Arra számítanak, hogy náluk télen is lesz?Ide rakom, mert az Oroszország topik zárva. Lehet találgatni, hogy van-e összefüggése a koronavírussal.
Készül a Medve:
..
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Arra számítanak, hogy náluk télen is lesz?Ide rakom, mert az Oroszország topik zárva. Lehet találgatni, hogy van-e összefüggése a koronavírussal.
Készül a Medve:
..
Mi az isten ez? Ossznepi fahasogatas varoson? Ez nagyon sok fa, ezt ennyi ember nem csinalja meg egy nap. Mi ez?Ide rakom, mert az Oroszország topik zárva. Lehet találgatni, hogy van-e összefüggése a koronavírussal.
Készül a Medve:
..
Utánanéztem és csinálják. Ha jól meggondolom negyon kemény tempót nyomnak. Április 3-án 16 db hír van az oldalon. De nincs olyan nap, hogy ne frissülne valamivel.Hat informaljon az RMDSZ. Ha csak romanul teszik a bocskorosok akkor ok meg tegyek meg magyarul. Legalabb csinalnak valami hasznosat.
Mi az isten ez? Ossznepi fahasogatas varoson? Ez nagyon sok fa, ezt ennyi ember nem csinalja meg egy nap. Mi ez?
Nyolcszáz euró és húsz óra volt, de megérte a külüggyel hazajönni Amerikából
https://index.hu/belfold/2020/04/06...gyarok_kulugy_kulongep_wizz_air_miami_hazaut/
Az Index egyik olvasója is ott volt a külügy különgépén, amely Miamiból indulva Chicagóból és Torontóból is hozott haza kint rekedt magyarokat. Több mint nyolcszáz dollárt fizetett a csaknem egy teljes napig tartó hazaútért, húsz órát töltött a Wizz Air gépén, Magyarországon pedig két hétig szigorúan ellenőrzött házi karanténban kell maradnia. Az Indexnek mégis arról mesélt, számára csupa pozitív csalódás volt az egész, „profin összerakott” különjárat.
Nyolcszáz euró és húsz óra volt, de megérte a külüggyel hazajönni Amerikából
https://index.hu/belfold/2020/04/06...gyarok_kulugy_kulongep_wizz_air_miami_hazaut/
Az Index egyik olvasója is ott volt a külügy különgépén, amely Miamiból indulva Chicagóból és Torontóból is hozott haza kint rekedt magyarokat. Több mint nyolcszáz dollárt fizetett a csaknem egy teljes napig tartó hazaútért, húsz órát töltött a Wizz Air gépén, Magyarországon pedig két hétig szigorúan ellenőrzött házi karanténban kell maradnia. Az Indexnek mégis arról mesélt, számára csupa pozitív csalódás volt az egész, „profin összerakott” különjárat.
Lesz visszaút az EU-ba?
Boris Johnson 11 nap betegség után vasárnap köhögéssel és lázzal kórházba került, hétfő este már az intenzív osztályon kezelik – írja a BBC. Szóvivője szerint a külügyminiszter Dominic Raab helyettesíti majd.
Attól tartok, ha felteszik egy lélegeztetőgépre nem lesz neki visszaút...
Tudom xar a sajtója, de én kedvelem.
Attól tartok nagyon rossz állapotban van, állítólag szombat óta nem egyeztetett a helyettesével.Tegnap éjjel, amikor robbant a hír, plusz ehhez II. Erzsébet szózata, bennem már kialakított egy rossz érzést...
Szorítok érte én is!
Harcolj Boris!
Attól tartok nagyon rossz állapotban van, állítólag szombat óta nem egyeztetett a helyettesével.
Honnan az infó?Már kómában van. Hatalmát átruházta helyettesére.
Attól tartok nagyon rossz állapotban van, állítólag szombat óta nem egyeztetett a helyettesével.
Az állapotos felesége / barátnője (nem tudom, hogy elvette-e) is fertőzött.Tudom, hogy sokat konteózok, de állatira nem áll össze a kép...
Hogy nem tudta a biztonsági szolgálata megóvni?
..
Hol, kitől kaphatta el? Kellett lennie kontaktnyomozásnak...
Mitől válhat súlyossá az állapota, annak aki brit miniszterelnök, s elvileg minden eszközzel óvja a "szolgálat" és tuningolja, ha kell!?
(Ismerősi körben, aki elkapta lábon kihordta a tüdőgyulladást, szintén ötvenes férfi.)
Ki érti ezt...???
Tudom, hogy sokat konteózok, de állatira nem áll össze a kép...
Hogy nem tudta a biztonsági szolgálata megóvni?
..
Hol, kitől kaphatta el? Kellett lennie kontaktnyomozásnak...
Mitől válhat súlyossá az állapota, annak aki brit miniszterelnök, s elvileg minden eszközzel óvja a "szolgálat" és tuningolja, ha kell!?
(Ismerősi körben, aki elkapta lábon kihordta a tüdőgyulladást, szintén ötvenes férfi.)
Ki érti ezt...???