Ha nem tudod mindet felderíteni csak egy kis %-t akkor tök felesleges erőforrás pazarlás !Mert megfertőznek másokat?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha nem tudod mindet felderíteni csak egy kis %-t akkor tök felesleges erőforrás pazarlás !Mert megfertőznek másokat?
Egy oltott, ha fertőzött, szintén karanténba kerül...Az a szerencse, hogy az oltottak nem fertőznek, így én sem!
De hogy vagyok fertőzött, ha oltott vagyok?Egy oltott, ha fertőzött, szintén karanténba kerül...
Ne menjünk bele, mert messze visz és néhányan talán - ilyen vagy olyan okokból, de - félremagyaráznák a dolgot.De hogy vagyok fertőzött, ha oltott vagyok?
Az ismeretségi körömben, mind az oltottak, mind az oltatlanok, könnyen átesnek/átestek az Omikronon.Az omikron fertőzés ellen minimálisan védenek az oltások. A környezetem gyakorlati tapasztalata ezt mutatja. Viszont nem is durva a betegség. Most ez az oltás hatása vagy a legyengült vírusé, az passz. Viszont a korábbi verziók esetében ősszel nagyon is látszott az oltottak és oltatlanok közti különbség a betegség súlyosságát illetően.
Én úgy 10 napja kaptam el valahogy, 3 ficere után. Olyan volt, mint egy rosszabfajta nátha, ami sokkal hamarabb elmúlt, mint egy átlagos nátha. 3 nap után már nem volt semmiféle tünetem, de egyelőre a PCR eredményét várom, hogy papíron is gyógyult legyek. (Ha a papír rendben van, akkor minden rendben van!)Az omikron fertőzés ellen minimálisan védenek az oltások. A környezetem gyakorlati tapasztalata ezt mutatja. Viszont nem is durva a betegség. Most ez az oltás hatása vagy a legyengült vírusé, az passz. Viszont a korábbi verziók esetében ősszel nagyon is látszott az oltottak és oltatlanok közti különbség a betegség súlyosságát illetően.
Vagy csak szimplán "kicsit" többet tesztelnek, mint itthon. Nyugodj meg, itt is lennének ilyen számok, ha 4-5-szeresére pörgetnék a tesztelést.
Nem vagyok járványügyi szakember, így nem tudok megfelelően alátámasztott választ adni.És annak mi értelme lenne? Mármint a pánikkeltésen kívül bármi kézzel fogható hasznot tudnánk realizálni? ( Itt most nem a teszt gyártókra gondolok)
1.684.432 fertőzött (+12.885)1.671.547 fertőzött (+13.932)
5.108 kórházban (-59)
193 lélegeztetőgépen (+17)
229.240 aktív eset (-2.136)
1.400.137 gyógyult (+15.967)
42.170 elhunyt (+101)
6.375.808 kapott oltást (+788)
3.741.717 kapott harmadik oltást (+3.324)
10.354.374 mintavétel (+21.526)
22.242 hatósági házi karanténban (-1.046)
Hacsak be nem tiltják, mint a franciák és a belgák ...Ausztria:
35 250 új fertőzött
+8 kórházban
+6 intenzíven
+22 halott
Holnap, holnapután kamionos tüntetés lesz elvileg.
Mond majd a folyónak , hogy ne folyon !Hacsak be nem tiltják, mint a franciák és a belgák ...
És megszülete a gát.Mond majd a folyónak , hogy ne folyon !
Idő kérdése és minden gát leomlik !És megszülete a gát.
És minden folyó kiszárad.Idő kérdése és minden gát leomlik !
A földön a víz az Úr !És minden folyó kiszárad.
– mondták a kórházban a helyi lapnak.Három hónapos terhes, és a férje fenyegetése miatt ment a gyógyítóhoz
A sivatag mindig kivétel.A földön a víz az Úr !