[Kantin] Magyarország

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Status
Not open for further replies.

zeal

Well-Known Member
2014. április 9.
8 032
23 019
113
Ertem amit irsz, de amit molni irt azokat az ellenzek mantrazta, szoval folosleges az okfejtesed.
A "fuggetlen", de mindent jobban tudo embereket is ismerjuk mar. Tele van veluk a padlas.

Egzakt példát, de ha nem sikerül linkelt az alaptalan köpködést, akkor... Mert, ha okkal ekézem őket, akkor megint ott vagyunk, hogy inkább maradtál volna csendben.
Megertem, hogy te nem erzed alaptalannak, de ez csak a te szubjektiv velemenyed es nem valami kobe vesett igazsag. Tenyleg jobb lenne, ha csendbe maradnal te is.
 
  • Tetszik
Reactions: kiskrumpli

Laci1970

Well-Known Member
2016. július 23.
1 771
3 200
113
Egzakt példát, de ha nem sikerül linkelt az alaptalan köpködést, akkor... Mert, ha okkal ekézem őket, akkor megint ott vagyunk, hogy inkább maradtál volna csendben.
Semmi gond ha okkal ekézed őket de közben megfelejtkezel a masik oldal csínyteveseiről. Szoktam volt mondani mindig milyen hangosak vagytok itt-ott forumokon, fészen, de aprilis 8an nem jött össze. Tudom csalás volt.
 
M

molnibalage

Guest
Semmi gond ha okkal ekézed őket de közben megfelejtkezel a masik oldal csínyteveseiről. Szoktam volt mondani mindig milyen hangosak vagytok itt-ott forumokon, fészen, de aprilis 8an nem jött össze. Tudom csalás volt.
Nem feledkezem, legutóbb a honvédség lezüllesztésénél írtam. Vagy a Gripen FAQ-ban egyoldalú bemutatást látsz?
 
  • Tetszik
Reactions: Nagy Csaba

notaricon

Well-Known Member
2016. január 7.
3 710
12 730
113
Nincs dolgotok a szakmai topicokban? Még tök sok minden van amire kíváncsi lennék. Pl hogy volt e a magyar honvédségnek UR-77 és ha igen, miért nem?
(Bámulatos, hogy ezt a belpol szélmalomharcot egymással egyesek mennyire nem unják még évek után sem...)
 
  • Tetszik
Reactions: gergo55 and fip7

beta

Well-Known Member
2011. október 26.
5 659
9 248
113
1. Hol van arra adat, táblázat, hogy a balliberálisok többet költöttek volna egészségügyre? Hol? A kisujjadból szoptad ki netán, esetleg Baló műsorában láttad, ahol 2013-as adatok miatt csesztették az Orbán-kormányt 2018-ban? Évek óta százmilliárdokkal emelkedett az egészségügyi büdzsé, 2016-ra, 2017-re, 2018-ra is 100-150 milliárddal emelték az egészségügyre szánt összegeket az előző évhez képest. Ennyi kórházat a büdös életben nem újítottak fel Magyarországon, mint az elmúlt 5 évben.

2. Ajándékpénz nincs! Ezt a pofátlan, gátlástalan hazudozást most már fejezd be! Szerződés van. Amit kapunk, azért cserébe mi bőven többet adtunk, mint amennyit visszacsorgattak. Thomas Piketty számításai, Pavics Lázár számításai, Günther Oettinger EU biztos beismerése után ezzel jönni, azt nem tudom másnak vélni, mint hogy egy lobbista vagy, akinek annyi a feladata, hogy ezt az ócska hazugságot a 200000. cáfolat után is mantrázza.

