Engem a Fidesz-imádat szélsősége is dühít. Pl. muterom. Ő full Fideszes, én jobbikos(voltam) volt vitánk mindig, senki nem győzött meg senkit. Nálam a Jobbik kiesett(sőt, undorítobbnak tartom mint pl. Gyurcsányt).
nem 444.hu, Index, M1 szemüvegén keresztül próbálom nézni a világot, de a jelenlegi állás és ismereteim alapján Fideszre fogok szavazni. Miért? Kire szavaznék másra? Mutassatok egyetlen vállalható alternatívát. Fokozom kicsit, nem is arról van szó, hogy van rossz meg rosszabb, hanem a másik oldal olyan szinten tehetetlen, ripacs, pojáca, hazaáruló, méga saját pártjukat sem képesek elvezetni, nem , hogy egy országot olyan időkben, amikor minden nap minden változik, akár csak a világpolitikai térképen. Ehhez profi politikusok kellenek. Még egy kicsit fokozom, hátha lesz egy kis agyvérzés is valakinél , én akkora bajt látok az ellenzéki fejekben, hogy jelenleg egy kicsit is magyar érzelmű embernek még a sokszorosan tolvajnak meg miegymásnak kikiáltott fideszre kell szavazni, mert már nem az tét, hogy a kisebbik rossz vezessen minket, hanem a kisebbik rosz vagy a csődtömegek, Majdan, LMBTQ (vagy mi a f..om) Szíria, Soros és ilyen referenciákkal. Kösz, de ebből NEM!