Mindenhol drasztikus bekeményítésről, vagy annak szükségességéről beszélnek az exponenciális fertőzési terjedés felfutása ellen. Akkor ugye én sem mondtam hülyeséget már napokkal ezelőtt, hogy itt most nem lehet tökölni, hanem kőkemény átmeneti intézkedéseket kell hozni, amíg nem késő !!! Persze nem ész nélküli intézkedéseket !
Azon is gondolkodtam, hogy az állam tárgyalhatna a Salzburgi céggel, hogy más gyártónál természetesen a velük kötött szerződés alapján gyártathassunk le egy 100000 gyors-tesztet !!! Nem azt kéne megvárni, amíg ők szereznek annyi gyártói kapacitást, hanem TESZT KELL, MÉGHOZZÁ OLCSÓ ÉS GYORS GYORS-TESZT !!! EZ IS EGY KULCSKÉRDÉS, NEM CSAK A KARANTÉNOK ÉS AZ ÁTMENETI STATÁRIÁLIS INTÉZKEDÉSEK !!!! EGYÁLTALÁN VAN VALAKI AKI HATÁSOSAN TUDJA IRÁNYÍTANI EZT AZ EGÉSZET ???? EGY TALPRAESETT, KARAKÁN VEZETŐ ???? (ezt nem a politikai vezetőknek kell irányítani !!!!!!! és nem Orbánnak meg Merkelnek meg Macronnak meg a többi politikus okostojásnak !!!!! NEM IS AZ EÜ MINISZTERNEK, MERT AZ IS BALF..SZ !!!!
KELL EGY HATÁROZOTT MEGBÍZOTT PROFI IRÁNYÍTÓ !!! ADOTT IDŐRE TEJHATALMAT KAP A VÉDEKEZÉSRE / MEGELŐZÉSRE !!!! A POLITIKUSOK TELJESEN ALKALMATLANOK ERRE, MÉG A MINISZTEREK IS !!!)
Egy kis humor az elmúlt 20 év világvége várakozásaiból !
Helyes !!!