Dönthet-e a WHO Magyarország sorsa felett egy elkövetkezendő járvány esetén?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
0:22Dönthet-e a WHO Magyarország sorsa felett egy elkövetkezendő járvány esetén?
Kínai adatok a kínai propaganda gépezetből.... lófaszt 5185. Ezek még az IQ adataikat is hamisították
26 vagyok, s egy hete estem át a covidon. a legdurvább tünetek, hidegrázás,torok fájás, köhögés,izom és izület fájdalom voltak, 5 nap karantén és semmi utó hatás. Hugomtól kaptam el, az ő tünetei is hasonlóak voltak s úgyszint semmi utó hatás..... és oltatlanok vagyunk. Gondoltam megosztom hamár erről van szóAzért annyira nem. Unokatesóm fia, 30+ évesen, 30%+os tüdőkárosodás, marha magas (500 is sok, az a max határ, neki sokszorosa) D-Dimerrel azért elég szarul van. Még nem lélegeztető, szerencsére, de nincs jól, na.
Persze nincs oltva, mert ugye ki a kemény, ha nem a fiatalok, de azért izgulunk, főleg, hogy már tényleg alig van covid. Minden esete két percig bír állni, utána totál kivan. Olyan covidból fakadó szövődményei lesznek, hogy ami gondja volt eddig, az túró ehhez képest, de ez van.
És mondják, hogy nincs evolúció szelekció, Aki ennyire ostoba, meg is érdemli.Azért annyira nem. Unokatesóm fia, 30+ évesen, 30%+os tüdőkárosodás, marha magas (500 is sok, az a max határ, neki sokszorosa) D-Dimerrel azért elég szarul van. Még nem lélegeztető, szerencsére, de nincs jól, na.
Persze nincs oltva, mert ugye ki a kemény, ha nem a fiatalok, de azért izgulunk, főleg, hogy már tényleg alig van covid. Minden esete két percig bír állni, utána totál kivan. Olyan covidból fakadó szövődményei lesznek, hogy ami gondja volt eddig, az túró ehhez képest, de ez van.
Ez ám az együttérzés! Keresztényi.....És mondják, hogy nincs evolúció szelekció, Aki ennyire ostoba, meg is érdemli.
Sose állította magáról, hogy keresztény lenne.Ez ám az együttérzés! Keresztényi.....
De ha már evolúció....
Egy tudatmódosító parazita vonzóbbá teheti a fertőzött embereket - ORIGO
Friss hírek Magyarországról és a nagyvilágból, sport, technika, szórakozás, tudomány, kultúra. Az ORIGO a legfrissebb hazai és nemzetközi hírekkel szolgál olvasói számára.www.origo.hu
Ez igaz...Sose állította magáról, hogy keresztény lenne.
Egy. Nem vagyok vallásos.Ez ám az együttérzés! Keresztényi.....
De ha már evolúció....
Friss hírek Magyarországról és a nagyvilágból, sport, technika, szórakozás, tudomány, kultúra. Az ORIGO a legfrissebb hazai és nemzetközi hírekkel szolgál olvasói számára.www.origo.hu
Lehet így is nézni.Egy. Nem vagyok vallásos.
Kettő, aki saját hülyesége miatt szív, oda milyen együttérzés kell?
Senki nem gátolta meg, hogy oltva legyen
Nálam ugyanez a lefolyás volt kb 6 hete, bár 3 oltásom van.26 vagyok, s egy hete estem át a covidon. a legdurvább tünetek, hidegrázás,torok fájás, köhögés,izom és izület fájdalom voltak, 5 nap karantén és semmi utó hatás. Hugomtól kaptam el, az ő tünetei is hasonlóak voltak s úgyszint semmi utó hatás..... és oltatlanok vagyunk. Gondoltam megosztom hamár erről van szó
Közeledik hozzánk.Itt az új rettenet!
A WHO rendkívüli ülést hívott össze az egyre terjedő majomhimlő miatt - PestiSrácok
Miközben az országok többsége sorra feloldotta a koronavírus ellen bevezetett intézkedéseit, beleértve a beutazási korlátozásokat, egy újabb rejtélyes betegség ütötte fel a fejét több kontinensen is. Ez idáig több mint nyolcvan majomhimlős esetet jelentettek – és ötven újabb gyanús esetet...pestisracok.hu
1.) az AIDS is így kezdődött.Itt az új rettenet!
A WHO rendkívüli ülést hívott össze az egyre terjedő majomhimlő miatt - PestiSrácok
Miközben az országok többsége sorra feloldotta a koronavírus ellen bevezetett intézkedéseit, beleértve a beutazási korlátozásokat, egy újabb rejtélyes betegség ütötte fel a fejét több kontinensen is. Ez idáig több mint nyolcvan majomhimlős esetet jelentettek – és ötven újabb gyanús esetet...pestisracok.hu
1.914.964 fertőzött (+4.749, még az előző héten)1.909.948 fertőzött (+6.748 - vasárnapig, egy hét alatt)
1.015 kórházban (-295)
29 lélegeztetőgépen (-11)
42.170 aktív eset (-6.703)
1.821.435 gyógyult (+13.374)
46.343 elhunyt (+77)
6.407.918 kapott oltást (+876)
3.869.067 kapott harmadik oltást (+3.559)
293.131 fő már a negyedik oltását is felvette (+3.279)
11.394.556 mintavétel (+39.094)
Mivel mindenkinek mindenrol is van a forumon velemenye, ezert termeszetesen a toxoplazmozisrol is van nekem 1Ez ám az együttérzés! Keresztényi.....
De ha már evolúció....
Közeledik hozzánk.
Új fejlemény a bécsi majomhimlő-gyanús betegről
Majomhimlő gyanújával szállítottak kórházba egy embert Ausztriában, nem sokkal később megerősítést is nyert, hogy a férfit valóban himlővírus fertőzte meg - jelentette vasárnap az ORF osztrák közszolgálati televízió.www.atv.hu