K21 NIFV / AS21 Redback (Dél-Korea)

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

tacticool

Well-Known Member
2015. január 12.
1 122
3 052
113
A vezető búvónyílásának ajtaja elég vaskosnak tűnik.
Viszont a kipufogó kialakítása a jobb első részen nagyon mókás. Szerintem szar lehet a hőképe.
Elvileg van hozzá egy "valami kibaszott nagy légkeverő kipufogógáz hűtő alkalmatosság", hogy csökkentsék a hőképet. :D Gyakorlatilag meg nem nagyon rakták fel a képek tanulsága szerint.

E2ubGoYUUAA_AKK
 
T

Törölt tag 008

Guest
A ROKA jövőre nekiáll tesztelni a Redback-et. Mivel szükségük lenne még K21-re így felmerült hogy akkor már inkább a modernebb Redbacket rendszeresítenék ők is. Ez az aussie üzletnek is jót tenne, hiszen coopolhatna a két ipar és talán az export piacon is nagyobb lenne az esélye. US/Európa a cél piac.

 

tacticool

Well-Known Member
2015. január 12.
1 122
3 052
113
Ez valami sorozatvető-féle?
Próbáltam rákeresni, de nem találtam semmit...

Én se találtam még semmit ezen a facebookos képen kívul, de feltételezem, hogy valami páncélvadász verzió, mint az Ajax-Brimstone.

Igen, páncélvadász.

Q2Pd8r1.jpeg

M52BVlN.jpeg

rdfaBTB.jpeg

IdPhYNc.jpeg


Kis felderítő Wiesel klónjukat is itt hagyom akkor már... Az orrán a hullámtörőszerűségből ítélve úszóképes lehet.

JE9j7nr.jpeg

UYnqOT5.jpeg

OvGMVcV.jpeg

ZD3anMN.jpeg

TLxFFMt.jpeg