- Nem nekem kell tanulni, hanem a politkai paletta többi szereplőjének.
- A választási rendszer sajátosságait meg említettem már. Egy kétfordulós választáson egészen más lenne a végeredmény, ne véletlen számolták fel narancsos cimboráid.
Hány éve is várom a nyugdíj magánszámlámat amit ígértek hozzád hasonló vastag arcbőrűek? Kérlek mást fárassz a propagandáddal.
Ezek után van pofád leírni az arrogancia szót, amiko kvázi politizálni jársz csak ide, HT téma kapcsán egy kommentre, de annyira sem emlékszem.
De te is tanulhatsz, mert elhiheted, hogy a zsigerből mindent lemocskolás is rengeteg emberből váltott ki ellenérzést, mert maga tapasztalta, hogy a támadások alaptalanok.
A választási rendszer egyfordulóssá tétele tisztább viszonyokat teremtett: most már a létező egyetlen forduló előtt fel kell vállalni, hogy ki kivel van, nincs lehetőség sunyiskodásra, annak lebegtetésére, hogy az adott párt kivel kormányozna.
Nem tudom, hány éve várod, számomra huszad rangú kérdés. A propagandistázás meg továbbra is röhejes. Nálam ezzel nem fogsz célt érni. Ti valahogy úgy képzelitek, a saját szörnyű, belterjes világotokból kiindulva, hogy aki kormánypárti, a kormánnyal ért egyet, azt hirdeti, az propagandista. Az viszont, aki agyatlanul mindent lehúz, még a józan ésszel nehezen vitathatóan pozitív intézkedéseket is lefitymálja, az meg az objektív, független kisokos. Dehogy propagandista.
Azért nem ártana néha a tükörbe nézni... Tudod, milyen nevetséges ez az önhittség kívülről nézve? Amúgy én rólad nem gondolom, hogy fizetett vagy, még ha legalább olyan (negatív) propagandát folytatsz is itt, mint bárki más, pusztán beragadtál egy hihetetlenül belterjes közegbe, ahonnan ki sem látsz. Meg a sértettségből táplálkozó, és a bukták sorozata által táplált kicsinyesség, ezek nagyon látszanak.