3. Orbán vagyon... B....g mit tudsz te az Orbán-vagyonról? Ki vagy te, valami bennfentes? Mi alapján Orbán-vagyonozol? Olvastad a budi faláról a Bánki-tónál Scilling és Alföldi pódiumbeszélgetése után? Egy Gréczy közlemény alapján, amiben megfellebbezhetetlenül kijelenti, hogy ő bizony tudja, hogy Orbán vagyona 500 milliárd forint? És azt hiszed, ezzel nem válsz pont annyira nevetség tárgyává mint Gréczy. De Gréczy arcán legalább látom időnként a vigyort, amikor ezeket mondja, te meg itt, görcsösen dolgozol önmagad röhejessé tételén.

4. "Törvényesített korrupció"... Jó, legalább egy kevés szórakoztató elem is van a szótrágyadombodon. :D

5. Bajnai és a válságkezelés. Aha, jó, köszönjük. Bajnai nem válságot kezelt, hanem az okos kis bokrosi fűnyíróelvet vette elő. Egy tipikus barbár megoldás, amiből növekedés a büdös életben nem lesz. Egy bukott iskola képviselője. A válságkezelés Matolcsy érdeme, az egész rendben levő költségvetés, az egyensúlyban levő költségvetés mellett elért gazdasági növekedés, és az ezzel párhuzamosan zajló államadósságcsökkentés az ő érdeme. Ezt többé-kevésbé már a GKI fejesei is elismerik, te még ismételgeted a régi, "az unortodox gazdaságpolitika megbukott" szöveget. Mint valami őskövület, aki mellett elment az idő.

6. A Fideszre többen szavaztak, mint az összes ballib pártra (MSZP-P, DK, LMP, Együtt, Momentum, MKKP) és a Jobbikra együttvéve. Nem 48%, hanem 49,27% szavazott a Fidesz-KDNP-re, az előbb említettekre meg ennél kevesebb. Nem szégyen a pontos adatok alapján véleményt formálni, te se szégyelld! http://www.valasztas.hu/orszagos-listak-eredmenye

7. A győzelem nem 48%-os volt, hanem 67%-os. Ha ostoba vagy a választási rendszerhez, az magánügy, de már unalmas, hogy 22-szer megcáfolt ostobaságokkal jönnek elő megint.

8. Ahhoz te kevés vagy, hogy megítéld, hogy ki miért szavazott egy pártra. Eleve honnan ez a pimasz bátorság, hogy te megmondd, hogy aki a MIÉP-re szavazott, az a Fidesz ellen szavazott? És ha még inkább a Jobbik és a DK ellen? Tényleg, mit képzelsz te magadról, belelátsz az emberek fejébe? Vegyél már vissza, senki nem kért meg rá, hogy értelmezd a döntését.

9. Juhász drogos. Olyannyira, hogy felvétel is van róla, ahol drogozik, és maga is vállalja ezt. Hogy feleségverő-e azt még talán tisztázni kell, mindenesetre bírósági iratokban szerepel olyan, hogy bezárta a lakásba a feleségét, és bántalmazta őt.

10. Szóval, te azt is tudod, ki miért szavazott a Fideszre. Köszönjük, kreténke. Te ezzel is tisztában vagy. Mondd ki btran: szinte nincs is fideszes. Az a 2,8 millió voks, csak úgy valahogy lett, a Pálffy Ilona a Patyival együtt felírta egy cetlire, aztán, felvitték a valasztas.hu-ra. Mindezt 20.000 ellenzéki szavazatszámláló orra előtt végezték el. Nem semmi. Trükkösek ezek a fideszesek.

11. Nincs demokrácia, alig volt fórumotok. Hogyne, édes, hogyne. Aki pesti, tudja, hogy az ellenzéknek bőven több plakátja volt, mint a Fidesznek. És vidéken több megyében érezhetően többet hirdették a Jobbikot, mint a Fideszt. Láttam, tapasztaltam, nem a redvás média alapján írom. Nekem és azoknak, akik nyitott szemmel jártak, ilyen bődületes kamut te nem adsz be. Hogy ne lett volna médiafelületetek? Ja, csak az RTL Klub, a Hírtv, az ATV, 444, Index, 24.hu, HVG, 168óra, Magyar Nemzet, Helyi Válasz, Alfahír, Klubrádió, Lánchídrádió, Népszava, Heti Válasz, ÉS, Magyar Narancs. Ez szinte semmi. A semmi között az 5 legnagyobb látogatottságú híroldal közül 4, és a legnézettebb kereskedelmi csatorna.

