Kompaktabb, ami jól jön egy hordozó fedélzetén. Ezzel együtt is érdekes döntés, kicsit szkeptikus vagyok.Miben tud többet a ka-52 egy z-10-től ? Fegyverterhelés hatótáv stb ? Nem rossz gép lenne belőle kínai aviónika és fegyverzettel
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kompaktabb, ami jól jön egy hordozó fedélzetén. Ezzel együtt is érdekes döntés, kicsit szkeptikus vagyok.Miben tud többet a ka-52 egy z-10-től ? Fegyverterhelés hatótáv stb ? Nem rossz gép lenne belőle kínai aviónika és fegyverzettel
Jól értem a videót, a felső találat kinyírta a reduktort, a mellső pedig bement a fülkébe? Ez utóbbi azért meredek.
A mellső lövedéket nem a fülkepáncél fogta meg?Jól értem a videót, a felső találat kinyírta a reduktort, a mellső pedig bement a fülkébe? Ez utóbbi azért meredek.
A szöveg és a fordító szerint bement és elakadt a vezetékekben, de a cikk csak az orosz technikát pocskondiázza, szóval nem tudom mit mondott valójában a pilóta.A mellső lövedéket nem a fülkepáncél fogta meg?
Hát, a fülkepáncél technikailag "bent" vanA szöveg és a fordító szerint bement és elakadt a vezetékekben, de a cikk csak az orosz technikát pocskondiázza, szóval nem tudom mit mondott valójában a pilóta.
Plusz nagyobb radar, jobb túlélőképesség és már van tengerészeti változata is.Miben tud többet a ka-52 egy z-10-től ? Fegyverterhelés hatótáv stb ? Nem rossz gép lenne belőle kínai aviónika és fegyverzettel
A kínai internetes források arról írnak, hogy Kína szerződést írt alá Oroszországgal 36 Ka-52K helikopter vásárlására. Nyilvánvalóan az új Type 075-ös típusú UDC-ket szerelik fel a helikopterekkel.
å°è¿å£å¡-52ï¼é½æç´-20äºä¸ºä½è¿è¦è¿å£ä»å½ï¼è°è½½ç´åæºå¤é¾é _ææºç½æç½
ä¹åå°±ææ¶æ¯æåºï¼ä¸å½åä¿ç½æ¯ç¾è®¢äºååï¼å¹¶å¼è¿äº36æ¶å¡-52æ¦è£ç´åæºï¼èè¿ä¹å¤æ¶çæ¦è£ç´åæºï¼å¾æå¯è½è£å¤å¨æå½ç075å两æ æ»å»è°ä¸ãå¦æå¡-52ççæ¯ä¸ºäºè£å¤å¨075åæ»å»è°ä¹ä¸ï¼è¿å°±ä»¤äººä¸å¾ä¸çæï¼æå½å·²ç»æäºç´-20ï¼ä¸ºä½è¿è¦è¿å£å¡-52ï¼3g.163.com
Szerintem ugyanaz csak most más forrásból...Ez az a 36 darab, amiről korábban már szó volt, vagy újabb 36?
Nem elérhető a videó.Dolgoznak a gépek. Főleg a "kabrirovanyija" megy ezerrel. A függesztmények mindenesetre érdekesek.
Nem tudom miért. Nálam megy. Ma töltötték fel. Az Армия Росии csatornára töltötték fel ma. A videó címe:Nem elérhető a videó.
Miért követi végig a rakétát, és csak a találat után fordul ki? Az oroszoknak nincs automata rakétájuk?
Russia's Ka-52 helicopters conduct night strikes
Crews of Russian Ka-52 helicopters have conducted missile strikes on a Ukrainian military stronghold at night, destroying it along with several armored vehicles, Russia’s Defense Ministry reports. ---rumble.com
De legalább éjszaka is bevethetők.
Azért a faszi hazudik rendesen. Senki nem állította, még az orosz reklámok sem, hogy lelőhetetlen volna.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..