Római magyar nagykövetség: Aki teheti, hagyja el Olaszországot
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Sajnos egyet értek.
Ezt még tessék kiegészíteni nyugodtan azzal, hogy mikor a legszarabb állapotban lesz az világ és az EU gazdasága(Olajháború és COVID-19 hatásaként akár egy combos gazdasági világválság is kinézhet!), esetleg már romokban itt - ott a túlterhelt egészségügy a COVID-19 miatt, akkor majd lehet hogy megérkezik egyben egy nagyobb adag szeretet Erdogantól az EU felé.
Nos, nem a legjobb forgatókönyv szerintem sem.
Tehát az olaszok statáriális lépéseket hoztak. Erről beszéltem idáig, ezt kellene sürgősen meghozni nálunk is. Nem lezárni az országot, csak átmeneti szigorításokat bevezetni. Ez sehol a világon nem fog másképp menni. Nálunk sem.Római magyar nagykövetség: Aki teheti, hagyja el Olaszországot
Csodálkozom rajta, hogy nem meditálsz az olasz bajnokság leállításán, hogy akkor most vajon mi lesz.... Mi történt veled ? Jól vagy ? (a foci ebben a helyzetben kb. 28 milliomodik szempont, a "tökmindegy mi van vele" kategória... )Annyi kellene, hogy hagyjuk 1 hónapra bedőlni a gazdaságot. De irányítva. Áru legyen, mindenki töltse fel a készleteit, majd irányítottan karantén: se ki, se be. Leállni 1 hónapra, hogy utána pörögjön minden. ha nem lépik meg, nem egy hónapra, és nem irányítottan fog leállni minden.
Aki meglépi a digók után, hogy mindent lezár, az előnyben lesz.
Mindeközben a franciáknál:
https://mandiner.hu/cikk/20200310_na_mit_rendeznek_franciaorszagban_koronavirus_idejen
Én nem szívesen játszanék azért Omaha Beast-et. Mondani kicsit könnyebb azért egy ilyet azt gondolom, mint letámasztani a tripodot.Érkezzen. Legalább rövidre zárjuk végre pár golyóval ...
Csak annyi kérdésem lenne mindenkihez, hogy beszereztétek az olcsó könnyen hozzáférhető és nem romló természetes vitamin forrásokat, mint savanyú-káposzta, alma, citrom, narancs, stb. ??? Én mondtam A MÚLTKOR hogy most még bőven időben van. Citrusféléknél (narancs, citrom, grape-friut, mandarin stb.) a romlást (rothadást) elkerülendő megpucolva le kell fagyasztani !!! HA MEGBETEGEDÉS LESZ A CSALÁDBAN OKVETLENÜL SZÜKSÉGES LESZ EZEK ALKALMAZÁSA MINIMUM A BETEGEKNÉL, DE MINDENKÉPPEN ERŐSEN AJÁNLOTT !!! A szervezet könnyebben gyűri le ezen nyersanyagok felhasználásával a fertőzést ! Ja, és bérescseppet is vehettek nyugodtan !!! Ha mégsem lennétek betegek, vagy senki a családban ?? Nem fog ártani egy kis vitamin akkor sem !!!! Majd megeszitek úgy betegség nélkül !
A törökök éppen "rádióadóznak". Kiprovokálják, hogy a hellének a zozókba lőjjenek akkor felmutathatnak pár halott muszót és indulhat a hivatalos dzsihád. Jelenleg 0 támogatottsága van a szultánnak, kell neki a muszók rokonszenve. Az első lövések után (amik lehet nem hellén golyók lesznek, hanem oszmánok és felderíthetetlen szögből érkezik majd a zombihadba) megindulnak ciprus és görögország ellen. Addigra a járvány miatt nem lesz az EUnak ereje háborúzni mert a katonáknak a karantént kell kiszolgálnia, ráadásul az 5. hadoszlop a karantén be nem tartásával és városok elfoglalásával leköti az összes erőszakszervezet erejét.Görög-török háború lesz?
..
Már mindenki a sakktáblán van!
