Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szűk utcák, sikátorok? Utca fölé kötélre kiteregetett ruhák?
Szerintem nem, ez nem Nápoly...
Nincs ra kapacitas. Delit fogni, karanten varosokat zarni, meg meg nyugati hatarszelt is lezarni keptelenseg. Meg mar amugy is felesleges, itt van benn mert be es athordtak. Itt nem lesz Kina, ezt labon hordja kia nep. Eus belso hatart lezarni honapokra nem tudom eddig hany orszag csinalta, de megorulnenek erte brusszelben az szent.Egyébként ha már határzár. Egyáltalán meg lehetne valosítani? Körkörös vagy először csak Nyugat? A deli ugye adott. Mi lesz azokkal a magyarokkak akik kint ragadnak? Stb
Indiaban mi van? Abban a koszverdung orszagban volt regebben par beteg de azota semmi hir. Kicsit hihetetlen nem?ok
na akkor még ott mi lesz...
Kipróbáltak mindenféle antivirális szert amit csak értek, de hatástalannak bizonyultak, és ezeket a tanulmányokat visszavonták.Van valami hír a thaiföldi próbálkozásról? Ha jól emlékszem a hiv ellenszerét keverték valamivel és pozitív eredményeket hozott néhány betegen.
Azt olvastam a thaiok kicsit csalnak. Minimális a koronavírus, de 2.500 tüdőbeteg lett.Van valami hír a thaiföldi próbálkozásról? Ha jól emlékszem a hiv ellenszerét keverték valamivel és pozitív eredményeket hozott néhány betegen.
Indiaban mi van? Abban a koszverdung orszagban volt regebben par beteg de azota semmi hir. Kicsit hihetetlen nem?
Lehet a sok mosakodás a döggel teli szent Gangeszban megedzette őket !Onnan a vírus menekül...
Del-Koreában meg az olaszoknál ugyanannyi beteg van kb., de a súlyos esetek száma az olaszoknál 650, Koreában 36.Én ezt az olasz terjedést és a súlyos betegek számát nem értem.
A fenti táblázatot nézzétek meg a lenti linken.
https://www.worldometers.info/coronavirus/
Azért nem hittem volna hogy ilyen tömegpszichózist és ekkora dilettantizmust még látok életemben, ami most folyik a világban. Azzal hogy kb. ilyen értelmi színvonalon (vagy inkább értelmi mélyrepülésben? ) van a világ, azzal tökéletesen tisztában voltam eddig is, és azzal is, hogy ezt SENKI a világon nem hiszi el nekem, ha szóba kerülne, de azt nem gondoltam, hogy lesz egy lesz majd ilyen súlyos a világra kiterjedő kataklizma, ami bebizonyítja, hogy én ezt mennyire jól láttam. Szóval a világ az pontosan olyan hm... mondjuk úgy, hogy "trágya" , ami most a történések alapján pontosan látszik. Január elején még ugyan ezért a kijelentésemért mindenki kiröhögött volna, néhány kivétellel. Most persze már nem...
1492
(eddig)
https://www.worldometers.info/coronavirus/
..
és +133 halott!!!
Holnap jobb ha ki se nyit a milánói tőzsde...
https://www.investing.com/indices/it-mib-40
Ázsiában megkezdődött a kereskedés, az olajpiac mélyütést kapott.
Eddig -20%-os durva esés!
https://www.investing.com/commodities/brent-oil
..
Azt hiszem Libanon államcsődje nem kivétel marad.
Szaúd-Arábia meddig bírná vajon?, Jemenre sok zöldhasút elégettek...
..
Kína felpattanását viszont segíteni fogja.