Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Igen, a hidegebb idő beálltával mindig terjed a nátha is. A covid meg olyan mint a nátha, így nem kell vele foglalkozni.A Covid új variánsa gyorsan terjed Magyarországon - Világgazdaság
A Világgazdaság megbízható, naprakész, objektív információforrás, az üzleti élet befolyásos, mértékadó lapja.www.vg.hu
Szem nem marad szárazon az ilyen főcímek után az már egyszer biztos ....Kis magyar valóság…
Gyomorgörccsel várja a decembert a gyógyszeripar
A gyógyszercégeket terhelő extraprofitadót eltörlik, de a gyógyszeripart terhelő egyéb különadó mérséklésében is reménykednek az innovatív gyógyszergyártók.www.economx.hu
Nem is a cím miatt tettem be.Szem nem marad szárazon az ilyen főcímek után az már egyszer biztos ....
Megj.: A Richter Nyrt. nyeresége ugyanakkor több mint 75 százalékkal ugrott, 68 és fél milliárd forintra 2024 első negyedévében. Nem görcsölnék.
https://trendfm.hu/cimlap/mar-csak-a-gyogyszergyartasra-tudott-koncentralni-a-richter-21446
Hamburgban a vasúti pályaudvarról vittek kórházba két embert, fuck yeah, Marburg.https://www.portfolio.hu/gazdasag/2...otte-fel-a-fejet-egy-afrikai-orszagban-712947
"A ruandai egészségügyi miniszter, Sabin Nsanzimana szombat este bejelentette, hogy már húsz emberről is tudnak, akik megfertőződtek a rendkívül halálos Marburg-vírussal az országban."
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20241002/betorhetett-europaba-a-rendkivul-halalos-jarvany-713965
"A német szövetségi rendőrség több órán át lezárta a 7-es és 8-as vágányokat a hamburgi főpályaudvaron, az utasoknak pedig el kellett hagyniuk a peronokat, miközben teljes védőruházatot viselő mentőcsapatok szálltak fel a Frankfurtból érkező ICE vonatra, ugyanis két utasnál is felmerült a gyanú, hogy megfertőződhettek a rendkívül halálos Marburg-vírussal - írja a BILD."
Csaknem 90 százalékos halálozási rátával rendelkező vírus jelenhetett meg Európában
A fertőzés lappangási ideje 21 nap is lehet.index.hu
Nekem csak az a kérdésem, hogy ha valaki ilyen veszélyes területen dolgozik külföldön arra csak van valami protokoll, hogy mit kell ilyenkor csinálni. Ráadásul orvosként evvel tisztában kellene lennie, mielőtt a frászt hozza a hatóságokra. Szerintem még a hazaindulás előtt önkéntesen karanténba kellett volna vonulnia min. a lappangási idő időtartamára vagy legalább egy célzott vérvizsgálaton átesnie az adott afrikai országban és talán az otthoni járványügyet is értesítenie kellett volna, hogy indulna hazafelé...Heppiség van, a teszt negatív. Mindenesetre a csókát megfigyelés alatt tartják az inkubációs idő végéig.
https://www.welt.de/vermischtes/art...ung-in-Hamburg-Verdacht-nicht-bestaetigt.html
Csak annyi az előírás, hogy meghatározott védőoltásokat kell a kiutazás előtt beadatnod magadnak, illetve ha releváns, akkor malária ellen kezd el szedni profilaktikusan a gyógyszert.Nekem csak az a kérdésem, hogy ha valaki ilyen veszélyes területen dolgozik külföldön arra csak van valami protokoll, hogy mit kell ilyenkor csinálni. Ráadásul orvosként evvel tisztában kellene lennie, mielőtt a frászt hozza a hatóságokra. Szerintem még a hazaindulás előtt önkéntesen karanténba kellett volna vonulnia min. a lappangási idő időtartamára vagy legalább egy célzott vérvizsgálaton átesnie az adott afrikai országban és talán az otthoni járványügyet is értesítenie kellett volna, hogy indulna hazafelé...
Igen, és jól is csinálta: az első gyanúnál szólt, h milyen tünetei vannak, hol járt.Nekem csak az a kérdésem, hogy ha valaki ilyen veszélyes területen dolgozik külföldön arra csak van valami protokoll, hogy mit kell ilyenkor csinálni. Ráadásul orvosként evvel tisztában kellene lennie, mielőtt a frászt hozza a hatóságokra. Szerintem még a hazaindulás előtt önkéntesen karanténba kellett volna vonulnia min. a lappangási idő időtartamára vagy legalább egy célzott vérvizsgálaton átesnie az adott afrikai országban és talán az otthoni járványügyet is értesítenie kellett volna, hogy indulna hazafelé...
Nem értem, hogy ez mitől fenyegetés. Az átlagos európai étrend általában kielégítő a túléléshezÚj válság közeleg: A B-vitaminhiány már itt van a sarkon
Egy komoly B-vitaminhiány fenyegetheti Európát, és Németország lehet ennek az epicentruma.tenyek.hu
De rettegni kell, hogy felírhass sok sok kis kapszulát.Nem értem, hogy ez mitől fenyegetés. Az átlagos európai étrend általában kielégítő a túléléshez