Ugyanő karácsonyra 1 palack ásványvizet adott.
Nem tudok elképzelni olyan helyzetet hogy ne vágjam oda lábához. Minek dolgozol ilyen helyen a legtöbb gyárban decemberben jön a 13. havi.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ugyanő karácsonyra 1 palack ásványvizet adott.
Én az órás cégnél voltam. Cimbora a vizesnél.Nem tudok elképzelni olyan helyzetet hogy ne vágjam oda lábához. Minek dolgozol ilyen helyen a legtöbb gyárban decemberben jön a 13. havi.
Kerlek sajatitsd el a reálérték, relativ es abszolút fogalmak értelmezését.
Kemények a kommentek, azt hittem a lemil ennél nívósabb hely.A következő lemil szavazós téma.
https://lemil.blog.hu/2018/09/16/harcolnal-e_az_orszagodert
Sanszosan címlapos volt. Olyankor minden hülye odatéved a blog.hu-n.Kemények a kommentek, azt hittem a lemil ennél nívósabb hely.
Nyert, címlapon volt.Sanszosan címlapos volt. Olyankor minden hülye odatéved a blog.hu-n.
Oda is kéne egy Vas Lady aki rendet rak.Handelsblatt, múlt keddi cikk:
- franciáknál 500000 ipari munkahely szűnt meg az elmúlt 10 évben
- németeknél ez idō alatt 300000 keletkezett
Macron arra appellát, hogy egy közvélemény kutatás során a megkérdeztettek 74%-a megvenné a hazai terméket, ha az drágább is, mint a külföldi.
A valóság pedig az, hogy nem veszik meg. A francia ipar jelenleg spanyol minōséget gyárt német árban. Emiatt - meg a szakszervezeti privilégiumok miatt szopóágon vannak. Persze, bele lehetne nyúlni, de ugye a szakszervezet miatt nem lehet.
Erre a Macron átveszi a trump-i szöveget, hogy az olcsó, kelet-európai munkások miatt van minden... Mert ugyebár, 2000 elején évi 3,5 millió autó gyártottak, mára a 2,2 millió is alig.
Mellette ott az egykori gyarmatbirodalom, amit ugyanúgy zsigerelnek, ebbōl sem működik.
Majd veszek ki kettō nap szabadságot, hogy egész nap tudjam ōket sajnálni..
A Vas Lady tevékenysége finoman szólva elég ellentmondásos.Oda is kéne egy Vas Lady aki rendet rak.
Nem Vas Lady kellene, hanem egyenes beszéd. A demokrácia az én olvasatomban nem azt jelenti, hogy:Oda is kéne egy Vas Lady aki rendet rak.
A következő lemil szavazós téma.
https://lemil.blog.hu/2018/09/16/harcolnal-e_az_orszagodert
A tarsadalom polarizaltsagat mutatja, hogy ismerosi es barti koromben nincs olyan, aki ne utalna vagy röhögne a naracsos bandan, hogy mekkora fasz kocsogok ezek. Ebbol eleg erdekes kep rajzolidik ki, hogy kik is a szavazóik.. Hadd ne mondjam ki...
Ismered a viccet, amikor 2 alkesz leszavazza a reaktormérnököt, hogy miért nem kell atomerőmű...?Érdekes, a MO.-i rokonságom ill. a 18-éve munkakapcsolataim által megismert MO.-i cégvezetők, cégtulajdonosok, az ott dolgozók stb., mérnök vagy mezei sofőr közül eddig egyik sem "utálta vagy röhögte körbe a narancsos bandát",...a többit nem idézem,...,szóval minden bizonnyal "inkább ne mond ki", milyen szavazók ezek...
Azok közül viszont, akik külhonból - főleg fiatalok- Pestre költöztek, többen vannak azok, akik a Te ismerősi és baráti köröddel egyetértenének...
Amikor elérzékenyülsz, szinvonal alatti nyilatkozatokat teszel...ami nem méltó hozzád. Még mindig demokratikus választási rendszer van MO.-n, le kell győzni akkor őket és kész,..ha ez a megoldás szerinted mindenre.
(Jómagam is indulok a szlovákiai helyhatósági választásokon, 4 éve is indultam,...mert kintről bekiabálni és észt osztani könnyű...venni kell a bátorságot, és ha alkalom adódik dolgozni kell a változásért...)
nem biztos hogy a hely a nívó mentes környezet (talán a koomentelők? )..... olvasom és szeretm is (még ha vannak is időnként fentartásaim), de a komment oldal olvasásától és értelmezéséről már lemondtam....Kemények a kommentek, azt hittem a lemil ennél nívósabb hely.
A tanárhiányt a pedagógusképzés és a tanítás liberális elvek mentén történt ellehetetlenítése groteszkké tétele sokkal inkább okozza, mintsem az anyagi megbecsülésük hiánya.Ismered a viccet, amikor 2 alkesz leszavazza a reaktormérnököt, hogy miért nem kell atomerőmű...?
Épp ma olvasom, hogy mekkora a tanárhiány. Csudaszép. Fizetem a TAJ-t, az mindenféle adót, hogy magándokihoz járjak. A gyereket meg majd én fogom tanítani (legfeljebb matekra és fizikára), mert nem lesz aki megtegye?
Egyre jobb ez gyerekek...
Ismered a viccet, amikor 2 alkesz leszavazza a reaktormérnököt, hogy miért nem kell atomerőmű...?
Épp ma olvasom, hogy mekkora a tanárhiány.
Ki mondta, hogy csak a mostani nyakába varrtam?Nem, nem ismerem,...de tudod, hogy atomenergia párti vagyok, és a gyomrom már sajnos nem birja a nehéz piákat, még mértékkel sem...szóval...
Én is olvastam. Itt:
https://index.hu/belfold/2018/09/17...kreta_minoseg_tulora_nyugdijasok_statisztika/
...mert én is olvasom még ezt az Index-et is, mert érdekel a kormányellenes véleményük, is.
Minden napjaink nyavajáját viszont nagyvonalúan a mostani kormány nyakába varrni...?...hát, izé...igen. Stadionok helyett rendbe lehetett volna tenni az egészségügyet, meg az oktatást is,...De elárulom, szlovákiában is ugyanez a helyzet, leépült oktatásügy, romokban lévő egészségügy,...ja magánkórházak és iskolák azok csillik és villik , és itt nem narancsosok kormányoznak. Több objektivitást.
Ki mondta, hogy csak a mostani nyakába varrtam?
Viszont 8+ év é 2/3-ad. Azért egy idő után bicska nyílik a zsebemben...