Engem is molesztáltak egy vizsgán. Akaratom ellenére zaklatott a "gépelemek 3" című tárggyal. Kényszerített arra, hogy azt tegyem, amit kívánt. A kezembe kellett vennem a ványad fehér szerszámot és addig kellett vele szorgoskodnom, míg örömét nem lelte abban, hogy kézzel számoltatja az alámetszési számot. Többet akartam, jobb jegyet. Ezután még csōtengelyt is számoltatott velem, majd intett, hogy üljek le mellé. Már több, mint két órája voltam bent. Mellé kellett ülnöm, majd megfogta a kezem. "megkapja a hármast"...
Szörnyű. Eddig senkinek sem beszéltem róla. Most várom, hogy keressen a média és dràgán interjúkat adok..
Kisszívem, mégis, mit vártál!? Mivel tudsz többet, mint a másik!? A munkaerōpiacon is ez van. Ha extra tudásod van, akkor lehetsz valaki. Ha nem, akkor be kell érned mással. Amíg fut a szekér, addig kussoltak. Most uborkaszezon van meg van egy mocskos kúrógép, akkor mehet. Nem az erōszakot tematizálom - az számonra elfogadhatatlan és nincs rá mentség, hanem a viselkedést. Amíg volt a vörös szōnyeg meg az oszkár, addig ok (bár volt, aki már akkor is odamondott, de akkos sem úgy, ahogy kellett volna. Egy Oscar átadón azért ott a világ, lehetett volna beszélni róla, lásd Marlon Brando.. ). Ez annyira álszent, mint amikor egy drogos nekiáll papolni a büntetése enyhítése érdekében, hogy a drog rossz... Erkölcsi tartás, na az nincs.
Ja, még mielōtt a szexista és egyéb jelzōket rámsütik, a Feleségemnek ennél sokkal durvább véleménye van az egészrōl