Molni
Most volt egy kis időm, olvastam és néztem az ellenzéki médiát, mert jókat akartam röhögni azon, hogy hogy magyarázzák ki a vereségüket. És nem csalódtam
Be lehet szólni Roninak, de az a valóság amit leírt. Az előtt 8 évig a "vidéket" le se sz@rták kormányzati szinten, ma meg vannak jóléti programok, amiket ezek az emberek a zsebükön éreznek. És a közel 0-hoz képest ami addig volt, minden sok. És igen , ők erre szavaznak, és igen a saját zsebük miatt. De valahogyan nem tudom őket e miatt elítélni.
De a jobb módú "vidéki" településeken is végig fidesz fölény volt.
Erre jöttek a már előbb említett, ellenzéki megmondó emberkék és kinyőgték a megoldást írásban és élő TV adásban is:
" A vidéki emberek tukkó bunkók,de ne haragudjunk rájuk, mert hogy a szemét kormány propaganda megvezette szegényeket"
Igen , biztos ez történt.... Amíg az ellenzék nem hajlandó észrevenni a valóságot, amíg egy alternatív valóságban élnek, addig sosem fognak semmilyen veszélyt jelenteni a kormányra a választásokon. Olyan szinten nem értik a Budapesten kívüli világot, hogy az már fájdalmas...
Gondolj bele, hogy a szavazatszámláló körök harmadában nem volt ellenzéki delegált!
Ez azért jól mutatja, hogy milyen szinten nem létezik az ellenzék vidéki viszonylatban....És azt is, hogy milyen szinten nem érdekli őket a "vidék" Magyarországa, ami nem mellesleg egy igen komoly 4/5-ös társadalmi többség
Pont hogy a Fidesz épített fel a vidékiek fejében egy alternatív valóságot ezzel a migránsozással. Így amíg egy nem létező veszélytől félnek, addig se foglalkoznak azzal, hogy miért van egyre kevesebb körzeti orvos, miért vándorolnak el a fiatalok és miért kerül egyre több föld az oligarchák kezébe. Az ébredés durva lesz.