Hát ez szép kis fideszes propaganda bullshit gyűjtemény...

Én 2010-ben a Fideszre szavaztam. Eleve jobboldali vagyok, ráadásul a szocik balféksége különösen idegesített, az SZDSZ kreténségéről meg nem is szólva. Azt hittem valóban valamiféle polgári politika lesz Mo-on. Ráadásul a 2/3-al majd az igazán nehéz lépések is megléphetőek lesznek.

De hamar világossá vált, hogy egy eszközeiben bolsevik, ideológiailag fasiszta, tulajdonviszonyaiban feudális, jogilag maffia állam épül ki elég gyorsan. A kormánypropaganda hazugságait meg hát nem szoptam be. Az ne legyen már vád velem szemben, hogy értek annyit a világból, hogy nem hiszem el a kamuzásokat!

Amiket írtál, azokat lényegében végig lehet cáfolni. A kormány előszeretettel csinálja azt, hogy az egyik kezével sunyiban elvesz valahonnan 200 milliárdot és utána a másik kezével ad látványosan 100-at. Így úgy tűnik, hogy tolja bele a pénzt az adott szegmensbe. Ezt csinálja az oktatással, egészségüggyel, honvédelemmel, közlekedéssel, mindennel amivel lehet. És ez csak egy módszer a sok közül. Így állt elő az a helyzet, hogy a kormány propaganda szerint itt minden jó, itt minden szép, itt minden fejlődik. Közben meg soha ennyi külső pénzt nem kapott magyar kormány, soha ekkora politikai hatalma nem volt és mégis mindenben csak lemaradunk. Nem nagyon tudnál te sem mondani olyan dolgot, amiben ne romlott volna a helyzet 2010 óta. Úgy hogy soha ilyen nagy lehetősége nem volt még kormánynak arra, hogy fejlődjünk. Csak a gazdaság külső finanszírozása, az információk eltitkolása, a média uralásával és egyéb trükkök százaival elérte, hogy mást higgyenek sokan, mint ami a valóság. Meg persze a meghekkelt választási rendszer miatt egyre kisebb százalékkal nyer kétharmadot a kormány.

Mi lesz itt, amikor nem lehet tovább tévhitben tartani a népet és szembejön a valóság?
 
  • Tetszik
Reactions: szpg9

closed society

Well-Known Member
2016. szeptember 20.
710
1 314
93
Hát ez szép kis fideszes propaganda bullshit gyűjtemény...

Én 2010-ben a Fideszre szavaztam. Eleve jobboldali vagyok, ráadásul a szocik balféksége különösen idegesített, az SZDSZ kreténségéről meg nem is szólva. Azt hittem valóban valamiféle polgári politika lesz Mo-on. Ráadásul a 2/3-al majd az igazán nehéz lépések is megléphetőek lesznek.

De hamar világossá vált, hogy egy eszközeiben bolsevik, ideológiailag fasiszta, tulajdonviszonyaiban feudális, jogilag maffia állam épül ki elég gyorsan. A kormánypropaganda hazugságait meg hát nem szoptam be. Az ne legyen már vád velem szemben, hogy értek annyit a világból, hogy nem hiszem el a kamuzásokat!

