Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Csak nyugodj meg!dudi said
Istenem!Hát olvassatok már utána annak a szerencsétlen helikopternek mielőtt elkezditek osztani az észt a gépágyújáról ami nem mellesleg oldalirányba is mozog...
A MI-24P-n fix gépágyú van például de a német Tigereken pl nem hogy fix hanem egyenesen semmilyen gépágyú sincs.
Nos én nehéz páncélosokra gondoltam, csak nem hallatszottak ki eléggé a gondolataim Azok ellen szerintem kevés a Hokum 30-sa, bár elvileg van hozzá AP lőszer is. Persze a könnyű páncélosok ellen ez bőven elég.alfa74 said
Páncélosok ellen azért nem írnék le 30mm -es gépágyút. Lásd az A-10 GAU-8-a.Mielőtt nekem esne néhány ember tudom ,hogy nem egy kategória a két fegyver! Csak a példa kedvéért, hogy a csöves fegyvereket sem kell leírni egy pc ellen, pláne lövész pc , vagy egyéb könnyen páncélozott cél ellen.
Köszönjük a témát több aspektusból is körüljáró, tartalmas és szakmai hozzászólást.Fade said
"Hiába a forgatható torony, ha egyszer nincs időd reagálni ilyen kis távolságból. Ha a táv nagyobb akkor meg elég lehet a Kamov amúgy nem kicsi forduló sebessége. "
Mennyire szép, megmagyarázzuk, hogy ez így a fasza. Oroszimádók előre.
NEEEEM, NEM AKAROM!Mackensen said
Szerintem kukázni kéne a típust.