Nem kell ehhez zseninek lenni csak ki kell húzni a fejedet a ...
Jószerivel humán alapú tantárgyakat oktatnak, kivétel a közgazdaságtan és az ahhoz kapcsolódó dolgok.
Az összes humán tantárgyat lehet úgy oktatni hogy befolyásold vele az egyén gondolkozását. Általánosságban ezért is tanítják fiatalon az irodalmat és a történelmet, hogy segítse a személyiség fejlődését.
Amúgy pedig nem akarják betiltani, üzletleni akarnak vele hogy valamit kérhessenek cserébe az ittlétükért.
Én nem aggódok amiatt hogy törvényt hoznak azért hogy kitiltsanak, ha a hatóságok el akarnak intézni megteszik minden törvényi korlátozás ellenére (Rettegj Balázs, már a nyomodban vannak!) Az meg hogy jössz itt a zsidó törvényekkel nem kicsit gusztustalan, a kettő kurvára nem ugyanaz a kategória és elég tiszteletlen a részedről hogy megpróbálod a mostani helyzetet ezzel dramatizálni.
Ja igen szerintem is rengeteg dolog van ami fontosabb lenne ennél, de most ez van, erről a helyzetről van szó. A CEU nem a patásördög (mer a gyuri az ) de nem is egy angyal. Ha azt hiszed hogy egy oktatási intézmény nem lehet veszélyes akkor nézz utána hogy a Chicagói egyetem tanult chilei diákok milyen szinten voltak beszervezve mielött Pinochet segítségével bemásztak a hatalomba.
Marhára irritál engem is ahogy folyamatosan Zsidó kérdést csinálnak ebből IS többen liberális oldalon. Ez konkrétan Balázsnál csak az elmúlt két napban SOKADSZORRA fordult már elő, hogy koppintja Mesterházy retorikáját.
Ez nem zsidótörvény, nem zsidóüldözés, nem holokauszt, ha én érintett lennék a felmenőim által, igen fel lennék háborodva, hogy ezzel a mostani a holocausttal összevetve SEMMI/bagatell üggyel hozod kapcsolatba már sokadszorra, ezért pl. téged Schiffer nagyon kiosztana szerintem, hasonlóan ahogy anno Kálmán Olgát helyre rakta. Nincs jogod/jogotok mindenre ezt dobálni, ha kell ha nem.
Ennyi most a tipikus ballib forgatókönyv, ha valami nem tetszik, az ellenérdekelt fél "zsidózik" és zsidótörvényekre, meg üldöztetésre való hivatkozás van részetekről. Szellemi, ideológiai mélyszegénység...Sok kölönbség nincs, az elv azonos.
?