Amiket írtál, azokat lényegében végig lehet cáfolni. A kormány előszeretettel csinálja azt, hogy az egyik kezével sunyiban elvesz valahonnan 200 milliárdot és utána a másik kezével ad látványosan 100-at. Így úgy tűnik, hogy tolja bele a pénzt az adott szegmensbe. Ezt csinálja az oktatással, egészségüggyel, honvédelemmel, közlekedéssel, mindennel amivel lehet. És ez csak egy módszer a sok közül. Így állt elő az a helyzet, hogy a kormány propaganda szerint itt minden jó, itt minden szép, itt minden fejlődik. Közben meg soha ennyi külső pénzt nem kapott magyar kormány, soha ekkora politikai hatalma nem volt és mégis mindenben csak lemaradunk. Nem nagyon tudnál te sem mondani olyan dolgot, amiben ne romlott volna a helyzet 2010 óta. Úgy hogy soha ilyen nagy lehetősége nem volt még kormánynak arra, hogy fejlődjünk. Csak a gazdaság külső finanszírozása, az információk eltitkolása, a média uralásával és egyéb trükkök százaival elérte, hogy mást higgyenek sokan, mint ami a valóság. Meg persze a meghekkelt választási rendszer miatt egyre kisebb százalékkal nyer kétharmadot a kormány.

Mi lesz itt, amikor nem lehet tovább tévhitben tartani a népet és szembejön a valóság?


Tévedsz. Ez a hazugságaidnak, a kisujjadból kiszopott "igazságoknak" a korrigálása volt. Amire legközelebb is számíthatsz.

A jobboldal és te :D Na, ne vicceljünk. Bár értem én, hogy szeretitek ezt a fajta nevetséges érvelést, de a kutya se veszi komolyan. Tudom, te meg a Bokros Lali vagytok az igazi konzervatívok. :D

Ahhoz, hogy te bármiféle adat feltüntetése nélkül elkeseredett harcot vívsz a számokkal, adatokkal, mert nem a bukott ellenzéki propagandát támasztják alá, az a te magánügyed. Azzal nekem nincs mit kezdenem. Küszködhetsz a lázálmaiddal, mint disznó a jégen. A gazdaság növekszik (tavaly 4%-kal), a költségvetési hiány minimális, az egészségügyi kiadások 2015 óta évről évre növekednek, az államadósság csökken, és jelentős társadalmi rétegeknek emelték jelentősen a fizetését. Az emberek többsége ezzel tisztában van, ezért is aratott példátlan mértékű győzelmet a Fidesz-KDNP áprilisban. Soha ennyien nem szavaztak pártra, mint most a Fidesz-KDNP-re.

Természetesen szinte semmiben, de a fontos mutatókban egyáltalán nem romlott az ország helyzete, hanem javult, fentebb is említettem 5-öt, de a végtelenségig lehetne sorolni. Nemrég egy fórumtársunk betett pár grafikont, hogy hogyan alakult át az adósság szerkezete is. Nem elég, hogy örvendetes mértékben csökkent, de a külföldi szereplők felé való eladósodottság részaránya is jelentősen csökkent.

Hogy te, mint hivatásos kormányellenes agitpropos ezeket a tényeket letagadod, az megint csak a magánügyed. A kutya ugat, a karaván halad, harmadszor nyert kétharmaddal Orbán. Többre jutnál te is és az elvtársaid is, ha legalább a látszatát megadnád annak, hogy érdekelnek a tények, számok, valós adatok.

Az embereknek olyan széleskörű tájékozódási lehetőségük van Magyarországon, amilyen talán egyetlen országban sem. De látom, kezded megint ezt az ostobaságot. Pedig felsoroltam vagy kéttucatnyi jelentős országos médiumot, amelyik 0-24-ben nyomta az ellenzéket. Az emberek minden harmadvonalbeli ellenzéki blöffnek a tudatában szavaztak újra bizalmat Orbánnak. Mert a szemüknek hisznek, nem a gyermekéhezéssel kampányoló demagógoknak, és a saját maguknak a hatalomból való kiszorulását a demokrácia halálaként interpretáló szellemi fogyatékosoknak.
 
M

molnibalage

Guest
Hogy te, mint hivatásos kormányellenes agitpropos ezeket a tényeket letagadod, az megint csak a magánügyed.
Nagy szavak attól, aki kb. azért regelt be ide, hogy a kormány seggét nyaló kommentekkel árassza el az oldalt. Elég csak a profilodra felmenni, még erőlködni sem kell.

