Semmilyen szemelyeskedes vagy mocskolodas nem volt reszemrol. Szerintem te nem tudod mit jelentenek ezek a fogalmak.Na szerinted? Nem esik le...
Örülj, hogy ennyi mocskolódás után még itt lebzselsz. Én úgy vágtalak volna ki innen, hogy a lábad nem érné a földet...
Egy tortenetet meselt Emel amit en batorkodtam arnyalni. A te allitasod szerint is "lehet nem akart" az eu-ben dolgozni a holgy. En csak annyit mondtam, hogy nem lesz az emelestol inhuvelygyulladasa. Megjegyzem nagyon nem szeretik az olyan dolgozokat akik folyton mobiloznak vagy egyeb modon lognak. Szamomra ertheto ha megkoszontek neki a reszvetelt. Mellesleg ki sem rugtak, csak nem hosszabitottak meg a szerzodeset (ahogy azt szoktak ilyen esetekben). Mint korabban is irtam, a kezdo apolok felenel ez valos problema. (Na nem mintha ezekrol neked barmilyen infod is lenne.)
Az is ertheto, hogy nem igy meseli el a noverke a tortenetet, de attol meg az en allaspontom kozelebb lehet a valosaghoz. Szamtalan ilyen tortenetet, pletykat hallok nap mint nap. Rendre ki kell javitanom a "meseloket", hogy "te nem lehet, hogy inkabb az tortent..." Aztan kesobb csak kiderul, hogy nekem volt igazam (latatlanba). (Emel sem nagyon tiltakozott ellene.)
De segitek neked. Mutatok par peldat a gusztustalan vagy szemelyeskedo hozaszolasokra:
"Ja, ha ilyen szepen kered, akkor persze. Nyilvan kivancsi vagy mas emberek velemenyere..."Te mindig magyarázod a magyarázhatatlant, szóval go ahead...
"Te mindent tudsz es soha nem esel feltetelezesekbe. Hazudni sem szoktal. Frocsogni sem. Soha."Most is mosdatsz, feltételezet.. Azaz kb. fröcsögsz. Megszoktuk. Nem is vártam mást...
"Nem szemelyeskedtem. Olvasd el megegyszer a hozzaszolasomat! Te ellenben kizarolag szemelyeskedessel voltal elfoglalva..."Befejeznéd ezt a gusztustalan személyeskedést...? Ismered akiről szó van? Nem.
Ennyire zavar, hogy nem vagyok nyitott a csusztatasokra, a hazugsagra vagy az ellenzeki propagandara? Ez nem az en problemam..