Nem szerettem volna már foglalkozni ezzel a kretén Dopeman-al, de mivel megint ide ide cibáltad az idióta videoját (ami ennek a topic-nak a témájába amúgy nem is fér bele, mert ez "csak" "agymenés" és "konteozás") Fogok kérni a szerkesztőségtől egy "Konteok" topicot, ahova az ilyen elvetemült postokat, mint pld. ez a szellemi nyomorék Dopeman-t át lehet tenni.10:12-nél!
"..ez genetika, ezt nem a szél hordta össze..."
Ha már emlegetted ennek a kreténnek a szólásait, akkor tegyük már ide, ki is ez "az orvosi csoda, a Dopeman", aki az élő bizonyíték rá, hogy az agyhalál után is lehetséges még az élet !!!
Én még "véletlenül" sem fogom idetenni közvetlenül a videoját (ráadásul te már megtetted), csak idézek közvetlenül a video azon részeire ugró linkkel két rövid részt belőle, ha valaki nem tudná esetleg, hogy ez a "Dopeman" figura egy sima közönséges bűnöző, az olasz maffiát például a barátaiként említi, mindezt az saját szájával el is mondja !!! (ezt hívják közvetlen bizonyítéknak milagro )
9:37 - "...hm.. kamázom őket, mert "La Cosa Nostra"... meg... maffia meg minden, de most ha belegondoltok, há' most eszik a pizzát, elvannak, gyengusz... gyengusz, érted..."
10:15 - ...mi magyarok, ez az... (ekkor nekiáll feszegetni a bicepszét), ez genetika... (és közben ütögeti a bicepszét), nem a szél hozta össze, értitek ?...
Naa... aki akarja, az csak hallgassa ezt az idiótát ! Az idézetek magukért beszélnek ! Ha a "megkövezés" még használatban lenne, na azt rögtön ki is lehetne utalni neki, mint büntetést.
Ha van két-lábon járó katasztrófa, azt úgy hívják, hogy Dopeman...
Megj.: nem néztem végig ezt az idiótát, csak kb. 5 percig engedtem a lejátszót a második idézet után ! Namost aki az idézetek és az az 5 perc alapján azt mondja, hogy ez az emberi torzó bármit is számít ebben az országban, azt ezzel a tulokkal kell összezárni büntetésből !
Ami a bűnözői vénáját pontosan mutatja, az az első idézet, ahol a véres maffiát isteníti ez az őstulok !!! Kétség nem férhet hozzá, hogy ő egy bűnöző, mindig is az volt. (ez egy velős és alapos bizonyíték rá, amit saját maga vall be) Az ilyen hulladékokra szokták azt mondani, hogy "nem érdemes agyon csapni, mert ugyan annyit kapsz érte, mint egy rendes emberért..."
Még-egyszer külön milagro-nak ! (szájbarágósan) Ne hozd többet ide ezt a szemetet !!! Nem ide való, hanem pld. "Az online diliház" topicban lenne a helye !