Az embereknek olyan széleskörű tájékozódási lehetőségük van Magyarországon, amilyen talán egyetlen országban sem.
Eredménye semmi. Te vagy rá erre az egyik legszebb bizonyíték. Az, hogy meg egyes emberek szellemi szintje, kb. ott van, hogy "de hát ezt mondta a TV/rádió" kb. el is dönt mindent...
 

Celebra

Well-Known Member
2017. április 7.
5 514
2 545
113
Nincs dolgotok a szakmai topicokban? Még tök sok minden van amire kíváncsi lennék. Pl hogy volt e a magyar honvédségnek UR-77 és ha igen, miért nem?
(Bámulatos, hogy ezt a belpol szélmalomharcot egymással egyesek mennyire nem unják még évek után sem...)
Minden hadsereg olyan,mint az azt kiállitó állam-Perjés Géza.Bár az "átkosban" lett hadtörténész,Ludovikán végzet katonatisztnek indult.
Vagyis amig az állam,a politikai felépitmény nincs rendben,addig a hadsereg sem lesz.
 

Celebra

Well-Known Member
2017. április 7.
5 514
2 545
113
Tévedsz. Ez a hazugságaidnak, a kisujjadból kiszopott "igazságoknak" a korrigálása volt. Amire legközelebb is számíthatsz.

A jobboldal és te :D Na, ne vicceljünk. Bár értem én, hogy szeretitek ezt a fajta nevetséges érvelést, de a kutya se veszi komolyan. Tudom, te meg a Bokros Lali vagytok az igazi konzervatívok. :D

Ahhoz, hogy te bármiféle adat feltüntetése nélkül elkeseredett harcot vívsz a számokkal, adatokkal, mert nem a bukott ellenzéki propagandát támasztják alá, az a te magánügyed. Azzal nekem nincs mit kezdenem. Küszködhetsz a lázálmaiddal, mint disznó a jégen. A gazdaság növekszik (tavaly 4%-kal), a költségvetési hiány minimális, az egészségügyi kiadások 2015 óta évről évre növekednek, az államadósság csökken, és jelentős társadalmi rétegeknek emelték jelentősen a fizetését. Az emberek többsége ezzel tisztában van, ezért is aratott példátlan mértékű győzelmet a Fidesz-KDNP áprilisban. Soha ennyien nem szavaztak pártra, mint most a Fidesz-KDNP-re.

Természetesen szinte semmiben, de a fontos mutatókban egyáltalán nem romlott az ország helyzete, hanem javult, fentebb is említettem 5-öt, de a végtelenségig lehetne sorolni. Nemrég egy fórumtársunk betett pár grafikont, hogy hogyan alakult át az adósság szerkezete is. Nem elég, hogy örvendetes mértékben csökkent, de a külföldi szereplők felé való eladósodottság részaránya is jelentősen csökkent.

Hogy te, mint hivatásos kormányellenes agitpropos ezeket a tényeket letagadod, az megint csak a magánügyed. A kutya ugat, a karaván halad, harmadszor nyert kétharmaddal Orbán. Többre jutnál te is és az elvtársaid is, ha legalább a látszatát megadnád annak, hogy érdekelnek a tények, számok, valós adatok.

Az embereknek olyan széleskörű tájékozódási lehetőségük van Magyarországon, amilyen talán egyetlen országban sem. De látom, kezded megint ezt az ostobaságot. Pedig felsoroltam vagy kéttucatnyi jelentős országos médiumot, amelyik 0-24-ben nyomta az ellenzéket. Az emberek minden harmadvonalbeli ellenzéki blöffnek a tudatában szavaztak újra bizalmat Orbánnak. Mert a szemüknek hisznek, nem a gyermekéhezéssel kampányoló demagógoknak, és a saját maguknak a hatalomból való kiszorulását a demokrácia halálaként interpretáló szellemi fogyatékosoknak.
Na,ez meg az állampárti agitprop volt.Ha olyan qrvjol megy,miért menekülnek el a tenniakaró,dolgozó emberek?Talán nem akarnak továbbra is jobbágyként élni...Beta államviszonyainkat tökéletessen jellemezte,csak a nemesi attitűdű,szemétdombra való köztisztviselő nomenklatúrát hagyta ki.Viszont ezt nem Orbán alkotta,csak kihasználja,és felkeményitett egy már létező rendszert.89ben elmaradt forradalom árát fizetjük.Röhej,de az akkori fityisz javaslatai megvalósulnak,molst nincs ez a zsebmussolini hatalmon
 
T

Törölt tag 1711

Guest
Na,ez meg az állampárti agitprop volt.Ha olyan qrvjol megy,miért menekülnek el a tenniakaró,dolgozó emberek?

Menekülés enyhe túlzás, momentán senki sem menekül. Pont azért lettünk a többi kelet-európai országgal együtt bevéve az EU-ba, hogy elszívják a képzett munkaerőt magasabb fizetésekkel, miközben taníttatásuk, sokszor öregkori/betegellátásuk továbbra is a Magyarországot terheli.
 

Robur

Well-Known Member
2018. április 9.
3 257
5 304
113
Tévedsz. Ez a hazugságaidnak, a kisujjadból kiszopott "igazságoknak" a korrigálása volt. Amire legközelebb is számíthatsz.

A jobboldal és te :D Na, ne vicceljünk. Bár értem én, hogy szeretitek ezt a fajta nevetséges érvelést, de a kutya se veszi komolyan. Tudom, te meg a Bokros Lali vagytok az igazi konzervatívok. :D

Ahhoz, hogy te bármiféle adat feltüntetése nélkül elkeseredett harcot vívsz a számokkal, adatokkal, mert nem a bukott ellenzéki propagandát támasztják alá, az a te magánügyed. Azzal nekem nincs mit kezdenem. Küszködhetsz a lázálmaiddal, mint disznó a jégen. A gazdaság növekszik (tavaly 4%-kal), a költségvetési hiány minimális, az egészségügyi kiadások 2015 óta évről évre növekednek, az államadósság csökken, és jelentős társadalmi rétegeknek emelték jelentősen a fizetését. Az emberek többsége ezzel tisztában van, ezért is aratott példátlan mértékű győzelmet a Fidesz-KDNP áprilisban. Soha ennyien nem szavaztak pártra, mint most a Fidesz-KDNP-re.

Természetesen szinte semmiben, de a fontos mutatókban egyáltalán nem romlott az ország helyzete, hanem javult, fentebb is említettem 5-öt, de a végtelenségig lehetne sorolni. Nemrég egy fórumtársunk betett pár grafikont, hogy hogyan alakult át az adósság szerkezete is. Nem elég, hogy örvendetes mértékben csökkent, de a külföldi szereplők felé való eladósodottság részaránya is jelentősen csökkent.

Hogy te, mint hivatásos kormányellenes agitpropos ezeket a tényeket letagadod, az megint csak a magánügyed. A kutya ugat, a karaván halad, harmadszor nyert kétharmaddal Orbán. Többre jutnál te is és az elvtársaid is, ha legalább a látszatát megadnád annak, hogy érdekelnek a tények, számok, valós adatok.

Az embereknek olyan széleskörű tájékozódási lehetőségük van Magyarországon, amilyen talán egyetlen országban sem. De látom, kezded megint ezt az ostobaságot. Pedig felsoroltam vagy kéttucatnyi jelentős országos médiumot, amelyik 0-24-ben nyomta az ellenzéket. Az emberek minden harmadvonalbeli ellenzéki blöffnek a tudatában szavaztak újra bizalmat Orbánnak. Mert a szemüknek hisznek, nem a gyermekéhezéssel kampányoló demagógoknak, és a saját maguknak a hatalomból való kiszorulását a demokrácia halálaként interpretáló szellemi fogyatékosoknak.
Ezek szerint a központosítás, államosítás, szabályozás, mindenbe beleugatás jobboldali érték?
 

closed society

Well-Known Member
2016. szeptember 20.
710
1 314
93
Ezek szerint a központosítás, államosítás, szabályozás, mindenbe beleugatás jobboldali érték?

