromban szörnyen csalán kiütéses voltam. Nyaranta a nagymamánál voltam "nyári táborban". Egyik évben a Nagyi az egy hónap alatt minden reggel belém erőltetett egy szelet szalonnát. Utáltam, de nem volt menekülés. Mire eltelt a hónap és a szüleim jöttek értem, azt látták, hogy két pofára eszem az epret, málnát, lágy tojást, csupa olyan dolgot amitől addig a kiütések csak gyarapodtak és semmi bajom nem lett. Azóta sincsen csalánkiütésem, a szalonnát pedig megszerettem.
Szigorúan!De csak is eperrel és málnával eszed meg a szalonnát
@kamm csak egy jó tanács ne Red bullba főzd le a reggeli kávédatAlvaszavar lehet hosszutavu utohatasa a Deltanak?
Az első hármat értem, de a szigszalagot nem nagyon. Eljön majd az a kor amikor csak úgy leszek kemény, erős az asszonynak, hogy szigszalagot használok? Mesélj mester!Ugye, szalonna, disznózsír, pálinka, szigszalag. Kb mindent megold.
Az elso Covidos kanyarom utan rovid tavu fokuszproblemaim voltak, es sokaig, csaknem egy evig tartott, mig eltunt.