Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
boki
<i>"Zsidó származású az illeto?"</i>
Ez költői kérdés volt?
(Amúgy igen, bár ez nem ok más népek gyűlöletére)
<blockquote rel="Panzerfaust">Sajtószabadság liberális módra, 2016-ban Mo-on.
A PC-cikkek:
http://www.origo.hu/itthon/20160607-bantalmazas-iskola-tanar-szulo.html
http://index.hu/belfold/2016/06/07/okollel_megutottek_egy_pesterzsebeti_tanarnot/
"Természetesen" a fenti médiumban kommentelni nem lehet ..
Lehet tippelni miért...
https://www.youtube.com/watch?v=s1qthRkDc0g
<blockquote rel="tarzaan"><blockquote rel="silurusglanis"><blockquote rel="ijasz">Kezdik belátni a fejeseink, hogy mekkora hülyeséget csináltak??? Még a végén kellemesen fogok csalódni! (szerintem az a botrány ami eddig ment, nem ez)
http://reflektor.hu/hirek/botrany-a-magyar-miniszter-genmodositott-magokat-kert-az-usa-miniszterhelyettesetol-dokumentumokkal
<blockquote rel="Panzerfaust">
A politikai rendszer <b>semmiben</b> nem hasonlít - lásd alkotmányjog
Hozzáteszem, a Horthy-korszakban <b>nem volt</b> a Magyar Királyságnak összefoglalt, írott Alkotmánya..... Továbbá órákig írhatnám a különbségeket, de ott van a könyvtár nevű intézmény arra való, hogy okosodjatok.
Vezérelv. ??????
Kinek vezére ? Mert nekem nem, és neked sem. Mert neked személyesen mondott ukázt, hogy ezt vagy azt csináld ? Ő maximum a pártjának a vezetője, plusz az ország kormányfője.
Ezen analógát folytatva "Kádár-vezér", "Horn-vezér", "Gyurcsány-vezér", hogy csak a legfontosabbakat említsem. Mivel én megéltem, konkrét tapasztalatom van arról, hogy Kádár-vezér igencsak beleszólt az életembe.
A nagyszüleimébe meg Horthy. De hogy Orbán ???
A választási rendszer nem torz, jogilag tökéletesen illeszkedik az európai szisztémákba.
A részvétel, pedig tőled függ, meg mindenkitől, akinek választó joga van.
Elitizmus.
Aha. Akkor ide fel tudnék írni neked több ezer nevet, akik párttitkárokból, vb-titkárokból, tsz-elnökökből, leszerelt rendőrökből stb.. lettek a gazdasági elit tagjai.
Ha valakinek van szeme, - és némi objektív látásmódja - az bizony látja - a fenti tételek hamisságát. Ellenségkép, háborús logika ... kokrétumokat könyörgöm... Te jó ég, ....
<blockquote rel="tarzaan"><blockquote rel="Panzerfaust">Sajtószabadság liberális módra, 2016-ban Mo-on.
A PC-cikkek:
http://www.origo.hu/itthon/20160607-bantalmazas-iskola-tanar-szulo.html
http://index.hu/belfold/2016/06/07/okollel_megutottek_egy_pesterzsebeti_tanarnot/
"Természetesen" a fenti médiumban kommentelni nem lehet ..
Lehet tippelni miért...
https://www.youtube.com/watch?v=s1qthRkDc0g
Páncélököl!
Először is nem tartom magam "gyurcsányistának", bár Ti mindenkit annak neveztek, aki nem szajkózza a jelenlegi rendszer szlogenjeit...
Attól, hogy a hivatalos, pártállami szöveget ismételgeted, még nem lesz igazad.
Pontosan erről beszéltem én is, meg a korábban említett cikk is. Egy dolog az, amit mondanak és teljesen más amit csinálnak.
Úgy gondolom, hogy legalább az Alaptörvénynek olyannak kellene lennie, ami konszenzusos (nem csak egy, a választást ugyan megnyerő, de összlétszámában kisebbségben levő szavazók által megválasztott, bár a parlamentben matematikailag valóban 2/3-dal rendelkező csoport kvázi diktátumának). Ha nem az - márpedig nem az -, akkor nem szolgálja a nép többségének érdekeit, hiszen akik kimaradtak a megalkotásából, mindig kritizálni fogják.
Én nem ismerek olyan EU-s ajánlást, hogy adjunk általános szavazati jogot a határon kívül szorult volt lakosok leszármazottainak. Ez is csak a FIDESZ hatalmon maradását hivatott segíteni, semmi mást. Mert különben miért van megnehezítve, csaknem lehetetlenné téve a gazdasági okokból külföldön élő, ide adózó, tényleges magyar állampolgárok szavazása?