Igen, az antiliberális jobboldal egyik fontos értéke. Azok, akik erős nemzetállamban érdekeltek, azok számára fontos bizonyos területeken a központosítás.
Az aljadék SZDSZ-duma, a rossz gazdának számító államról, látjuk, hova vezetett. Egy félgyarmati státuszhoz, amelyet 2010-ben elkezdtek felszámolni. Elkezdtük visszavásárolni a szolgáltató cégeket, és ezáltal növelni a mozgásterünket is.

Az a mindenbe beleugatás meg csak a képzeletedben létezik. Sokkal erőteljesebben kéne irányítani, hogy mit tanítanak történelem órán és irodalom órán, és az ifjúságpolitika területén is bőven lenne még teendő.
 

closed society

Well-Known Member
2016. szeptember 20.
710
1 314
93
Na,ez meg az állampárti agitprop volt.Ha olyan qrvjol megy,miért menekülnek el a tenniakaró,dolgozó emberek?Talán nem akarnak továbbra is jobbágyként élni...Beta államviszonyainkat tökéletessen jellemezte,csak a nemesi attitűdű,szemétdombra való köztisztviselő nomenklatúrát hagyta ki.Viszont ezt nem Orbán alkotta,csak kihasználja,és felkeményitett egy már létező rendszert.89ben elmaradt forradalom árát fizetjük.Röhej,de az akkori fityisz javaslatai megvalósulnak,molst nincs ez a zsebmussolini hatalmon

"Menekülnek" - eddig olvastam ezt a tömény ostobaságot.
 

misinator

Well-Known Member
2011. október 5.
4 457
11 488
113
Tévedsz. Ez a hazugságaidnak, a kisujjadból kiszopott "igazságoknak" a korrigálása volt. Amire legközelebb is számíthatsz.

A jobboldal és te :D Na, ne vicceljünk. Bár értem én, hogy szeretitek ezt a fajta nevetséges érvelést, de a kutya se veszi komolyan. Tudom, te meg a Bokros Lali vagytok az igazi konzervatívok. :D

Ahhoz, hogy te bármiféle adat feltüntetése nélkül elkeseredett harcot vívsz a számokkal, adatokkal, mert nem a bukott ellenzéki propagandát támasztják alá, az a te magánügyed. Azzal nekem nincs mit kezdenem. Küszködhetsz a lázálmaiddal, mint disznó a jégen. A gazdaság növekszik (tavaly 4%-kal), a költségvetési hiány minimális, az egészségügyi kiadások 2015 óta évről évre növekednek, az államadósság csökken, és jelentős társadalmi rétegeknek emelték jelentősen a fizetését. Az emberek többsége ezzel tisztában van, ezért is aratott példátlan mértékű győzelmet a Fidesz-KDNP áprilisban. Soha ennyien nem szavaztak pártra, mint most a Fidesz-KDNP-re.

Természetesen szinte semmiben, de a fontos mutatókban egyáltalán nem romlott az ország helyzete, hanem javult, fentebb is említettem 5-öt, de a végtelenségig lehetne sorolni. Nemrég egy fórumtársunk betett pár grafikont, hogy hogyan alakult át az adósság szerkezete is. Nem elég, hogy örvendetes mértékben csökkent, de a külföldi szereplők felé való eladósodottság részaránya is jelentősen csökkent.

