Azt nem tudom milyen Wizz Air információk ezek. Most kerestem utána, a cég magyar oldala az hallgat. A "bud"-ról megint egyértelműen kiderült, hogy katasztrófális a kommunikációjuk !
Miből gondolom ezt ? Az a baj hogy nem csak úgy gondolom, hanem naponta adnak rá bizonyítékot ők maguk.
A előbb néztem a weblapjukon és facebook oldalukon a "Repülőtéri Napi Értesítő - COVID-19"-et, még csak közelítőleg sem azonos a két oldaluk tartalma !!!
Ráadásul ma kicsivel éjfél után néztem szintén mind a kettőt, a most a weboldalukon virító 2020/03/31 dátummal kitett dolgoknak MÉG NYOMA SEM VOLT 2020/04/01 ELSŐ ÓRÁIBAN !!! Mit jelent ez ? NEM IGAZ HOGY 2020/03/31-ÉN TETTÉK KI AMIRŐL AZT ÁLLÍTJÁK, VAGYIS SIMÁN HAZUDNAK !
Erről van szó, ez éjfél után még sehol nem volt, ez a "parasztvakítás".
2020.03.31 - Repülőtéri napi értesítő: Tájékoztató a COVID-19 járványügyi intézkedésekről
Amúgy itt nem jelent meg semmi a fecebook oldalukon közölt teherszállító gép érkezéséről, pedig elvileg mind a két oldalon meg kellene hogy jelenjen. Szóval a "bud" kommunikációja továbbra is egy katasztrófa.
Amúgy a személyszállító gépekről is alig van információ, akik külföldre visznek haza utasokat, ide pedig a kint-rekedt magyarokat hozzák a konzulátusok segítségével. Például a tegnapi két amerikába tartó gépről a kinti magyar szervezetek írtak sokat, míg itthon szinte semmi információ nem volt. (amúgy az volt amit írtam, az a gép hozta a magyarokat ami a kanadaiakat vitte innen haza, az egyik) Hát erről megint ennyit...
(köszönjük "bud" a kussolást
)
Itt a naponta beérkező járatok vannak, de csak a személy ha jól látom.
Érkező járatok