Lehet azt is mondani, hogy a választókörzetek módosítására a képviselők számának csökkentése miatt volt szükség, de ez se a teljes igazság. Vagy csak véletlen, hogy mégis pont úgy alakult minden körzet, hogy az a FIDESZ-nek kedvezzen?
Nincs zsidóellenesség (hivatalosan). Csak a Horthy kor nagy antiszemitáinak a piedesztálra emelése folyik.
Sorolhatnám még, de minek...
Ez logikailag lehetetlen, de nekik sikerult? )...
Vagy csak véletlen, hogy mégis pont úgy alakult minden körzet, hogy az a FIDESZ-nek kedvezzen?
...
Csak azoknak lehet emléket állítani aki az izraelitáknak tetszik? Na álljon már meg a menet.
Másfelől kikre emlékezzen a nemzet, azokra akik letettek valamit az asztalra vagy pl. a szocdemekre? Akik ugyanolyan magyarellenesek voltak mint a mai megfelelői.
<blockquote rel="silurusglanis">
Csak azoknak lehet emléket állítani aki az izraelitáknak tetszik? Na álljon már meg a menet.
Másfelől kikre emlékezzen a nemzet, azokra akik letettek valamit az asztalra vagy pl. a szocdemekre? Akik ugyanolyan magyarellenesek voltak mint a mai megfelelői.
Nem érdekes technikailag zsidó vagy-e.
Nyírővel mi a problémád? A 444-en azt mondták, hogy rossz és kész?
Tudod, a társadalom ezen szeletét amit ahogy látom te is képviselsz, az sérti ha valakinek számított a vér és tett annak ügye érdekében valamit.
Csak a nihil és a közöny az érték, kivéve ha bomlasztani kell.
Páncélököl!
Először is nem tartom magam "gyurcsányistának", bár Ti mindenkit annak neveztek, aki nem szajkózza a jelenlegi rendszer szlogenjeit...
Attól, hogy a hivatalos, pártállami szöveget ismételgeted, még nem lesz igazad.
Pontosan erről beszéltem én is, meg a korábban említett cikk is. Egy dolog az, amit mondanak és teljesen más amit csinálnak.
Úgy gondolom, hogy legalább az Alaptörvénynek olyannak kellene lennie, ami konszenzusos (nem csak egy, a választást ugyan megnyerő, de összlétszámában kisebbségben levő szavazók által megválasztott, bár a parlamentben matematikailag valóban 2/3-dal rendelkező csoport kvázi diktátumának). Ha nem az - márpedig nem az -, akkor nem szolgálja a nép többségének érdekeit, hiszen akik kimaradtak a megalkotásából, mindig kritizálni fogják.
Én nem ismerek olyan EU-s ajánlást, hogy adjunk általános szavazati jogot a határon kívül szorult volt lakosok leszármazottainak. Ez is csak a FIDESZ hatalmon maradását hivatott segíteni, semmi mást. Mert különben miért van megnehezítve, csaknem lehetetlenné téve a gazdasági okokból külföldön élő, ide adózó, tényleges magyar állampolgárok szavazása?
Lehet azt is mondani, hogy a választókörzetek módosítására a képviselők számának csökkentése miatt volt szükség, de ez se a teljes igazság. Vagy csak véletlen, hogy mégis pont úgy alakult minden körzet, hogy az a FIDESZ-nek kedvezzen?
Nincs zsidóellenesség (hivatalosan). Csak a Horthy kor nagy antiszemitáinak a piedesztálra emelése folyik.
Sorolhatnám még, de minek...
Hanem minek tartod magad ? Az ő szövegét fújod ....
Nem mondtam mást, csak a véleményem. Pártállami szöveg nincs, mert attól függetlenül ez a mondanivalóm,
"unortodox", "illiberális"
holott, ezer és egyszer le tudom neked vezetni, hogy semmi köze a jelenlegi kormányzatnak Horthyhoz.
Teljesen irreleváns, hogy te vagy én mit gondolunk az Alaptörvényről, ui. volt lehetőséged szavazni, nekem is és másnak is.
Az mszp-nek volt alkotmányozásra lehetősége ? Igen volt. De még saját maguk se értettek egyet a frakción belül. Hozzátéve, hogy a has-szavazók, 98-ban aztán úgy kivágták őket, mint fuvaros a takit. A klasszikussal élve: elkúrták. De ha lett is volna msz(m)p-s alkotmány, szerinted az ország egységesen egyetértett volna vele ? Borítékolom, hogy nem.
Nem EU, hanem ET (más szervezetről van szó) ajánlás van, nézz utána, a neten megtalálható.
Egyébként pedig az EU joganyag akkora mennyiségű, hogy még mi jogászok se tudjuk átlátni, közelítőleg sem.