...
Valószínűleg azért nem vállalható stratégia a "csak sebészmaszkban lehet utcára menni", mert a kormány egyszerűen nem képes biztosítani a szükséges mennyiséget ehhez.
Pontosan erről van szó. És pontosan ez a kritika tárgya is.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
...
Valószínűleg azért nem vállalható stratégia a "csak sebészmaszkban lehet utcára menni", mert a kormány egyszerűen nem képes biztosítani a szükséges mennyiséget ehhez.
Nem, nekünk ilyen gyártósor kell, de nagyon:Azért néhány 5-10 ilyen gyártósor beindítása országszerte csak nem olyan megoldhatatlan dolog, remélem?
Nem a börtönökben kellene bohóckodni a maszkok gyártásával!
Nem, nekünk ilyen gyártósor kell, de nagyon:
Ja, nem. Én csak vicceltem. Nem adok el maszkot. Ennyiért még nem adom el a becsületem.Dobd fel a vaterára árverésnek. Meg fogsz lepődni mennyit kaszálhatsz. Nézd meg, a boltokban meg a patikákban már nem kapható, de a jófogáson meg a vaterán még van kézfertőtlenítő gél is. Csak ki tudja mi van a palackban...
Dehogynem szűrik. A szelepesek nem szűrik közüllük, mert ott a kilégzés útja szabad!Blogen
bár egyébként mégsem biztos, hogy igazad van. Ha FFP-s respirátorokat akarsz gyártatni, akkor azért vedd figyelembe, hogy azok a kilélegzett levegőt nem szűrik.
Ez azért probléma, mert a tárgyakat is védeni kell. Például a közlekedési eszközökön a kapaszkodókat, székeket, egyéb felületeket.
És nem mellesleg azokat is, akiken épp nincs maszk.
Ezért mégis a sebészi maszkok kellenének a lakosságnak (olcsóbb, gyorsabban gyártható nagy mennyiségben) és az FFP-sek az egészségügyiseknek, orvosoknak.
Dehogynem szűrik. A szelepesek nem szűrik közüllük, mert ott a kilégzés útja szabad!
...ó, nálunk (SVK) most legutóbb (pontosabban tegnap) 25€-t mondtak egy maszkra!En ingyen szereztem huszat bibibi.
Teljesen lényegtelen a gyártósor szempontjából a P3-as védettségi szintű SL pormaszk gyártásról van szó!Hát de a te videóidon szelepesek vannak, nem?
Teljesen lényegtelen a gyártósor szempontjából a P3-as védettségi szintű SL pormaszk gyártásról van szó!
Egyik nap - amikortól kezdve logikus lett volna a maszk viselése - felvettem amikor elindultam otthonról, aztán kimentem az utcára, de 500m gyaloglás után inkább kivágtam a kukába, mivel láttam, hogy az égvilágon senkin sincs. Mellesleg, nehéz benne lélegezni és gyorsan párásodik. Nem is olyan egyszerű viselni. (Most a sebészi maszkról beszélek.)
Az sem utolsó szempont, hogy Budapesten minenhol kamera van az utcán ill. a járműveken is. Nem hiányzik, hogy rögzítsék a kamerák, hogy jéééééé ott mászkál egy maszkos "beteg", miközben mindenki más "egészséges", hiszen más nem visel maszkot
Ne ebben a topikban! Amúgy nem, de melegszik a helyzet.Friss.
Hajduban az utak mellett 2 helyen katonákat láttak, fotóztak reggel. Történt valami?
Friss.
Hajduban az utak mellett 2 helyen katonákat láttak, fotóztak reggel. Történt valami?
Az iagzság az, hogy ha nem nyomod fullba a kretént mint pl a tegnapi nőci, kb senkit nem érdekel, hogy van-e rajtad maszk vagy nincs észre sem veszik kb.Szegényke......most erre mit mondjak. Ha fontos a nyugalmad leszarod.
Olyan allergiám van, hogy augusztus - szeptember időszakban maszkban járkálok az utcán. Egyedül...na jó nem pár ázsiai még így nyomja.
Szóval vedd föl nyugodtan és szard le az emberek nézését. meg lehet szokni.
Mindkét verzióban létezik. A P3 a védettségi szint, Európában három szint van 1-3-ig, az SL az solid & liquid, tehát porra és ködre szűrést jelent.Az a kérdésem, hogy a P3-as SL pormaszk szelepes-e és szűri-e a kilélegzett levegőt?
Ez pontosan az a struccpolitika, amiről a Thaiföldre szakadt hazánkfia mesélt a videojában amit hoztam, hogy ha nincs tesztelés, nincsenek fertőzöttek se, mert nincs rá bizonyíték !!! Itt is ugyan úgy fog nálunk robbanni 1 azaz EGYETLEN NAP ALATT az egész fertőzöttség, hogy SENKI NEM ÁLLÍTHATJA MAJD MEG !!! Ezt én tudom, te is tudod, meg még sok értelmes is tudja, de a vízfej az elcseszte, és ezután is el fogja !!! Na és miért ? Mert azt hiszik, csak sosem fogják bevallani, hogy Isten megvédi magyarországot ! Nem fogja ! Ez csak egy hiú ábránd.