Nem tudom.
A magyar csávón árpádsáv a kabátján karkötő is az illatosító is az szóval ez van
A munkás buszon én meg a haverom vagyunk a "sápadt képűek" ahogy mondják nekünk a kisebbség nyíltan
Majd végig gúnyt űznek az emberből kiabálnak stb.
Sajnos vidéken ez a rideg valóság és nem az amit a liberók elénk tólnak amit a videóban is .
Lengyelország is hasonló sorsra fog jutni
Haha ugye milyen jó klipp ? de bezzeg mikor egy háálivúúdi filmben börtönbe megy egy fehér ember akkor nagy darab izmos fekákat mutogatnak illetve azok veszik majd körbe
Itt nálunk, szintén vidéken a munkásbuszon nem a világosabb bőrűek vannak kisebbségben, hanem a sötétebb bőrűek. Azért, mert a környékről csak kevesen járnak el dolgozni, inább helyben közmunkáznak. De természetesen, ha nem húzod meg magad, akkor is kikezdenek. De kérlek ne keverd a mai magyar kisebbségi helyzetet az átvándorlási, (ha tetszik, migrációs helyzettel). Egyrészt azért, mert a migráció/átvándorlás kérdésével lehet kormányzati szinten folyamatosan mocskolódni, míg a kisebbségi kérdés ugyanannyira tabu, mint az általad említett "liberó"-k korában. Akár tetszik akár nem, ez szerintem azért van így, mert a kormányunkat adó politikai szervezet kilóra megvette a cigányságot. Mert azt még olcsón megtehette...