Még egy, nem Orbán akarta nyitva tartani, túl sok 444et olvastál akkoriban, hanem az OPERATÍV TÖRZS. Az a szakmai szervezet, amelyikkel a járvány óta az összes médiageci poénkodik. Akkor úgy érezték, hogy még van pár nap. A döntés is vsz megvolt, bárki bármit mond, mert nem lehet 1 nap alatt működő rendszert létrehozni, és egyeseknek sikerült. A harmadik, kb. annyira akarta Orbán .... stb, hogy a pénteki rendelet, amit PÉNTEKEN jelentettek be, SZOMBATON már többezer plakáton kint volt országszerte (lehet, hogy nem jársz kint, nem látod, de én igen!). Tehát, az Orbán nem akarta bezárni az iskolák is kb. ez a kategória. Az ellenzék előjött vele, mert megtudták, hisz a különböző bizottságokon át megtudhatták, akkor még összeültek. Erről szólt a fake news, hogy "Orbán nem akarta bezárni". Ez kb. annyira értelmes dolog, mint, hogy azon merengeni, hogy péntekről szombatra VAJON mifakkért lett kint országszerte 2427753843434356366 tábla az utak mentén szombati határidővel, legyártva és kihelyezve, ha csak pénteken jelentették be és döntötték el, nem? Nyilván ŐK többet tudnak, mint az ellenzék, aki le-le csap a falatokért, dárdájára tűzi és véres dárdaként végighordozza a baráti médiáján keresztül, követelve ezt és azt, amit már rég eldöntöttek, majd azzal jönnek elő, mint a nagyeszű Jákob, hogy végre megléte az xy ötletét Orbán, amit már régóta meg kellett volna lépnie.
Én nem tudom a családod hogyan kapta el, ezt te tudod, de ha megnézed az intézkedéseket, papíron mindig bizonyos szám után léptek meg dolgokat: 100-200-300 és vsz a következő az 1000 lesz.
Nem vagyunk lemaradva, de jól se állunk. WHO protokolok alapján, kivételesen nem unorthodox módon harcolunk a vírus ellen. Én kb. 4én? írtam azt, hogy remélem unorthodox módon fog harcolni ellene, de nem így történt. Nem lógunk ki. Hogy ez most jó vagy rossz? Passz. Egy bizti, kell tartalék cucc, kell teszt, kell még több maszk a jobbfajtából ahhoz, hogy értelmesen lehessen harcolni. A döntéshozás meg mindenhol ilyen:
A maszkok mérete pedig független az emberek agykapacitásától: