Valaki tudna nekem olyan videót mutatni, ahol nagyon lassan, nagy képkocka/másodperc aránnyal mutatják be valamilyen AK-rendszerű fegyver működését? A lövedék csőelhagyása előtti elmozdulásra lennék kíváncsi.
Ez így tiszta sor, de akkor a 74M3, az RPK-16 és ez az új hamis 12 miért épít hasonlóan a tokfedélre?
Szerintem azokkal is ugyan ez lesz a baj.Miért építik ugyan ilyen tokfedéllel?Azért mert ezek mind az ős AK-74(az pedig az AK-47 egyenesági leszármazottja idestova 70 éves konstrukció) ezredik újragondolásai és képtelenek elszakadni ettől az elavult alapkonstrukciótól.Ilyesmire gondolsz?
Egyetértünk, de ha ez így van, akkor ezek ellen miért nem emeltek kifogást a 12 megbuktatásával egyazon időben.Na szóvalSzerintem azokkal is ugyan ez lesz a baj.Miért építik ugyan ilyen tokfedéllel?Azért mert ezek mind az ős AK-74(az pedig az AK-47 egyenesági leszármazottja idestova 70 éves konstrukció) ezredik újragondolásai és képtelenek elszakadni ettől az elavult alapkonstrukciótól.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..