Én is így látom. Sokkal keményebb lesz mint az USA csendőrködése.Ettől még lehet a világ ura!
Jajj lesz nekünk.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én is így látom. Sokkal keményebb lesz mint az USA csendőrködése.Ettől még lehet a világ ura!
Jajj lesz nekünk.
Én is így látom. Sokkal keményebb lesz mint az USA csendőrködése.
44816 fertőzött (+1791)43025 fertőzött (+1293)
1642 kórházban (+87)
171 lélegeztetőgépen (+4)
28806 aktív eset (+754)
13134 gyógyult (+506)
1085 elhunyt (+33)
871417 mintavétel (+9797)
22656 hatósági házi karanténban (-2054)
Kíváncsi vagyok mennyire lesz hatásos a szlovák tesztelés. Ahogy olvasom nem PCR teszt lesz, hanem gyors vérteszt, ami nem a vírust hanem antitesteket keresi. Melyik verziója lesz? Azt mutatja ki, hogy korábban átestek vagy a jelenlegi immunválaszt? A korai eseteket ugye nem szűri, de a tünetmenteseket mennyire lehet így megtalálni?Szlovákiában az ország egész lakosságát koronavírus-tesztnek vetik alá - jelentette be Igor Matovic kormányfő szombati sajtótájékoztatóján Pozsonyban.
Koronavírus: Szlovákia teljes lakosságát letesztelik!
Még az Egészségügyi Világszervezet (WHO) is elismeréssel adózott a munkának, amit a mumbai szlöm vezetése a járvány megfékezéséért végzett. A Bloomberg a hétvégén részletes riportban mutatta be, miben állt ez a munka.
India egyik legnagyobb nyomornegyede fantasztikusan teljesített a koronajárvány elleni védekezésben
Mekkora baromságra készülnek!Kíváncsi vagyok mennyire lesz hatásos a szlovák tesztelés. Ahogy olvasom nem PCR teszt lesz, hanem gyors vérteszt, ami nem a vírust hanem antitesteket keresi. Melyik verziója lesz? Azt mutatja ki, hogy korábban átestek vagy a jelenlegi immunválaszt? A korai eseteket ugye nem szűri, de a tünetmenteseket mennyire lehet így megtalálni?
Mindenesetre érdekes kísérlet, várom az eredményét.
Az is kérdés még hányan nem hajlandók majd részt venni....
Hogy veszik a mintát, ugyanúgy orr meg garat?Az antigén-teszt az nem vérteszt, a vírus fehérjéit mutatja ki.A PCR me vírus RNS-ét.
Hogy veszik a mintát, ugyanúgy orr meg garat?
Mennyire megbízható?
Ugye hivatalosan senki nem ez alapján, hanem a PCR alapján jelenti a betegeket.
Hogy ne a hülyeség maradjon meg, ezt talaltam az antigén tesztről.Kíváncsi vagyok mennyire lesz hatásos a szlovák tesztelés. Ahogy olvasom nem PCR teszt lesz, hanem gyors vérteszt, ami nem a vírust hanem antitesteket keresi. Melyik verziója lesz? Azt mutatja ki, hogy korábban átestek vagy a jelenlegi immunválaszt? A korai eseteket ugye nem szűri, de a tünetmenteseket mennyire lehet így megtalálni?
Mindenesetre érdekes kísérlet, várom az eredményét.
Az is kérdés még hányan nem hajlandók majd részt venni....
Megkerestem. Kevésbé hatekony mint a PCR. Nem tudom, hogy a mintavétel előtti evés, ivás, dohányzás, fogmosás mennyit ront az eredményen.Elvileg úgy veszik, mint a PCR-t, orr-garat. És ha validált a tesz, elvileg ugyanúgy bizonyító erejű. Vagy meg kell erősíteni PCR-al
Sima villogás, a sok buzi komcsi itthon meg majd mutogat, főleg HA tényleg letesztelik a lakosságot. Bár nem tudom mire villognak, amikor alig tesztelnek a szlotákok.Megkerestem. Kevésbé hatekony mint a PCR. Nem tudom, hogy a mintavétel előtti evés, ivás, dohányzás, fogmosás mennyit ront az eredményen.
De ha ennyi embert akarsz letesztelni, valszeg ez a legjobb módszer. A kérdés, elérnek-e ezzel vmit. Főleg ha csak a reggeli mintavétel a hatékony. Ez komoly buktatónak tűnik, de tökéletes megoldás nincs...