Kifutnak az első iskolabezárások és külföldi nyaralások utáni karanténok?Mi történt? Ez eddig napi +2000+ volt. Csak nem elindul valami csökkenő tendencia?
Vagy csak már belesz@rás van
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kifutnak az első iskolabezárások és külföldi nyaralások utáni karanténok?Mi történt? Ez eddig napi +2000+ volt. Csak nem elindul valami csökkenő tendencia?
Vagy csak már belesz@rás van
Blabla ...A COVID-19 vírus megjelenése óta folyamatosan bővül és fejlődik a tesztpiac, a jelenlegi helyzetben a PCR teszt-vizsgálat adja a legmegbízhatóbb eredményt, ugyanakkor nagyon nem mindegy, kit, mikor és hogyan tesztelnek, ugyanis a nem megfelelő mintavétel álnegatív eredményhez vezethet - mondta Dr. Spányik András, a Doktor24 Egészségközpont orvosigazgatója, akivel többek között arról is beszélgettünk, hogyan lenne érdemes a cégeknek tesztelni a munkavállalóikat. A szakember tapasztalata szerint a járvány megjelenése óta a vállalatok nagyobb figyelmet fordítanak a foglalkozás-egészségügyre, felértékelődtek bizonyos szolgáltatások, például a krízistelefon és online pszichológia konzultáció a dolgozók számára.
Berobbant a járvány Magyarországon, bajban a cégek: sok teszt fals eredményt ad
Noha egyes, a miniszterelnök által is említett becslések szerint akár egyidejűleg 200 ezer koronavírus-fertőzöttel is számolhatunk, az már most minden ponton látszik, hogy az egészségügyi kapacitás mennyire véges. A hozzánk eljutott történetek alapján a járványügy helyenként elég nagy csúszásban van, a tesztek késnek, és arról sincs szó már régen, hogy rendőrök az összes karanténost ellenőrizgetik. Müller Cecília pár napja enyhített a rendszerre nehezedő nyomáson. Megnéztük, mit hoz az új eljárásrend.
200 ezer fertőzött? A mostani 15 ezerrel is alig bír lépést tartani az egészségügyi rendszer
hat ez egy nagyon meresz alitas.
honan tudod hogy egy masik kormany akarhol a vilagon jobban vagy rosszabban teljesitene mint a jelenlegi?
csak talalgatsz..mert fogalmad sincs.
Jaja, szerintem is be kellene záratni ezeket a hírportálokat. Van hogy rosszat írnak a Miniszerelnökről! baaaaaaBlabla ...
Én azért még tartok attól, hogy mi lesz ha beköszönt a hideg idő és a tél.
Tudom, hogy neked minden tetszik amivel fikázni lehet a kormányt, de a bolsevik haverjaid eddig csak rosszat tettet az eü-vel, szóval egy picit lehetnél szerényebb.aja, szerintem is be kellene záratni ezeket a hírportálokat. Van hogy rosszat írnak a Miniszerelnökről! baaaaaa
Rezsimnek nevezik ezt a rendszert, mint valami Dél -Amerikai államocskát! hazaárúlók! Libsik!
Leírják hogy tizenhaterzernyolcszázötvenöt lélegeztető gépet nem tud egy Magyar - igen így Magyar! nyugdíjas kisegítő ápolónő kezelni miközben át tudott jönni Vereckén! Rothadt kígyóvállúak, bezár a romkomcsma este tízkor és ezért teleírogatnak unalmukban mindent! Soros
Voltál már influenzás? Igen? És teszteltek is, vagy csak "ránézésre" bemondta a doki, amikor influenza szezon volt és a tüneteid is stimmeltek? Most hasonló a helyzet. Mivel már a tipikus tünetekkel jelentkezők többsége koronás, ezért csak megerősítésnek kell kérni a tesztet, de már az első perctől kezdve covidosnak lehet tekinteni a pácienst. (A statisztikába csak azok fognak bekerülni, akiknek később pozitív lett a tesztje, de ilyenformán legalább nem kell a teszteléssel kapkodni.) Fölösleges felülni a szélhámosok félremagyarázásának.Mi lesz? Hát minden taknyosra ráfogják, hogy COV-os. Elvéger most engedték meg a háziorvosoknak, hogy "ránézésre" COV-ossá nyilvánítsanak valakit.
Nézd, nekem OV nem küld zsét ellentétben veled. Bolsevik sem vagyok, azok mára kihaltak.Tudom, hogy neked minden tetszik amivel fikázni lehet a kormányt, de a bolsevik haverjaid eddig csak rosszat tettet az eü-vel, szóval egy picit lehetnél szerényebb.
Az ellenzéki oldalak covid-tájékoztása pedig politikailag irányított, szóval tessék csak viselni ezért a kritikát. Mázli, hogy Python csak szemezget közülük, mert amúgy non-stop ömlik belőlük a hülyeség. (Pl. ATV. Jaj!)
