Ez úgy hülyeség ahogy írtad !!! Bármikor van vérvétel és vérkép, akinek indokolja ezt az állapota, a betegsége !!! Ne terjesszél már ilyen baromságokat meg hoaxokat !!!
Eleve nem is írtad, miért szükséges a vérvétel / vérkép, EZ ÍGY ÉRTELMEZHETETLEN !!! A vérvételt orvos írhatja elő. Te orvos vagy ? MagánEU-ben egész más !!! De akkor azt is meg kell hozzá adni mint adatot. Szóval ez így egy zagyválás, egy katyvasz volt ! Fuss neki még-egyszer a kijelentésednek, de legyenek benne az adatok is, mert kb. millió okból lehetséges egy vérvétel !!!!! (és ezek az okok egyáltalán nem mindegy hogy mik ! )
Se nem hoax, se nem baromsag.
Semmi kozod ahhoz, hogy miert szukseges a verkep (nem oszt, nem is szoroz a tenyek ismereteben, bocs), de nyilvan nem jokedvemben szarnam el az idot ilyesmire.
Nem a magan EU csinalja meg penzert masnapra, hanem ugyanaz a helyi korhazi labor.
Azert hivtam fel a labort, mert ismeros mondta, hogy varolista van durvan. Ellenoriztem. Ezt mondtak a labor telefonszaman (oktober vege, "picit meg vagyunk csuszva").
Ugyhogy megyek sajat zsebbol fizetve (ma masik emberrel beszelgettem: ugyanigy jartak. Ez eddig harom, ha valaki szamolna.).
Szoval tokmindegy, hogy milyen okbol kell a vervetel (nem Covid), Gyurcsany alatt ilyen varolista egy szimpla vervetelre nem volt (es ezt nem azert irom, mert a rajongoja vagyok).
Masik szakrendelesre november kozepet mondtak. Ott is magandoki lesz.
Szoval kenytelen leszel ennyivel megelegedni; nyilvan okkal nem irok tobb adatot, de a teny attol meg teny marad.