Nyugalom,maradjunk az alap összefüggésnél ami az, hogy napi 10 órával,hétvége nélkül a felét simán megkeresi 1 jó markolós,mint 1 vadászpilóta,amit én,markolós felháborítónak tartok,a vadászpilótáinkra nézve.
Pont.
A túlóra,az mindenhol túlóra,aki többet akar kersni,többet kell dolgozzon.
Pont.
Még jó,hogy egy mérnök,kevesebb órával,esetleg irodában keres annyit,mint egy markolós/egyéb nem mérnök szakember.
Pont.
Nem mellesleg,az autópályákon,egyéb nagy melókon,hétvégén is ott száradt a mérnök velünk.Szintúgy katonáéknál,vadászpilótáéknál is van hétvégi,éjszakai meló.
De akkor szervezzünk meg 1 találkozót,ti páran akik szerint kapják be a pilótáink,örüljenek a 700-uknak,szerénységem,és a lehető legtöbb vadászpilótánk egy légtérben,ott majd először elmondom nekik az én véleményem,hogy legalább a dupláját kellene keresniük,és ingyen lakást,meg kocsit kellene kapniuk,és ezért a vízfejből szelektálunk,és az ottani karcsúsításból fizetünk nekik dupla fizut.
Utána majd ti elmagyarázzátok nekik, hogy nekem mentális problémáim vannak, ők márpedig minden összehasonlításban is tök jól keresnek,és különben is.
Szerintem biztos meggyőzitek őket....
Megjegyzem,a hm minden alkalmazottjára ráférne némi anyagi megbecsülés,aki érdemi munkát végez.
Szerintem lezárhatjuk,a témát,nem győztetek meg, továbbra is fenntartom,hogy 1 vadászpilótának több mint dupláját kellene keresnie mint egy markolósnak/egyéb jó szakembernek.
Ha lesz kedvem,ki guglizom,hogy tölünk keletre milyen ek az arányok a vadászpilóták javára,de nem ígérem meg.