Voltál már influenzás? Igen? És teszteltek is, vagy csak "ránézésre" bemondta a doki, amikor influenza szezon volt és a tüneteid is stimmeltek? Most hasonló a helyzet. Mivel már a tipikus tünetekkel jelentkezők többsége koronás, ezért csak megerősítésnek kell kérni a tesztet, de már az első perctől kezdve covidosnak lehet tekinteni a pácienst. (A statisztikába csak azok fognak bekerülni, akiknek később pozitív lett a tesztje, de ilyenformán legalább nem kell a teszteléssel kapkodni.) Fölösleges felülni a szélhámosok félremagyarázásának.
Ovi ugyanannyi lóvét küld neked is mint nekem. (Párhuzamos zsetonjaira pedig majd egyszer térjünk vissza egy másik topikban.) A bolsik sose halnak ki, csak folyton átnevezik magukat. És nem csak az ATV szar. Szinte az összes ellenzéki média ugyanazt tolja, csak most nem a kormánnyal tolnak ki, hanem az emberekkel.Nézd, nekem OV nem küld zsét ellentétben veled. Bolsevik sem vagyok, azok mára kihaltak.
Ja, az ATV szar, és?
Tegnap volt GYFvsKM a parlamentben Covid és egyebek kapcsán. Kocsis még finom is volt.Ovi ugyanannyi lóvét küld neked is mint nekem. (Párhuzamos zsetonjaira pedig majd egyszer térjünk vissza egy másik topikban.) A bolsik sose halnak ki, csak folyton átnevezik magukat. És nem csak az ATV szar. Szinte az összes ellenzéki média ugyanazt tolja, csak most nem a kormánnyal tolnak ki, hanem az emberekkel.
Az ellenzéki oldalak covid-tájékoztása pedig politikailag irányított, szóval tessék csak viselni ezért a kritikát.
Mivel már a tipikus tünetekkel jelentkezők többsége koronás,
Jó, de mit kellene tolni?! Minden szép és jó? De hát nem az, sosem lehet az, ezért meg kell hallgatni a kritikai észrevételeket is. Ha nem igaz akko tételesen cáfolni kell, és az nem tételes cáfolat hogy soros, feri, elmultnyolév.Ovi ugyanannyi lóvét küld neked is mint nekem. (Párhuzamos zsetonjaira pedig majd egyszer térjünk vissza egy másik topikban.) A bolsik sose halnak ki, csak folyton átnevezik magukat. És nem csak az ATV szar. Szinte az összes ellenzéki média ugyanazt tolja, csak most nem a kormánnyal tolnak ki, hanem az emberekkel.
A rezsim első lépése az volt, hogy látványosan hátralépett és hagyta a szakikat érvényesülni. Ez politikailag is ügyes húzás volt, de ugyanezt megtehette volna az ellenzék is. Sok új szavazót nyerhettek volna egy visszafogott hozzáállással, így viszont csak a törzsszavazókat szolgálták ki a már jól ismert műsorral. Nem tudom ki lehet a tanácsadójuk, de szerintem Ovi fizeti. A magukat szakértőnek és objektívnak gondoló ellenzéki média is alulteljesített. Túltolták a hisztit és az agyatlan kritikát, mert O1G, aztán elszalasztották a lehetőséget a hiteles kritikára.Jó, de mit kellene tolni?! Minden szép és jó? De hát nem az, sosem lehet az, ezért meg kell hallgatni a kritikai észrevételeket is. Ha nem igaz akko tételesen cáfolni kell, és az nem tételes cáfolat hogy soros, feri, elmultnyolév.
Azért egy cseppnél több az. Én még jól emlékszem milyen volt korábban és össze sem hasonlítható a helyzet. Hosszan lehetne sorolni a különbséget.1. A korményé is. A "politikailag nem elkötelezett állampolgár" meg próbálja ekdönteni, mi is lehet az igazság. Mindenesetre egyre jobban utálja a politikát/politikusokat. A Fidesz mondjuk többet csöppentett az egészségügybe, de még mindig csak cseppp a tengerben.
A légúti panaszokkal jelentkezőknél a negyede koronás a teszt szerint, a szaglás elvesztése esetén nem kérdés (illetve a hasmenésnél is sok a találat). Ezek így bőven indokolják amiért covidosnak tekintik a légúti panaszokkal jelentkezőket. Mondjuk ezt eddig is így csinálta mindenki, csak az egyik mostani körlevélbe kötött bele valaki értelmetlenül. Most egyszerűen megéri koronásnak kezelni a betegeket, legfeljebb pár nap múlva a teszt igazolja, hogy negatív volt. Semmi baj nincs abból, ha valaki sima megfázással otthon van pár napot.2. Koránt sem. Még mindig a sima megfázás vagy egyéb nyavalya dominál. Kivéve a szaglésvesztés esetét és enek kontaktjait.