- na nézzük, szeméyles példák, elmúlt rövid időből
- dolgozó barátnőm lett rosszul, kollégái keleltt hogy bevigyék saját autóval, tünetek alapján stroke gyanú.
- kapott egy injekciót, feküdt hat órát, majd megállapították, hogy nincs infarktusa.
- aztán elmehetett saját pénzén maszek MR-re, vagy vár három hónapig.
-
- anno feleségem majdnem ráment, mert nem vették észre hogy egy enyhe agyrázkodás után elkezdett felgyűlni a folyadék a koponyaüregben és nyomta légzőközpontot.
- Zalaegerszegen, pedig ez egy jobban felszerelt kórház, és valóban mindent megtesznek amit tudnak, egy laborvizsgálattal el fog menni egy napod.
- két hete egy új személyi átvételével az okmányirodában elment három órám. Belleértve hogy átvettem, szóltam új lakcím, rendben új sorszámot, negyven perc múlva visszakerültem ugyanahhoz az ügyintézőhöz.
- A földhivatalban az adatlapért nem tudtam kártyával fizetni, (EON-ál sem), vegyek le készpénzt és jöjjek vissza.
- vállalkozási ügyintézésről is meséljek?
(Megjegyezem azért van olyan cég, ami három év alatt háromszorosára növelte a telephelyét: a Kanizsa Haszáltruha Kft. raktára.)
SHARID, csak valszeg Te sem tudod, amikor bővítették-felújították a ZG-i kórházat, akkor olyan magasszintű volt a NER-es kivitelezés, meg a műszaki átadás-átvétel, hogy a műtöők steril levegő ellátó csővezeték rendszerében falevelek maradtak. Mindez műtét közben derült ki, amikor a hastjon kinyitott pácienst betakarták a "falevelek" és a fertőzésbe sajnos belehsalt. Pro és kontra lehet történeteket írn
Nézd, itt vidéken ott tartott az átlag szavazó, nem vicc!!! hogy a Jobbik is lebontaná a kerítést, mert ezt mondja az óriásplakát, ezt Íraja a megyei lap, ezt látja a tévében, helyi újságban, tehát biztos igaz.
Jönnek a külföldik és elveszik a munkát.
Egyik kutyás ismerősöm meséli, az unokái csdak akkor mehetnek ki játszania családi ház kertjébe, ha kimegy velük az egyik szülő. Miért? Mert hátha jönnek a migránsok és és elrabolják őket.
Barátnőm szerint a Fideszre kellett szavazni, mert Soros-terv, mi lesz ha mindenkit megerőszakolnak a migránsok, és a többi párt lebontaná a kerítést.
Kérdem: elolvastad az említett Soros tanulmányt?
-Nem.
-Mit mondott Viktor 2016-ban, hol kell megvédeni az Európai határokat?
- Nem tudom, de barátnőm mesélte, ő félt anno a Keletinél.
Megjegyzem, az amivel itt most sepercen belül találsz állást, az a magyar-ukrán tolmács.. Helyi gyárnál id pletyka szinten 4-500 kelt-ukrajnai dolgozó felvételét tervezik- félre ne érts, nincs velem semmi gondom, sőt!!!-eddig csak pozitív tapasztalatom van velük! -
Énnekem meg a Migránsokról az jut az eszembe, hogy amikor a NagyK-ZG. főúton, éjjel, kivilágítatlanul sötét szerkókban meneteltek Zg felé, majdnem közéjük hajtottam véletlenül. De győr belbávárosában is láttam néhány 10 fős csapatukat. Aztán azt is láttam, amikor a Csorna-Sopron főüton Ausztriába gyalogoltak, pld. Vitnyéden enni -és innivalót, valamint ruhaneműket adtak nekik egyes helyiek. De itt csak átvonultak, nem érezték magukat annyira jól, hogy letáborozzanak...