Végigolvastam több oldalnyi kommentet.
Ozymandias leírta a lényeget kb. én sem látom nagyon másként. Viszont, egyszerűen ahogy én belülről megéltem, egyszerűen NEM maradt más alternatíva kire szavazni, mint a most győztes pártra. Nem azért nyertek mert ők tényleg nagyon jók lennének, hanem mert az ellenzék, A-Z-ig ami alternatívát kellett volna hogy szolgáltasson, volt egyszerűen szánalmas.
Ez van, megint nem kell velem egyet érteni, én akkor is így láttam.
"ha nem tudsz megnyerni egy ügyet, akkor gyōzd le az ellenfeled"
Már hosszú odeje meggyōzōdésem, hogy a gyurcsótány a hasznos hülye kategória. Ha vetélytárs lett volna - vagy bármelyik pártocska, mentek volna a levesbe. Ppnt ez volt a cél, hogy ne maradjon alternatíva, csak döntés.
Karácsony: macskajancsi
Vóna: leszerepelt, (néppártosodás a szavazatok miatt!? Hogyan várod el, hogy kitartsanak veled, ha folyamatosan mezt cserélsz? Hagyjuk. Neki nagyon jól jött volna, ha az ÁSZ vizsgálat lefut, mert akkor mártír lett volna belōle, egy metorit, de így egy hullócsillag a felhōs égen - a Facebook-on láttuk a képet... Ez nem jött össze, csá gabesz, irány a versenyszféra)
Gyurcsótány: a jóízlés határán belül nem tudok mit írni
Maszop: bukott kádárista bagázs, túlnyújtott ám roppant költséges agóniával
Mondom, naívan hittem egy technikai koalíció esélyében, de ha valaki ránéz a fenti öaszetevōkre, akkor láthatja, hogy ez egy nagy rakás szar.
Ez lenne a következō generáció. N+1-es maszop másodvonal, romkocsmások, ex-radikáljobbos kivonat... 8 év hatalomtalanság a gyurcsótánynál a harmadik bukott választàs a Vónánál - jah, ha meg esetleg összejönne a gyōzelem, akkor mondjak le.. He!? Gyűlölöm a mai fideszt, de ezt a ziccert zseniálisan használta ki. Egy oldalról ment a pénz, a másik oldalon meg elzüllesztették az "ellenzéket". Egy esélyük volt, azt is elkúrták.
Megfōttek a saját levükben.
Gyurcsótány elhaknizik - amíg lehet, majd visszamegy a lepratelep Rózsadombra és szomorúan számolja tovább a suskát.
Vóna lemondott, a Jobbik szerintem fel fog oszlani. Egyik oldal vissza akar térni a régi idōkhöz, a másik polgárpártosodni fog. Meg lesz a szakadás. A polgárpártos besorol a fideszhez, harmadik párt lesz - papíron, a radikál meg kiesik. Aki 15 éve volt skin, az mára családos...
Az LMP megmarad belpesti különcségnek, oszt szevasz.
A politika nem arról szól, hogy sokaknak legyen jó, hanem arról, hogy keveseknek mégjobb. A fidesz ezt a leckét megtanulta, majd àtültette a magyar néplélekre. A németek ezért nem értik, mi meg ezért nem értjük a németekét.
A jelenlegi politikai paletta finoman szólva is kurvagáz...