Nem ebben az adott dolgozatban, vagy bármelyik másikban van a veszély te nagyon jóhiszemű. Mondjuk abban legalább egyet értünk ezek szerint, hogy egy kalapszart nem közvetít egyik sem, nem hogy értéket, tehát ha ez átballag az Osztrákokhoz, lássuk be, sokat nem vesztünk vele. Sőt meggyőződésem, hogy egy nemzetbiztonsági kockázattal konkrétan kevesebb lesz idehaza, de természtesen ez már rég nem a CEU-ról, mint intézmény, és igazából én is jelentéktelennek tartom őket, de a jelenséget ütni kell, ahol érjük.
Én ebben nem látok nemzetbiztonsági kockázatot.
A veszély azokban rejlik ugyan is potenciálisan, akik ilyen szellemi mocskok közt szocializálódva és képződve később többre viszik, s mondjuk magyar bíróként szopatják utána Magyarországot ahol érik az EU szervezetén belül, full meggyőződésből, vagy pl. csinálják az olyan aljas kiragadott fényképeket, mint amit linkeltem tegnap, Videóval, hogy a "magyar rendőr" milyen, még akkor is ha tudja hogy ez nem feltétlen igaz, mert annyira meggyőződéses liberális, hogy nagyjából semmi sem drága neki azért, hogy a saját eszméjét lássa mindenhol. Igen, azért tartok tőlük, mert csak rá kell nézni a tegnap linkelt amcsi-magyar gyerekre is, Ő pl. simán tolna egy Budapesti Majdant, csak azért mert sértve érzi magát, hogy nincs meg a safe space...
Ehhez meg nem kell semmilyen egyetem. A majdanodhoz meg kell a tömeg is. Ezt már végigtárgyaltuk.
Viszont erről az "ütni kell, ahol érjük"-ről tudod kik jutottak eszembe? Az amerikai őshonos indiánok, akiket nagyon zavart a földjükön áthaladó vasút.
Fogták magukat és felszadték a talpfákat és mikor kisiklott a vonat, mindenkit kinyírtak aki azon utazott.
Hazamentek, hatalmas tüzet raktak és reggelig járták körülötte a győzelmi táncukat és nagyon büszkék voltak a beszerzett skalpjaikra és arra, hogy legyőzték a vasparipát. Ez a húzás többször is összejött nekik, de aztán...