(fegyverben)
A tiszta aszkorbinsav nem jó?Csak annyi kérdésem lenne mindenkihez, hogy beszereztétek az olcsó könnyen hozzáférhető és nem romló természetes vitamin forrásokat, mint savanyú-káposzta, alma, citrom, narancs, stb. ??? Én mondtam A MÚLTKOR hogy most még bőven időben van. Citrusféléknél (narancs, citrom, grape-friut, mandarin stb.) a romlást (rothadást) elkerülendő megpucolva le kell fagyasztani !!! HA MEGBETEGEDÉS LESZ A CSALÁDBAN OKVETLENÜL SZÜKSÉGES LESZ EZEK ALKALMAZÁSA MINIMUM A BETEGEKNÉL, DE MINDENKÉPPEN ERŐSEN AJÁNLOTT !!! A szervezet könnyebben gyűri le ezen nyersanyagok felhasználásával a fertőzést ! Ja, és bérescseppet is vehettek nyugodtan !!! Ha mégsem lennétek betegek, vagy senki a családban ?? Nem fog ártani egy kis vitamin akkor sem !!!! Majd megeszitek úgy betegség nélkül !
Van egy új JÓ HÍREM !!Nincs benne minden, de nem is kell vele foglalkozni. Ha találnak valamit, ami tényleg működik, akkor az nagyot fog szólni a médiában. Tudni fog róla mindenki. Mondjuk én ezzel kapcsolatban pesszimista vagyok.
Igen ez így van, de végül is mindegy, mert mindenki érti miről van szó.
Néhány szakmai cikket átfutottam, de mostanra a pubmed már 2000 fölötti találatot ad, én pedig lusta vagyok átrágni az összes publikációt.
2 content creator akiknek webshopjuk van azt mondták akik nekik gyártottak azok beindultak. Egyik meg is kapta azóta a szállítmányt a másiké még folyamatban. Ellenben nem tudom a gyár vuhani vagy máshol van.....állnak a gyárak és lapul mindenki otthon, vagy beindult újra az élet? ....
Tinédzser koromban hogy vágytam valami ilyen kalandra az unalmas napi robot helyett... Most hogy örülnék, ha a napi robotért kapott pénzecskébül kabriózhatnék az olasz szerpentineken... helyette pedig ezt a kalandot kapjuk, úgy néz ki. :SDe sajnos ezt nem egy esős napon fogjuk a kanapén olvasgatni, hanem a sárban a géppuskafészekben feszülten figyelve megtapasztalni.....ha lesz lövedék és ellátmány.
Az US Army/Navy/airforce meg az orosz gárdahadosztályokkal röplabdázik közben a kubai strandon.....KonteoA törökök éppen "rádióadóznak". Kiprovokálják, hogy a hellének a zozókba lőjjenek akkor felmutathatnak pár halott muszót és indulhat a hivatalos dzsihád. Jelenleg 0 támogatottsága van a szultánnak, kell neki a muszók rokonszenve. Az első lövések után (amik lehet nem hellén golyók lesznek, hanem oszmánok és felderíthetetlen szögből érkezik majd a zombihadba) megindulnak ciprus és görögország ellen. Addigra a járvány miatt nem lesz az EUnak ereje háborúzni mert a katonáknak a karantént kell kiszolgálnia, ráadásul az 5. hadoszlop a karantén be nem tartásával és városok elfoglalásával leköti az összes erőszakszervezet erejét.
Közben az összes festő és cipőgyári papnövendék felkészül, hogy európát valamilyen zászló alatt egyesítve egy új birodalom alapjait letegye.
A történelem csak ismétli önmagát. Nincs semmi új a nap alatt.
Istenem szegény megboldogult Tom Clancy mekkora bestsellert írna ebből. De sajnos ezt nem egy esős napon fogjuk a kanapén olvasgatni, hanem a sárban a géppuskafészekben feszülten figyelve megtapasztalni.....ha lesz lövedék és ellátmány.
Az oroszok miért is avatkoznának ebbe? 2 nato tag öli egymást. Semmi köze az egészhez.Az US Army/Navy/airforce meg az orosz gárdahadosztályokkal röplabdázik közben a kubai strandon.....Konteo