Home office-ban csinálom én is, de őszintén, lassan értelmetlen.en home officeban nyomom, de egyenlore 2 hetre tudtunk alapanyagot szerezni, szoval nem tudom mi lesz itt sem...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Home office-ban csinálom én is, de őszintén, lassan értelmetlen.en home officeban nyomom, de egyenlore 2 hetre tudtunk alapanyagot szerezni, szoval nem tudom mi lesz itt sem...
Mondjuk azért nem voltak agysebészek, hogy a lezárt reptér termináljába hajtottak be kocsival, ahol nem volt ember !
Gyökerek...
Home office-ban csinálom én is, de őszintén, lassan értelmetlen.
Hát nekünk nem volt értelmetlen a mai nap. A WHO receptek ajánlása alapján délután csináltunk 6 liter kézfertőtlenítőt. Sajnos többet azért nem tudtunk keverni mert elfogyott az etanolunk. (96% os etil alkohol) Hétfőn a másik recepttel folytassuk. Ahhoz még a laborban van minden hozzá még.Home office-ban csinálom én is, de őszintén, lassan értelmetlen.
Mire hozzánk elér, kicsit mások lesznek a körülmények.Ha az olasz tendencia lesz egesz Európában az katasztrófa..... Ugy latszik Európa megjárja a poklot.
Sajnos nincs okunk feltételezni, hogy más lesz. Mo. ugyanerre számíthat.
Én ma április végéih kaptam "kimenőt" a cégtől. 6 qrva hosszú hét....mki készülhet a legrosszabbra.
Istenem.... A fertőzöttek száma nő, de annyi baj legyen szűntessük meg a vészhelyzetet, végülis már minden ok, senki nbem beteg, és a vírus mindenhol megszűnt egész Európában. Ezek az idióták melyik műsort nézik???!!?? Kedves kis Bernike elmegy az anyjába.....Szél Bernadett nagyon kiakadt a vészhelyzet meghosszabbításán: Eddig és ne tovább!
https://www.vadhajtasok.hu/2020/03/...helyzet-meghosszabbitasan-eddig-es-ne-tovabb/
Nálunk is home office van de sok értelme nincsen...Home office-ban csinálom én is, de őszintén, lassan értelmetlen.
Legalább rendes fizut kapunk.Nálunk is home office van de sok értelme nincsen...
Így van. Aki otthon van, és fizetést kap, az azért szerintem olyan szarul eddig nem járt!.
Legalább rendes fizut kapunk.
Sajnos nekem nem megoldható a home office, ettől függetlenül nem esek kétségbe ha leállna a gyár mivel tudatosan arra törekedtem hogyha bármilyen probléma merülne fel akkor is kihúzzak minimum fél évet.Aki home officeban tudja tolni, az rakja össze a kis pracliját!
Igen legalább ennyi. Bár ezt a bezártságot nem igazán bírom, pláne úgy, hogy a barátnőmmel szétmentünk így egyedűl nem buli......
Legalább rendes fizut kapunk.
Igaziból hiába mondod a népeknek, hogy ne nézzék FHD-ben, úgy fogják akkor is, mer más úgyse nézi, stb. A sávszélesség hasznosabb és fontosabb dolgokra kell (távmunka, távoktatás). Jogos a Netflix és YouTube lépése, az infrastruktúrát úgy méretezik, hogy a normál használatot egy bő biztonsági tartalékkal ki tudja szolgálni,de most sokkal nagyobb az igény.A kurva anyját a netflixnek.
Na összezárva lehet kapcsolatokat a legjobban tönkretenni... Napközben meglepően sokan vannak még mindig kint, ezért csak este megyek ki hogy kicsit kimozduljak, nehogy bekattanjak, de még így is meglepően sok emberrel futok össze.Igen legalább ennyi. Bár ezt a bezártságot nem igazán bírom, pláne úgy, hogy a barátnőmmel szétmentünk így egyedűl nem buli.....
Ebből a videoból most mindenki megtudhatja, milyen volt az amikor én tizenévesen hetekig voltam karanténban. Hozzám néha beengedték anyámat meg apámat, miután a védőoltásaik már védelmet adtak nekik, de ide meg senkit. De valószínűleg én is haltam volna meg, többnyire egyedül voltam. Erősnek kell lenni, ez a lényeg. Én megpróbáltam mindenkinek segíteni, hogy a táplálkozással legalább jó pozícióból kezdhesse a küzdelmet, és ne legyen belőle is kórházas eset, akkor sem, ha kiszolgáltatottabb a fertőzésnek. Voltak akik lehülyéztek azért amiket javasoltam, de higgyétek el, én aztán egy igazi gyakorlott túlélő vagyok. Ahogy egy elit katona értékét is az egekig emeli a harcedzettség, a számtalan éles aktív bevetések és a tapasztalat (mondjuk én is kiképzett is vagyok de nem háborúztam), úgy a túlélések is adnak egy nagy harcedzettséget. Persze nekem könnyebb volt valamivel talán, mert mondjuk "odaát" is szeretnek... hát ez lehetséges, de ez sem "ingyen" van, ennyit azért elárulok...8 perces mai euronews video az olaszországi helyzetről. Mai, friss. (egy anyag általában 1-2 perc hosszúságú normál esetben, a 8 perc ritka egy hírcsatornán)
Koronavírus Olaszországban: van, ahol nincs elég koporsó