Csehek is megoldották a kérdést.Amcsik is.izraeli cucc olyan mint a régi Dacia.Az megvétel után összerakandó,zsidó szerkentyű meg használatba vétel elött moszattalanitandó........
Értem én, csak ezzel eljutnak oda, mint a KFIR-rel, hogy senki nem lesz hajlandó semmit megvenni tőlük.
A másik meg az, hogy mondjuk Kolumbia nem biztos, hogy észreveszi a backdoorokat. Utólag meg ilyen kellemetlen helyzetek jönnek össze.
Konkrétan felbontani készülnek a teljes elektronikai együttműködést az Elbittel, szóval nem tudom mennyire lehet mosszatalanítani...
Főleg, hogy az van még a cikkben is leírva, hogy az amcsik nem mennek az ausztrálok BMS-el felszerelt eszközeinek közelébe se, szóval ez nagyon nagyon nem jó ajánlólevél, hanem inkább az olcsó húsnak híg a leve, jelen esetben némi moszat is úszik benne...
Itt konkrétan a koreaiak egy életre megtanulják, hogy izraeli elektronikát/tornyot soha többet nem szabad egyetlen járművükre sem tenni.
Ezzel úgy nagyjából fix 1-es az IFV tender.
Elképesztően egyértelmű, hogy kémkednek mindenen kersztül amin csak lehet. Tényleg lehet büntetlenü ennyire naív a VEZETÉS? A nagybetűs vezetés a nagyokosságaival?
Igen. Ez pontosan ugyan az a kategória, ahogy a Huawei 5G hálózatát besz0pjuk itthon.
Alapvetően egy kimondottan jó minőséget adnak piaci ár alatt, ha képes vagy elfogadni, hogy kémkedni fognak utánad.
Megjegyzem, most írtunk alá az Ericssonnal egy 6G-t irányzó fejlesztést, miközben tavaly pattant ki a magyar közéleti szereplők utáni kínai kémkedés.
Szóval előbb utóbb mindenki rájön a dolgok árnyoldalára.
Maradjunk annyiban, hogy jól jártunk vele, hogy az Elbit radarok kanadai RM pecsétes verzióit vettük meg. A szlovákoknak meg most kell majd sűrű fésűvel átfésülni a kódokat, meg esetleg összedughatják a csehekkel a kobakot.