Vitték a fűrészt meg a létrát.
Akkor bevásárolt a Katasztrófavédelem...!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Vitték a fűrészt meg a létrát.
@zeal szerintem a sebészi maszk nem birná ki a gőzt.[/QUOTE
Volt olyan, hogy a használt gumikesztyűket el kellett küldenünk újrasterilizálásra, de maszkot sose, szóval lehet igazad van.
Ha az olasz tendencia lesz egesz Európában az katasztrófa..... Ugy latszik Európa megjárja a poklot.Lehet...
Amit itt is kitárgyaltunk. Este tízkor bejelentés, hogy éjféltől zárlat, de a szervek kinn se voltak az utcán!
A népek meg uzsgyi neki...
(Érik a kijárási tilalom és a katonaság bevetése nálunk is asszem. Szerintem ezt a mieink nem várják meg...)
Tény, hogy sokkal több kell legyen, mint amennyit regisztráltak. Tény, hogy láthatólag nem tudtak több tesztet végezni, ezt meg megideologizálják azzal, hogy felesleges. A csehek, szlovákok is sokkal több tesztet végeztek, nem akarom az osztrákokat és más nyugati országokat felhozni. Nincs elég maszk, védőfelszerelés, ez is tény. Késve kapott észbe a kormány, hogy ilyeneket kellene beszerezni nagy mennyiségben (azt hitték elég lesz a rabok által gyártott mennyiség és fajta?). Ma meg már üzérek uralják a piacot és adják-veszik aranyáron ezeket. Maszkok hiányát is megideologizálják azzal, hogy szükségtelen a maszk viselése stb.
Az indulatok meg bizony elszabadulhatnak ilyen hírek hatására azokban is, akik nem feketeöves tagjai az orbángyűlölő szektának. Persze itt éppen olyanokról volt szó, akik amúgy is azok.
Lehet azt állítani, hogy a kínai elfojtós módszer a jobb és a nyugat szerencsejátéka veszélyesebb, több áldozattal jár és erőteljesebb társadalmi/gazdasági negatív hatásokkal. Nekem is ez a véleményem. De ettől még sajnos nem lesz realitás, hogy nyugaton az elfojtást hatékonyan alkalmazzák. Ezt most már végig fogják engedni, akármi is lesz a következmény.
Voltam ma Praktikerben. Baszki, BuTaörsön P100asban mászkáltak a népek a Parktikerben. Hogyan? Ott fossa ki magából valamelyik celeb, vagy mind politikus volt?
Igen, a Praktiker, az Obi, a festék- és gazdaboltok látogatói felülreprezentáltak lesznek az FFP3 maszktulajdonosok között.Ezen mit csodálkozol? Aki poros munkát végez annak van pormaszkja is.
@zeal szerintem a sebészi maszk nem birná ki a gőzt.[/QUOTE
Volt olyan, hogy a használt gumikesztyűket el kellett küldenünk újrasterilizálásra, de maszkot sose, szóval lehet igazad van.
Szél Bernadett nagyon kiakadt a vészhelyzet meghosszabbításán: Eddig és ne tovább!
https://www.vadhajtasok.hu/2020/03/...helyzet-meghosszabbitasan-eddig-es-ne-tovabb/
Eszetlenke szegény, nem tehet róla...Szél Bernadett nagyon kiakadt a vészhelyzet meghosszabbításán: Eddig és ne tovább!
https://www.vadhajtasok.hu/2020/03/...helyzet-meghosszabbitasan-eddig-es-ne-tovabb/
A következmény sok millió halott (Európában és Észak-Amerikában), minden család gyászol majd legalább egyvalakit, ahogy Boris ígérte. A nyugdíjfolyósítónál viszont pezsgőt bontanak majd.
Közel kétszáz lélegeztetőgép érkezik Kínából hazánkba
https://pestisracok.hu/kozel-ketszaz-lelegeztetogep-erkezik-kinabol-hazankba/
Ha az olasz tendencia lesz egesz Európában az katasztrófa..... Ugy latszik Európa megjárja a poklot.
Sajnos nincs okunk feltételezni, hogy más lesz. Mo. ugyanerre számíthat.
Én ma április végéih kaptam "kimenőt" a cégtől. 6 qrva hosszú hét....mki készülhet a legrosszabbra.
Mondjuk azért nem voltak agysebészek, hogy a lezárt reptér termináljába hajtottak be kocsival, ahol nem volt ember !Vagy indul a hadművelet 2. fázisa...