Ez mind szép és jó amit írtál, nagyjából egyet is értek, csakhogy mivel nincs akív gyors-tesztelés, mire kiderül, hol merre vannak fertőzöttek, már eszkalálódott az egész !!! Python hozta reggel a virológus videoját, mai, azon elmondja, a laborkapacitás megvan, felszabadítható ! Namost ha nem tudjuk merre terjed szét, akkor az olyan, mint amikor ködben sötétben beszivárognak tömegével a vonalaink mögé, és mire reggel rájövünk, már csak a kézitusa meg a saját vonalainkon belül megy a harc, iszonyatos áldozatokkal !!! Ezt kockáztatjuk most a tömeges tesztelés halogatásával !!! Jó lesz ez nekünk ??? Mert akkor pontosan ott fogunk kikötni mint az olaszok, hogy elkéstünk, és az elképzelhetetlen teljes karantén jön az országra !!! Ezt előzi meg izraelben Bibi, mert őt valószínűleg néhány szakember kioktatta, és elmondták neki, mit kell meglépni, mi az ami kevésbé fáj, de MOST KELL MEGCSINÁLNI, AZONNAL !!! Ezt magyarázgattam én is napokkal ezelőtt, hogy BE KELL VEZETNI AZ OTTHONI KARANTÉNOZÁST, MEGSZIGORÍTANI A BETARTÁSI SZABÁLYOK SZANKCIÓIT !!! Itt nem csak az egészségügyi és halálozási faktorokkak játszanak, hanem a teljes gazdasági összeomlással !!! Kellenek ezek nekünk ??? Vagy rendesen lépni kellene ??? Én pontosan azt javasoltam, amit Bibi meglépett izraelben !!! Nem magától, hanem beszélt a szakemberekkel, és hallgatott rájuk !!!!!! Ez a videokonferenciás bagázs meg messze lemaradva kullog az események után !!!! Orbán is !!! Röviden ennyi lenne ! Csak azért írtam le, hogy tisztában legyél vele, mi folyt eddig. Röviden összefoglalom - EDDIG ELBASZTÁK AZ EGÉSZET ! Éééss... ennyike...