A kormánynak nincs testbeszéde, de ne is legyen.
Hogyne lenne... próbálj meg kicsit elvontabban gondolkozni.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A kormánynak nincs testbeszéde, de ne is legyen.
A Klubrádióban hallani ilyen szöveget...Ez az aggresszív hozzáállás belőlem rettenetes ellenérzést vált ki.
A Klubrádióban hallani ilyen szöveget...
Hát ettől a megállapítástól röhög a vakbelem. Méghogy a jelenlegi politikai vezetés felé lejtene a pálya a bírósági ügyekben!?Ezeknek a dolgoknak nem szabad szokássá válnia, mert az ilyesmi vezethet a koncepciós perekhez.
Meg csak a 444-et, indexel váltva olvasod folyamatosan, gondolom...Nem hallgatok rádiót, és nem nézek tévét. Gondolkozni szoktam, de azt nagyon lenézik a többiek, ezért csak ritkán beszélek róla.
Nemzetközi szabály: útlevéllel és ha szükséges vízummal lépünk át határt. nem kell semmit ellenőriznünk a szomszédban.....De ha már megcsinálták belépés előtt kellene ellenőrizni a szomszédos országos szabályt.
Meg csak a 444-et, indexel váltva olvasod folyamatosan, gondolom...
Hù belenyúltàl a darázsfészekbe.... itt fújta össze a szél az összeset.... Itt élik ki magukat....444-et még életemben nem nyitottam meg, csak ebből a fórumból tudom, hogy létezik. Az indexről gyakorlatilag leszoktam, mert clickbait majd minden cikkük. A VG-t és a HTKA-t szoktam átfutni.
Hiszek abban, hogy egy intelligens embernek lehet pártoktól független véleménye és értékrendje. Sajnos ez annyira nem elfogadott manapság, a "ha nem velünk, akkor ellenünk" dívik.
A kormány döntéseinek egy részével egyetértek, egy részével nem. Ez szerintem normális.
Viszont a hideg kiráz az IDIÓTÁKTÓL, akik fekete-fehérben látják a világot. Igen, ide tartozik mindenki, aki szerint a Párt csak jót tehet.
kiszólt a gödörből a lyuk?Hù belenyúltàl a darázsfészekbe.... itt fújta össze a szél az összeset.... Itt élik ki magukat....
444-et még életemben nem nyitottam meg, csak ebből a fórumból tudom, hogy létezik. Az indexről gyakorlatilag leszoktam, mert clickbait majd minden cikkük. A VG-t és a HTKA-t szoktam átfutni.
Hiszek abban, hogy egy intelligens embernek lehet pártoktól független véleménye és értékrendje. Sajnos ez annyira nem elfogadott manapság, a "ha nem velünk, akkor ellenünk" dívik.
A kormány döntéseinek egy részével egyetértek, egy részével nem. Ez szerintem normális.
Viszont a hideg kiráz az IDIÓTÁKTÓL, akik fekete-fehérben látják a világot. Igen, ide tartozik mindenki, aki szerint a Párt csak jót tehet.
nalunk itt szarbiaban van egy mondas..
aki 100% hisz egy politikusnak - annak a psihiatrian a helye
Furcsa egy gondolkodás ez. Olyan jól ismert kettős mérce típusú.Nem hallgatok rádiót, és nem nézek tévét. Gondolkozni szoktam, de azt nagyon lenézik a többiek, ezért csak ritkán beszélek róla.
Ami itt egymásnak feszül, az a "párt" vs kreténebbnél is kreténebb ellenzék. És ha a kettő közül kell választani, akkor 10/10 a "párt". Ennyi a történet.444-et még életemben nem nyitottam meg, csak ebből a fórumból tudom, hogy létezik. Az indexről gyakorlatilag leszoktam, mert clickbait majd minden cikkük. A VG-t és a HTKA-t szoktam átfutni.
És helyette te miben élsz, ha orban/putin/vucsic nem tényező?ja es a legjobb amikor avajdasagi nagymamak meg nagytatak irjak a facen hogy az orbant/putint/vucsicot az isten kuldte
hogy ez nallam hogy ki tudja vagni a biztositekot