Na most képzeld el, hogyha te, aki magadat egy relatíve művelt/képzett fehér embernek hiszed, ilyen összeesküvéselméleteket gondolsz akár reálisnak, mit fognak gondolni a telepi cigók a falusi gettókban, ha eléri őket a járvány/karantén! Ott az iskolázottság és világban eligazodás képessége is teljesen hiányzik, van viszont facebookjuk és okostelefonjuk, hogy minden hülyeség viharos gyorsasággal terjedjen köztük!Reggel gondolkoztam el ezen hogy a korona vírus nem indokolná ezt a hisztériát amit itt is olvashatunk, de nyilván ebben a média a ludas. Azt nem tudom hogy a vírus az szándékos volt-e, de ezt meglovagolva a média hisztéria keltése már biztos hogy szándékos. A cél egy gazdasági, pénzügyi vállság kitörésének megakadályozása amit ismét a bank szektor miatt tört volna ki. A korona vírus most vissza hűti a gazdaságot, ha viszont nagyobb lesz a hatása a gazdaságra akkor nem a bankárok lesznek a bűnbakok.
ps. Csak ma két kommentelőt tettem ignoréra, hogy ne kelljen látnom az összeesküvés-elméleteiket. Nagyon nem vagyok optimista azzal kapcsolatban, hogy nem e képződnek majd a XIX. század eleji kolerafelkeléshez (a műveletlen ruszin és tót jobbágyok azt hitték, hogy a földesurak el akarják veszejteni őket azért van járvány) hasonlatos népmozgalmak a cigányok között e járvány kapcsán!