Huszarom,ez most egy nagyon pocs hozzaszolas volt.Felesegem meghalt volna,ha a TB rendszerre varok.Masfel milkaba kerult a mutet maszekbanHogy te elmész, és miért fizetsz, az a te bajod.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Huszarom,ez most egy nagyon pocs hozzaszolas volt.Felesegem meghalt volna,ha a TB rendszerre varok.Masfel milkaba kerult a mutet maszekbanHogy te elmész, és miért fizetsz, az a te bajod.
Mi volt a baja, ha nem vagyok indiszkrét?Huszarom,ez most egy nagyon pocs hozzaszolas volt.Felesegem meghalt volna,ha a TB rendszerre varok.Masfel milkaba kerult a mutet maszekban
Cisztat vettek le a gerincerol.Egyebkent nem csak gyorsabb volt a maszek,hanem sokkal modernebb is.Mi volt a baja, ha nem vagyok indiszkrét?
1.134.869 fertőzött (+10.143)
7.463 kórházban (+13)
566 lélegeztetőgépen (+16)
189.002 aktív eset (+1.207)
910.745 gyógyult (+8.745)
35.122 elhunyt (+191)
6.145.984 kapott oltást (+7.099)
2.665.330 kapott harmadik oltást (+55.945)
8.559.975 mintavétel (+43.276)
60.555 hatósági házi karanténban (+962)
![]()
„Az én pácienseimen azt veszem észre, hogy fogékonyak a koronavírus elleni vakcinára. Eleve, ha a szülő megkapta az oltást, akkor általában beadatja a gyermeknek is. Akinek kérdései vannak, az sem oltásellenes, sokan inkább attól félnek, hogy hosszú távon lehet-e valamilyen hatása a gyermekre a vakcinának, de ha elmagyarázom a részleteket, akkor általában hallgatnak rám” – mondta egy budapesti gyermekorvos.
Vidéki kollégája ugyanakkor amiatt aggódik, hogy a rendelői oltás miatt még több konfliktust kell felvállalnia. „Az oltás elleni hisztéria hatványozódik, ha gyerekekről van szó” – mondta.
A mieink "krémjéhez" képest?És Angolnál vagy Spanyolnál ? Mert az a viccc !
Igen, lehet. Bármelyiknek lehet.Alvaszavar lehet hosszutavu utohatasa a Deltanak?
Gyerekkoromban szörnyen csalán kiütéses voltam. Nyaranta a nagymamánál voltam "nyári táborban". Egyik évben a Nagyi az egy hónap alatt minden reggel belém erőltetett egy szelet szalonnát. Utáltam, de nem volt menekülés. Mire eltelt a hónap és a szüleim jöttek értem, azt látták, hogy két pofára eszem az epret, málnát, lágy tojást, csupa olyan dolgot amitől addig a kiütések csak gyarapodtak és semmi bajom nem lett. Azóta sincsen csalánkiütésem, a szalonnát pedig megszerettem.Nézd, a barátnak június óta van kiütése. Nem folyamatosan, hanem visszatérően és jellemzően eltérő helyeken (ritkán ugyanott) jó nagy foltokban.
Szedi a doki által felírt szteroidot és így elvan. Van amikor hetekig semmi aztán hetekig szívás. Vakaródzna mint a rühes kutya, de nem lehet, mert annál rosszabb. Az orvosa egyébként semmit nem hajlandó leírni azon kívül, hogy ismeretlen eredetű csalánkiütés + a gyógyszer. Hiába mondja, hogy neki a büdös életben soha nem volt ilyen, csak mióta megkapta a Pajszert, a dokit nem lehet elmozdítani semlegesálláspontjáról. A barát egyébként nem Magyarországon, hanem Ausztriába él már 30 éve.
De csak is eperrel és málnával eszed meg a szalonnátGyerekkoromban szörnyen csalán kiütéses voltam. Nyaranta a nagymamánál voltam "nyári táborban". Egyik évben a Nagyi az egy hónap alatt minden reggel belém erőltetett egy szelet szalonnát. Utáltam, de nem volt menekülés. Mire eltelt a hónap és a szüleim jöttek értem, azt látták, hogy két pofára eszem az epret, málnát, lágy tojást, csupa olyan dolgot amitől addig a kiütések csak gyarapodtak és semmi bajom nem lett. Azóta sincsen csalánkiütésem, a szalonnát pedig megszerettem.![]()
Nem.Az a rossz lelkiismereted.Alvaszavar lehet hosszutavu utohatasa a Deltanak?
Ugye, szalonna, disznózsír, pálinka, szigszalag. Kb mindent megold.Gyerekkoromban szörnyen csalán kiütéses voltam. Nyaranta a nagymamánál voltam "nyári táborban". Egyik évben a Nagyi az egy hónap alatt minden reggel belém erőltetett egy szelet szalonnát. Utáltam, de nem volt menekülés. Mire eltelt a hónap és a szüleim jöttek értem, azt látták, hogy két pofára eszem az epret, málnát, lágy tojást, csupa olyan dolgot amitől addig a kiütések csak gyarapodtak és semmi bajom nem lett. Azóta sincsen csalánkiütésem, a szalonnát pedig megszerettem.![]()
Szigorúan!De csak is eperrel és málnával eszed meg a szalonnát![]()
@kamm csak egy jó tanács ne Red bullba főzd le a reggeli kávédatAlvaszavar lehet hosszutavu utohatasa a Deltanak?
Az első hármat értem, de a szigszalagot nem nagyon. Eljön majd az a kor amikor csak úgy leszek kemény, erős az asszonynak, hogy szigszalagot használok? Mesélj mester!Ugye, szalonna, disznózsír, pálinka, szigszalag. Kb mindent megold.![]()
Az elso Covidos kanyarom utan rovid tavu fokuszproblemaim voltak, es sokaig, csaknem egy evig tartott, mig eltunt.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..