Nem értem. Nem arról volt szó, hogy a beszerzett lélegeztetőgépek alkalmatlanok?150 magyar lélegeztetőgép a cseheknek
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem értem. Nem arról volt szó, hogy a beszerzett lélegeztetőgépek alkalmatlanok?150 magyar lélegeztetőgép a cseheknek
"1376 Nő 45 SARS CoV-2 fertőzés kapcsán kialakult többszervi elégtelenség"
Na ez aztán szép alapbetegség Máshol ez elmenne a halál okának is.
A beszerzett lélegeztetőgépek jelentős része az, de valószínűleg vettek normálisat is. Bár azt nem írták, melyiket osztogatják. A politikusokról (oldaltól függetlenül) bármelyiket el tudom képzelni
A beszerzett lélegeztetőgépek jelentős része az, de valószínűleg vettek normálisat is. Bár azt nem írták, melyiket osztogatják. A politikusokról (oldaltól függetlenül) bármelyiket el tudom képzelni
Most őszinte választ várok tőled ! Honnan tudod te ezt biztosra ? Mert a kijelentésed azt sugallja , hogy te mindegy egyes szállítmányt megvizsgáltál és mivel lélegeztető gép szakértő "is" vagy pontosan megtudtad állapítani , hogy melyik jó és melyik nem !
Mert ha ez nem így történt és csak az ellenzék vartyogásának ültél fel akkor nem vagy olyan értelmes mint amilyennek tartalak !
Mérnöki vagy szakorvosi szemmel?Meghallgattam egy kollégám véleményét a NIV gépről, aki látta élőben. Nem volt pozitív.
Mérnöki vagy szakorvosi szemmel?
Meghallgattam egy kollégám véleményét a NIV gépről, aki látta élőben. Nem volt pozitív.
A célnak megfelel ? Lehet vele lélegeztetni azt akinek szüksége van rá ?
61563 fertőzött (+2316)59247 fertőzött (+3149)
2449 kórházban (+204)
221 lélegeztetőgépen (+16)
41580 aktív eset (+2879)
16242 gyógyult (+235)
1425 elhunyt (+35)
980373 mintavétel (+18932)
27883 hatósági házi karanténban (+24)
Ha egyszer kipróbálom, akkor megmondom. Otthoni használatra tervezett NIV gépet még nem használtam, de időnként egy nagytudású gépet sem egyszerű összehangolni egy éber beteggel, azen a NIV gépen meg nagyon szegényesek a beállítási lehetőségek, pl. a belélegzett levegő oxigéntartalma sem állítható.
A kórházak továbbra is gyors ütemben telnek betegekkel.61563 fertőzött (+2316)
2602 kórházban (+153)
233 lélegeztetőgépen (+12)
43600 aktív eset (+2020)
16491 gyógyult (+249)
1472 elhunyt (+47)
990383 mintavétel (+10010)
28070 hatósági házi karanténban (+187)
A kórházak továbbra is gyors ütemben telnek betegekkel.
Nem mind! Közvetlen ballib ismerőseim is mindenkit hülyének néznek aki maszkot vesz. "Nincsittvírus, orbánhülyesége"
Szóval ez pártatlan.
Annyira genya azért még én se vagyok ! Sose legyen rá szükséged egyikre se !
Mellettem még tavasszal kezdett el a 4-6-oson egy nő orsósozni, mert maszkot kell viselnie a budapesti villamoson, amit Kariferi rendelt el...Nem mind! Közvetlen ballib ismerőseim is mindenkit hülyének néznek aki maszkot vesz. "Nincsittvírus, orbánhülyesége"
Szóval ez pártatlan.
Honnan tudják, hogy a csùcson vannak ezek az orszâgok, amikor a fertözès még javâban terjed?