Én azt írtam le amit személyesen tapasztalok. Pont.
Engem nem érdekel semmilyen Feri, de menj már le a határátlépőkre, ahol a kollegaim napok óta így dolgoznak...
Ugyanarra a hajóra ültél te is fel, mint Alan Krumwiede a Fertőzésben ...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én azt írtam le amit személyesen tapasztalok. Pont.
Engem nem érdekel semmilyen Feri, de menj már le a határátlépőkre, ahol a kollegaim napok óta így dolgoznak...
Azóta 19.Hogy aggódik a 444 és a retek. Egyem a szívüket. Mégis, 16nál tartunk reggel 10kor, és van egy gyógyultunk. Miközben a szlovákok a csehek miatt gyakorlatilag szopnak.
De igen. A 444 nagyon okos. Mondhatnánk ravasz. TÁJÉKOZTAT. Sőt, még akár úgy is tűnhet, hogy a mi Szilvink itt BuTapesten tökéletesen fasza ahogy kezeli a dolgokat. Sőt, még Demszky is tanácsot ad neki! De igen, a kormány elqur. Az ismeretlen személyzet meg mindent megerősít amit a 444 vágyvezérelt újságírói (lásd irániak a karanténban) kisfosnak a klaviatúrájukon keresztül. Mik vannak, nem? Minden szar 2010 óta. Előtte, húúúú, minden faxa volt. De amióta a Patás van, minden szar. Ugyan unorthodox módon csak nálunk nem szoptuk be az árvizet, valahogy IMF hitel se kellett, de most lehet rugdosni vágyvezérelt újseggnyalás tekintetében, miközben NAPI SZINTEN JÁROK EGÉSZSÉGÜGYI INTÉZMÉNYEKBEN, és kurvára nem az van, amit a ballib objektívok leírnak. De igen, biztosan minden el van titkolva, mindenki bezombult, "mertazorbán", stb. Nyilván. Áh, nem azért van ennyi virológus a 444nél is, mert lehet rúgni, napi szinten cirka 100 cikkből 98 a vírusról szól (1 a genderről), nem! Orbán elqurta, hangulat megvan, mégis, a karaván halad tovább, és a qurva 444et senki sem akarja felvenni rá, így toporzékolnak.
Fel van ez a szar fújva, ennyi történik.
Persze ez így van!Higgadjunk már le!
1. Irgalmatlan pszichológiai nyomás alá helyeződött a világ összes érintett kormányzata egy új, (általunk legalább is) ismeretlen influenza miatt, aminek a koronavírus nevet adták. Ne csodálkozz, hogy nincs egyből teljes fogás a dolgon. Máshol sincs másképp!
2. A plakát ártani nem árt. Ne zavarjon hát! Nálunk, ahol én vagyok, ott is tettek ki. Kibírom...
3. Védőmaszk van! Közúti ellenőrzés meg szintén nem ártalmas.
4. A fokhagyma a 21. században is tartalmaz még allicint, így érdemes fogyasztani influenzaszezonban. De ha gondolod eszegess helyette boszorkányokat inkább!
Ugyanarra a hajóra ültél te is fel, mint Alan Krumwiede a Fertőzésben ...
Igen, kiderült. Lásd a migránsválság kezelése magyar vs német módon ...Annyi kiderült legalább, ha valódi baj lenne igen nagy kakában lenne az ország!!! Remélem intő jel volt a megfelelő embereknek, jó lenne komolyan venni, hogy vezetők és nem szolgák urai...
Persze ez így van!
Engen nem is érdekel se a koronavírus se más...van másik 50.000 ami veszélyesebb.
A hirtelen jött nyomást is értem...de egy felelős, előrelátó vezetés talán készletezne 1-2 dolgot vészhelyzetre...
24 éve vagyok a közigazgatásban, látszik, hogy vezetői szinten egyre nagyobb a színvonalvesztés. ( nem FIDESZ, Orbán stb...ilyenekre gondolok).
A haveri, seggnyalói poziciószerzés megboszulja önmagát.
Kár is erről beszélni. Inkább nem írok tapasztalatot...mindig van aki jobban tudja, aki ott se volt.
Csak 12 órás szolgálat után vicces, hogy végig kell hallgatnod ezeket, de napközben míg 260 km-t mész, ellenőrzöl senki sem éresít semmiről.
Persze ez így van!
de egy felelős, előrelátó vezetés talán készletezne 1-2 dolgot vészhelyzetre...
Nem a vízirendészeten vagyok, nem hajózom... ;-)
Azóta valahogy mindenki Orbán 5 évvel ezelőtti szövegét nyomatja, még Weber és a fogatlan is.
De ezt csak azért mondják, mert RAJTUK IS irgalmatlan tömeg(pszichikai) nyomás van!
Le kell csapolni a gőzt, nehogy a tömeg levágja a fazékfedelet!
(ne gondold, ha boldog nyugalom lenne vírus nélkül, akkor is ezt kommunikálnák...)
De ezt csak azért mondják, mert RAJTUK IS irgalmatlan tömeg(pszichikai) nyomás van!
Le kell csapolni a gőzt, nehogy a tömeg levágja a fazékfedelet!
(ne gondold, ha boldog nyugalom lenne vírus nélkül, akkor is ezt kommunikálnák...)
Emlékszem a H1N1 és a SARS járvány kezelésére. Nem ez volt, mert nem jobbos kormány volt itthon. Ugyanez a dunai árvizekre balos, és jobbos kormány idején. A márciusi havazás kérdésére. Folyamatos picsogás megy 2010 óta, és ugyanezt éltem át 1998-2002 között. Csak legalább ne mondanák magukat függetlenobjektívnek!
Tedd magad túl ezen, egy részük úgysem nő ebből ki..., lásd Vágó Pista böffentése a minap.
Engedd el...
Komolyabb dolgok lesznek!
És itt van Kardos doktor is:Tedd magad túl ezen, egy részük úgysem nő ebből ki..., lásd Vágó Pista böffentése a minap.
Engedd el...
Komolyabb dolgok lesznek!
A Deutsche Bank 5€ alá esett!
Ha ez így marad, erről még fogunk hallani...
Elképesztő vérengzés a tőzsdéken!
https://www.investing.com/equities/deutsche-bank
(a DAX index legnagyobb szereplője)
..
Ha vicces akarnék lenni, akkor még mondanám, hogy holnap pedig péntek 13.!