Egyébként ha már TV, akkor vidéken is van ám RTL (ha valami oknál fogva internet nem lenne), ők ugyan úgy kormányoznak mint ahogy az M1 sorosozik, szóval az "egyszerű" emberekhez mindkét üzenet eljut. Ha pedig feltételezzük, hogy a vidéki szavazatát meg tudja fogni az M1 primitív sorosozása, akkor azt is kellene feltételezni, hogy az ugyanilyen primitív RTL-es kormányozás, fideszezés is meg tudná. Már ha valóban ez döntött volna és nem azok a szempontok amiket feljebb soroltam.
Blitz, sajnos, mivel ez a téma előjött már sokakkal, nézd meg a like-okat, kikre gondolok, neked válaszolok, de nekik is szánom. Bár azt hiszem, ha minden F@SZ-es a te szinteden kommentelne, a HTKA felterjeszthető lenne NOBEL békedíjra. De enyhén szólva a Te érveid is elég suták most. Meg kéne különbözetetni köztévét, meg kereskedelmi TV-t. A kereskedelmi TV-k műsorpolitikáját nem az állam állítja össze és nem az finanszírozza. Ha nekem lenne rá kedvem és pénzem, indíthatnék olyan TV-t, ami azt propagálná, hogy a föld lapos... Viszont a köztévék és a közpénzből finanszírozott TV-ék, bármit is állítotok, de az elmúlt 8 évben semmilyen másságot nem engedtek a képernyőre, pedig az a mostani választások alapján is látszik, hogy több, mint 40 %-a az embereknek nem osztotta a F@SZ faszságait. Te jónak látod azt, hogy az országos listát állító pártok csak 5 percet kaphattak a köztévénen? Amit persze a nem kormánypárti szavazók is finanszíroznak????? A köztévét a F@SZ ledegradálta párttévévé.. De nem tudom ezt Ti miért nem létjátok? Ha itt demokrácia lenne, akkor arányosan kellett volna a pártokban a köztévében szerepelni. Erre mondhatod, ennyit biztosít számukra a jog. Persze az, amit a F@SZ a 2/3-a mellett megváltozatott.... Azt hiszem, csak vagdalkoztok, de nem látom, hogy értenétek, mi a közpénz, a közérdek egy demokráciában és mi a magánérdek, meg a magánpénz.. De hogy is lehetne érteni, mikor MO arról híres, hogy a közpénz egyszer csak eltűnik...