Úgy Magyarországon, mint Romániában az államelnök a hadsereg parancsnoka háborúban. Tehát ha valamely ország a kettő közül háborúba keveredik az államelnök elrendelheti, hogy valakit kicsináljanak célzottan.Mire egy Magyarország vagy Románia kaliberű ország háborúba indul vagy külföldön légicsapást végez, arra a parlament kétharmada meg kell szavazza a dolgot, mindenféle jogot kell adjon az elnöknek, aztán jöhet a szerencsétlenkedés. Az amerikaiaknál ő a hadsereg parancsnoka, ha reggel neki épp feláll vagy nem áll fel vagy valami nem tetszik, már megy is a Hellfire.
Én sem. Viszont aki Putyint elkezdi piszkálni azzal kellemetlen dolgok történnek.Konkrétan nem tudjuk, hogy Putyin volt a megrendelő, na meg elég szépen kihúzta az országot a kátyúból. Nem tudom mi árthatott volna neki akkorát, esetleg ha amerikai kém volt és arról volt infójuk. Amikor lelőtték 1-2 éve azt az orosz politikust Moszkvában, aki a legnagyobb ellenzéki volt, és akiről azelőtt soha senki sem hallott, és legnagyobb ellenzékiként annyira volt népszerű, ami kerekítési hiba Putyin támogatottságánál, akkor nem tudom, hogy miért lenne ilyenekre szüksége.
Szerintem még mindig elég sokmindent gyártanak, még ha a termelés egy jó részét kiszervezték. A mezőgazdasái termelésüket nem lehet ugyebár kiszervezni. Ezen kívül az igazi húzóágazatok mint a kutatás-fejlesztés ott van.Miért, gyártanak is még valamit belföldön? Vagy létezik pl autógyártásuk? Ok, van vadászgép meg repülő meg minden ami katonai, de ez jólétet nem teremt hacsak nem mással fizetteted meg ezek bevetésével.