Mert még a végén a balfax románok megnyerik a kevesebb esetszám versenyt?Régóta mondom , hogy ez a számháború többet árt mint használ !
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mert még a végén a balfax románok megnyerik a kevesebb esetszám versenyt?Régóta mondom , hogy ez a számháború többet árt mint használ !
98-99%-os átoltottság a Honvédségnél az igen baráti.Legyen meg itt is:
Lejárt a határidő, példás a végrehajtás - Honvédelem
A Magyar Honvédség, mint az ország egyik legnagyobb munkáltatója kötelességének érzi, hogy garantálja minden munkavállalója egészségét, biztonságos munkakörülményeit, ezáltal a közösség védelmét.honvedelem.hu
Ha elég erős az idegrendszered, akkor ajánlom az eredeti Facebook poszt alatti hozzászólások elolvasását. Garantáltan agyérgörcsöt kap az ember... (linket sajnos nem tudom berakni.).
98-99%-os átoltottság a Honvédségnél az igen baráti.
Hála a józan paraszti eszemnek már 2018.05.28-tól lejöttem a szerről és csak nevetek azokon akik még élik a faszbúk életüket ! Sokkal nyugodtabb az életem . Mondjuk én túltoltam , napi6-8 óra , 10 saját + 2 moderált csoport (500-12000 fő között) . De jobb az élet nélküle sokkal !akkor ajánlom a Facebook poszt alatti hozzászólások elolvasását.
Woww.. azért ez nem semmi!Hála a józan paraszti eszemnek már 2018.05.28-tól lejöttem a szerről és csak nevetek azokon akik még élik a faszbúk életüket ! Sokkal nyugodtabb az életem . Mondjuk én túltoltam , napi6-8 óra , 10 saját + 2 moderált csoport (500-12000 fő között) . De jobb az élet nélküle sokkal !
Ja csak majdnem ráment az életem , pont mint egy narkósnak vagy alkesznak !Woww.. azért ez nem semmi!
Bevallom sosem tudtam megérteni, hogyan lehet rákapni. (Ezt ne vedd kekeckedésnek!)Ja csak majdnem ráment az életem , pont mint egy narkósnak vagy alkesznak !
Én olyan 2012 körül -tehát viszonylag későn léptem be a sötét erők birodalmába - akkor még kis naiv felhasználóként . Utána csináltam egy baráti zárt vadászcsoportot mert a posztolt képek miatt állandóan anyáztak , utána megörököltem 3 pásztorkutyás csoportot és beindult a lavina ! Majd egyszer kutyás témában úgyis leülünk és meghívjuk még @Wilson olvtársat is és majd elmesélem elrettentő példaként !Bevallom sosem tudtam megérteni, hogyan lehet rákapni. (Ezt ne vedd kekeckedésnek!)
Én egy napon párszor felnézek, aztán annyi. Max. 5-10 perc/nap.
Ha nem figyel az ember rá tud tekeredni a social médiára főként ha egy általa szenvedélyesen művelt dologról van szó....Én olyan 2012 körül -tehát viszonylag későn léptem be a sötét erők birodalmába - akkor még kis naiv felhasználóként . Utána csináltam egy baráti zárt vadászcsoportot mert a posztolt képek miatt állandóan anyáztak , utána megörököltem 3 pásztorkutyás csoportot és beindult a lavina ! Majd egyszer kutyás témában úgyis leülünk és meghívjuk még @Wilson olvtársat is és majd elmesélem elrettentő példaként !
– mondta Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz.A delta és az omikron olyan ikerveszély, amelyek miatt a fertőzöttek száma korábban nem látottra nő, csúcsra járatva a kórházi kezeléseket és a halálozásokat
– tette hozzá.Nagyon aggódom amiatt, hogy a különösen fertőzőképes és a deltával egy időben terjedő omikron esetcunamihoz vezet. Ez hatalmas nyomást gyakorol már most és fog a jövőben is a kimerült egészségügyi személyzetre és az összeomlás szélén álló egészségügyi rendszerekre
Kétdimenziós lényeknek való hír! Mármint a gyertya gyújtásos rész.