Hogy te, mint hivatásos kormányellenes agitpropos ezeket a tényeket letagadod, az megint csak a magánügyed. A kutya ugat, a karaván halad, harmadszor nyert kétharmaddal Orbán. Többre jutnál te is és az elvtársaid is, ha legalább a látszatát megadnád annak, hogy érdekelnek a tények, számok, valós adatok.

Az embereknek olyan széleskörű tájékozódási lehetőségük van Magyarországon, amilyen talán egyetlen országban sem. De látom, kezded megint ezt az ostobaságot. Pedig felsoroltam vagy kéttucatnyi jelentős országos médiumot, amelyik 0-24-ben nyomta az ellenzéket. Az emberek minden harmadvonalbeli ellenzéki blöffnek a tudatában szavaztak újra bizalmat Orbánnak. Mert a szemüknek hisznek, nem a gyermekéhezéssel kampányoló demagógoknak, és a saját maguknak a hatalomból való kiszorulását a demokrácia halálaként interpretáló szellemi fogyatékosoknak.

Duplapluszjó!
 

Robur

Well-Known Member
2018. április 9.
3 257
5 304
113
Igen, az antiliberális jobboldal egyik fontos értéke. Azok, akik erős nemzetállamban érdekeltek, azok számára fontos bizonyos területeken a központosítás.
Az aljadék SZDSZ-duma, a rossz gazdának számító államról, látjuk, hova vezetett. Egy félgyarmati státuszhoz, amelyet 2010-ben elkezdtek felszámolni. Elkezdtük visszavásárolni a szolgáltató cégeket, és ezáltal növelni a mozgásterünket is.

Az a mindenbe beleugatás meg csak a képzeletedben létezik. Sokkal erőteljesebben kéne irányítani, hogy mit tanítanak történelem órán és irodalom órán, és az ifjúságpolitika területén is bőven lenne még teendő.
A jobboldal alapvető értéke a szabad piac, alacsony adók, központosítás kerülése stb.. Nézz körül bárhol a világon. USA, GB, Németország stb.. Amit felsoroltál az mind kommunisták mániája. Központosítás, államosítás, szabályozás stb..
 

Celebra

Well-Known Member
2017. április 7.
5 514
2 545
113
Menekülés enyhe túlzás, momentán senki sem menekül. Pont azért lettünk a többi kelet-európai országgal együtt bevéve az EU-ba, hogy elszívják a képzett munkaerőt magasabb fizetésekkel, miközben taníttatásuk, sokszor öregkori/betegellátásuk továbbra is a Magyarországot terheli.
Elmennek,mert itthon nem látnak reményt sem a változásra.
"Menekülnek" - eddig olvastam ezt a tömény ostobaságot.
Antiliberális jobboldal,másnéven fasizmus.Ami alig valamiben külnbözik a bolsevizmustol.
Vigyázz,Nagy Testvérünk figyel téged.....Nehogy a gondolatbűn szőrnyű utjára tévedj
 

Kurfürst

Well-Known Member
2017. szeptember 14.
5 068
16 282
113
Ki megy el? Én nem látok erre utaló jelet sehol. Vaccpávr Zsófival elkezdte ez a disszidációs humbugot a baloldal nyomatni valamikor 11-12 körül, eljött a Becsomagolt Bőröndök Kora (settenkedett a fasizmus) aztán sejtelmesen előkerült a Nagy Megváltó Bajnai Aki Visszatért A Politikába.

Aztan semmi nem lett belőle, se az internacionálét zavartan tátikázó Gordonból, se a nagy emigrációs hullámból. Akik annyira bekészültek a bőrönd dél, azóta is itt rettegnek, max jól felszedik a csokot a nagy rettegésben. Aki kiment az lényegében vagy munkanélküli volt Borsodban, és inkább mosogat Londonban, vagy valami német multinak dolgozott ők meg rendszeresen viszik ki a munkaerőt és ugye jobb a fizetés es nem illik nemet mondani..

Kéne valami új lemez srácok mert ezt már az ég világon senki nem hiszi el.
 
Status
Not open for further replies.