Hirtelen ő ugrott be nekem, de ezek szerint ő az előző (vagy még korábbi) helyettes volt.Ez a pali állítólag velünk nagyon barátságos volt, nem ismertem személyesen, de sok rosszat nem hallottam róla!
Még az is lehet hogy kár érte!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hirtelen ő ugrott be nekem, de ezek szerint ő az előző (vagy még korábbi) helyettes volt.Ez a pali állítólag velünk nagyon barátságos volt, nem ismertem személyesen, de sok rosszat nem hallottam róla!
Még az is lehet hogy kár érte!
Forrása?na ezt ma hozta a csomagkuldo szolgalat nekem oszinten nem remeltem, hogy az lesz a csomagban amit rendeltem (elvileg FFP2 maszkok)
1. Nálam a cunami már háromszor körbeért!
..
2. Kajálja is a nép!
..
Publicus megmérte Népszaváéknak! A nemzetközi ballibsizmus összeomlóban...
https://nepszava.hu/3072547_a-virus-erositi-a-fideszt
..
Ilyen állapotban már inkább egy osztályon lenne a helyük.
Durva ahogy kifutottak a kórházi ágyakból. Egy hete ugyanitt még csak készülődtek:
Én is tudtam volna rendelni KF94 (itthon N95) maszkot, de sajna csak dobozzal küldték volna közvetlenül a koreai gyárból (300db). Féltem, hogy valamelyik reptéren lefoglalják. Egy francia gyerek aki innen rendelt meg is szívta, Párizsban lefoglalták neki. Tekintve, hogy 300 000 ft, nem vicces.na ezt ma hozta a csomagkuldo szolgalat nekem oszinten nem remeltem, hogy az lesz a csomagban amit rendeltem (elvileg FFP2 maszkok)...
1milliárd maszkot rendeltek? Pár nullát nem néztél el?? Vagy ezek évekre terveznek?Hétfőn megérkezett Párizsba az orosz Volga-Dnyepr An-124 Ruslan gépén az első 10 millió darab kínai maszk szállítmány. A franciák összesen 1 milliárd maszkot rendeltek a kínai cégektől.
Wish?na ezt ma hozta a csomagkuldo szolgalat nekem oszinten nem remeltem, hogy az lesz a csomagban amit rendeltem (elvileg FFP2 maszkok)
Virológusok nemzetközi csoportja arra jutott, hogy a SARS-CoV-2-t bizonyosan nem fejleszthették ki laboratóriumokban. Vizsgálataik eredményei alapján két lehetséges eredettörténettel álltak elő: a vírus még állati hordozókban fejlődött ki, és onnan jutott át az emberre; vagy valójában már évekkel, akár évtizedekkel ezelőtt átkerült az emberre, és ott alakult át szép lassan világjárványt okozni képes kórokozóvá. A tudomány a koronavírusjárvány kitörése óta keresi a választ a SARS-CoV-2 névre keresztelt vírus eredetére. Eléggé az elején járunk, sok még a megválaszolatlan kérdés - például az is, hogy állati rezervoárból terjedt-e át a vírus emberre -, de már a jelenlegi eredmények alapján is kizárható egy népszerű összeesküvés-elmélet: a vírust bizonyosan nem mesterségesen, laborban tenyésztették ki.
Lehet, hogy a SARS-CoV-2 már évek, évtizedek óta mutálódik az emberekben
Az indiai kormány megnyitotta a koronavírus útját a nagyvárosokból a nyomorban tengődő falvak irányába. Márpedig a 800 millió, vidéken élő indiai egészségügyi ellátásáért felelős személyzet háromnegyede képesítetlen.
Koronavírus: szupervulkánként robbanhat India
Csodálod?Szűk két hét alatt 12%-ról 4%? Vastaps.
Nehogy már más túlélje! Franciaország az első! Ők már lehet a járvány utáni helyzetre gondolnak, amikor elfoglalják a fél világot.1milliárd maszkot rendeltek? Pár nullát nem néztél el?? Vagy ezek évekre terveznek?
Ezekben a statisztikákban soha nem hiszek, ott van pl a MHM, szerintem a legtöbb ex jobbikos szavazó oda átpártolt, ez itt pont nem látszik.Szűk két hét alatt 12%-ról 4%? Vastaps.
Kattintásvadász.Naa, micsoda cím ez...
Ha legalább mondjuk Kelemen Annáról lenne szó, nála illő, de Boginál csúnya