Hárman meghaltak egy ukrán intenzív osztályon, mert egy ápoló gyertyát gyújtott az elhunytak emlékére....
december 29., szerda 13:30
Hárman életüket vesztették, miután tűz ütött ki egy koronavírusos betegek ápolására kijelölt nyugat-ukrajnai kórház intenzív osztályán, hozták nyilvánosságra szerdán ukrajnai hírportálok a hatóságok közlései alapján.
A baleset az Ivano-Frankivszk megyében lévő Kosziv központi járási kórházában történt kedd este. Egy elhunyt Covid-beteg ágyánál a kórház egyik alkalmazottja a hagyományokhoz híven emlékgyertyát gyújtott. Az osztályon azonban egyszerre öt oxigénkoncentrátor működött, amitől telítetté vált a levegő oxigénnel. A gyertya lángja az oxigéndús levegőben belobbant, gyorsan szétterjedő tüzet okozott, meggyulladtak az orvosi berendezések, szövetek és egyéb tárgyak.
A tragédia nyomán az ukrán katasztrófavédelmi szolgálat felszólította az egészségügyi intézmények vezetőit, hogy szigorúan tiltsák meg a nyílt tűz használatát az intenzív osztályokon és az oxigénellátó berendezések közelében.
Az egészségügyi minisztérium közlése szerint Ukrajnában eddig hat betegnél azonosították a koronavírus különösen fertőző omikron variánsát. Kettőnél a fővárosban, Kijevben, szintén két betegnél Kijev megyében és egy-egy fertőzöttnél a nyugat-ukrajnai Lvivben (Lemberg), valamint a keleti országrészben lévő Dnyipróban diagnosztizálták a vírusváltozatot.
Az Ukrajinszka Pravda hírportál az egészségügyi tárcára hivatkozva közölte szerdán, hogy két régió - a kelet-ukrajnai Donyeck és a romániai határnál lévő Csernyivci megye - átkerült a jelenlegi legenyhébb, sárga járványhelyzeti besorolásból az eggyel súlyosabb, narancs kategóriába. Mindkét régióban az újonnan regisztrált fertőzöttek száma haladta meg a megengedett mértéket. A narancs besorolás figyelmeztető kategória a legszigorúbb vörös előtt. Ugyanazok a korlátozások érvényesek az ide sorolt régiókban, mint a sárgában, viszont a helyi hatóságok szigoríthatnak rajtuk.
Ukrajnában a tömegrendezvényeket, bevásárlóközpontokat, kulturális és sportlétesítményeket a vörös kategóriában lévő régiókban csakis azok látogathatják, akik felvették a védőoltás mindkét dózisát, gyógyultsági vagy friss negatív PCR-teszttel rendelkeznek. A sárga besorolású régiókban ehhez elegendő az oltás első dózisának felvétele is.
Kedden Oleh Nemcsinov kabinetminiszter még azt közölte, hogy december 30-tól az egész ország sárga kategóriában lesz. Ukrajnában szerdára az eddig azonosított fertőzöttek száma 5454-gyel 3 654 690-re, az elhunytaké 307-tel 95 412-re nőtt. Az aktív betegek száma eközben több mint hétezerrel 109 398-ra csökkent. Az elmúlt napon 1153 koronavírusos, illetve fertőzésgyanús beteget szállítottak kórházba. (MTI)
Hárman meghaltak egy ukrán intenzív osztályon, mert egy ápoló gyertyát gyújtott az elhunytak emlékére
Az volt a hagyomány a kórházban, hogy gyertyát gyújtanak a kórtermekben az elhunyt koronavírusos betegek emlékére.444.hu
Szâmomra az a megdöbbentő, hogy a kórházi alkalmazott ezzel nem volt tisztában...Kétdimenziós lényeknek való hír! Mármint a gyertya gyújtásos rész.