Most mi van? Mi az, hogy széles spektrum? Ugyanúgy szar az omikronra, mint a többi, beleértve a kiállt betegséget, ami logikád alapján kib@szottszélesspektrumú...Igen, a kimutatásban egyértelműen gyengébben szerepel. Viszont a vizsgálatok "piciny" hibája, hogy gyakorlatilag egy nagyon keskeny sávra van kihegyezve. Viszont a kínai széles spektrumú, a többi meg keskeny spektrumú hatóanyag.
Az én véleményem szerint ez olyan, mintha egy fénysugár jelenlétét csak pl. 467.56 nanométeren vizsgálják meg,
A kínainak szérumnak van már évtizedes múltja és bizonyított hatású. A most előállítottaknak egészen biztosan tökéletes a tudományos háttere, habár eléggé gyorsított eljárásban történt az engedélyeztetése a veszélyhelyzetre való hivatkozásra.
Én nem emlékszek, hogy a kínaira azt mondták volna, hogy hiperszuper, viszont a Pfizerre és a társaira ez valóban igaz. Én valamiért arra emlékszek, hogy a kínait és az oroszt ekézték ezerrel.
Az elölt vakcinának van vagy 100 éves múltja, akkor mi van? Attól még vannak korlátai. A légúti vírusok elleni védekezés sosem volt olyan sikeres, mint a himlő elleni. A covid ellenes oltásoknak kb. 2 éves múltja van az első emberi vizsgálatoktól.
Mondták. Hogy legyen, aki beoltatja magát, mert volt ám ellenszele rendesen.