Döbbenet , hogy részemről értelmes emberek egy olyan betegségtől rettegnek ami a fasorban sincs egy szezonális influenzától ! Főpróbának jó volt ok ezt elismerem mert kiderült (minimális áldozattal -a vetített Szlovák adatokból kiindulva ami uszkve 50 valós halottat jelentene - , részvétem a hozzátartozóknak de 99% eleve kockázatos körbe tartozott ) , hogy egy valós járvány előtt milyen letolt gatyában állunk ! De könyörgöm most , jelenleg van 542 aktív esetünk ami azt jelenti , hogy ha direkt találkozni akarnék valamelyikkel is nagy erőfeszítésbe kerülne és ha még el is kapnám a vírust 99% , hogy tüneteim se lennének tehát azt se tudnám , hogy beteg vagyok . Hiszen amikor tudjuk , hogy influenza járvány van abban az esetben is csak akkor megyek orvoshoz , ha ténylegesen beteg vagyok . Nem tesztelgetnek és szívatnak feleslegesen mert bár tudják lehetnek szövődmények de az esély minimális ! Maga a korona vírus az , év tízezredek óta jelen lehet az emberiségben mégis csak most amikor van kellő média mögötte tudták ilyen szintre pumpálni ! 30 de még 10 éve se tudták ezt megtenni pedig próbálkoztak (pl madárinfluenza ) .
Ha most elkezdenének tesztelni szezonális influenzára akkor vajon mennyien lennénk fertőzöttek ?
Ha most elkezdenének tesztelni szezonális influenzára akkor vajon mennyien lennénk fertőzöttek ?