Biztos vagyok benne, hogy ott mennek libasorban, ahol vagy nem számítottak támadásra(rajtuk ütöttek, meglepetés erejével), vagy egyszerűen az útról lejőve félő volt a terepadottságok miatt hogy elakadnak tömegesen.
Azt ne mondja nekem senki, hogy ilyen böszmeséget csak oroszok tudnak csinálni, bármelyik igaz a fenti kettő közül.
Tényleg azt érzem veled kapcsolatban sokadszorra, hogy mélységesen lenézed az oroszokat, ami a történelmi tények szerint, marha mód pofánvert plekniből már néhány katonát, vezetőt, franciáktól németekig bezárólag.
Nagyon bízom benne hogy mi sokkal jobban meg tudnánk bírkózni a hármas ukrán védelemmel, de bevallom azért kicsit szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy a mi haderőnk nem követne el itt ott hasonló hibákat mint amiket az oroszok is elkövetnek.
Tankönyvben minden nagyon fasza, nálunk is, az életben meg mikor be kell menni egy házba ami ég mint a zsír, mégis minden kicsit más minden alkalommal! A legritkább hogy tankönyvi megoldással eredményt lehet elérni, valahogy legalább egy kicsit rögtönözni kell, s itt ott eltérni az eredményességhez.
Saját tapasztalat.